Kupnja ipad air 2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupnja ipad air 2

16.10.2015 | 22:06
Pozz svima!imam priliku kupiti ipad preko njuskala, s tim da me muci par stvari. upisom serijskog broja na apple stranici pise da je kupljen u 5/2015, zasto bi netko cekao da ga proda 5 mj? Ipad je otvoren ali kako vidim na slikama omot nije skinut. Kupljen je u njemackoj tako lik kaze. Racuna nema, kaze da garancija vrijedi 1 god kada se uredjaj upali
Molim vas pojasnjenja i odg na moja pitanja,hvala svima unaprijed.
Tema zaključana.
16.10.2015 | 22:07
DMPNXV74G5VY ovo je serial number s kojim sam ja provjerio,ak vam nije tesko mozete i vi provjeriti.
Tema zaključana.
16.10.2015 | 23:25
Zašto bi netko čekao, odnosno koji su razlozi prodaje najbolje je da pitaš prodavatelja, jer ti ovdje nitko neće moći odgovoriti na to pitanje.
Ono što se po serijskom broju vidi je da mu ili nije uključena "find my iPhone/iPad" usluga, što većinom znači ili da ju korisnik nikad nije aktivirao ili da je pripremio uređaj za prodaju i spreman je za registraciju novog korisnika/kupca. Također garancija vrijedi do 10. 05. 2016., što znači da je sam iPad bio korišten, barem jednom, jer se aktivirala garancija.
Tema zaključana.
17.10.2015 | 08:44
Cool.hvala na brzom odgovoru. I ja sam predpostavio da ga je vjerojatno koristio, pa ga sada prodaje kao pod novo. Odustao sam kupnje jer mi sve oko toga previse smrdi:)
Tema zaključana.
17.10.2015 | 11:20
Meni idu ljudi na zivce koji prodaju uredjaje i stave: Novo, samo otvoreno radi provjere. Mislim da lazu i da takve oglase treba izbjegavati. Zasto bi netko "otvorio samo zbog provjere" i unistio pocetak jamstva.
Tema zaključana.
17.10.2015 | 14:00
Mene nerviraju pitanja razloga prodaje? Sto te briga, treba mi za operaciju, drogu ili prostitutke, moja stvar
Tema zaključana.
17.10.2015 | 19:15
Razlig prodaje je indicija je li prodavatelj prekupac ili prodaje nesto sto je koristio ali sad mu je visak. Meni stvarno ide na zivce ono sto sam gore napisao. Otvoreno radi provjere! Sto ima provjeravati da li radi nesto sto je original zapakirano. Redovito nemaju racun i kao garancija vrijedi bez racuna. Da li ukradena roba ima garanciju?
Po meni racun treba postojati bez obzira za koliko je proizvod kupljen.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
17.10.2015 | 23:12
zabac kaže:

Po meni racun treba postojati bez obzira za koliko je proizvod kupljen.

I Keko se slaze s tobom.

Tema zaključana.
22.10.2015 | 10:22
Ne znam koju cijenu traži prodavač na Njuškalu, ali kad je već pomenuta Njemačka, i uz sve navedeno u prethodnim postovima, mislim da je kupovina preko eBaya ili slično u konačnici sigurnija. Ja sam kupio svoj na taj način. Upravo ovaj: www.ebay.co.uk/itm/301418594619?_trksid=...e=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Stigao za 3 dana, bezgrešan
Tema zaključana.
22.10.2015 | 10:38
Kod nas je 100kn skuplji... Tako da bi radije tim putem išao, nego ebay zbog eventualnih komplikacija možda
Tema zaključana.
22.10.2015 | 10:40
Kojih komplikacija? Kupovina iz Njemačke uz plaćanje paypalom je 20x sigurnija i s manje komplikacija od kupovine preko Njuškala.
Tema zaključana.
22.10.2015 | 11:18
smayoo kaže:
Kojih komplikacija? Kupovina iz Njemačke uz plaćanje paypalom je 20x sigurnija i s manje komplikacija od kupovine preko Njuškala.

Ljudi se brinu zbog garancije. Nema svaki proizvođač garanciju koja vrijedi svugdje na svijetu.
Tema zaključana.
22.10.2015 | 11:30
havdic kaže:
Kod nas je 100kn skuplji... Tako da bi radije tim putem išao, nego ebay zbog eventualnih komplikacija možda

…hm, samo 100? Konkretni, linkani model koji sam kupio (64GB WiFi) sam platio 4485,34 kn…koliko vidim, za isti model je u domaćim dućanima cijena 4959 kn…

Ljudi se brinu zbog garancije. Nema svaki proizvođač garanciju koja vrijedi svugdje na svijetu.

…nema svaki, ali Apple ima
Tema zaključana.
22.10.2015 | 16:31
Philosopher kaže:

Ne za iPhone i Cellular iPad, tj. na papiru garancija je worldwide, ali u praksi je to teska zajebancija. Ta dva uredaja su podjeljeni po regijama, EMEIA, APAC, AMR... Unutar regije di je uredjaj prodan nema problema sa garancijom, ali van te regije garancija se moze ostvariti samo u ARS i nekim (ne svim) AASP, a i tu kupac nece dobiti zamjenski uredjaj iz trenutne regije, nego se narucuje zamjenski uredjaj iz originalne regije, sto u prosjeku zna potrajati 15-20 dana.
Tema zaključana.
22.10.2015 | 17:52
iAnte kaže:
smayoo kaže:

Sve kupljeno u EU ima garanciju koja vrijedi u EU. Ako ti servis odbije priznati takvu garanciju, prijaviš ga proizvođaču i inspektoratu.
Tema zaključana.
22.10.2015 | 20:56
smayoo kaže:

referirao sam se na naše trgovine, nisam mislio na njuškalo... slažem se da je ebay sigurniji od njuške... pogledao sam cijene preko jeftinije.hr i nabava.net i zaključio da se za 100, 200kn ne isplati čekat da dođe, odeš, kupiš i igraš se isti dan
Tema zaključana.
22.10.2015 | 23:35
songoku kaže:
Philosopher kaže:

Ne za iPhone i Cellular iPad, tj. na papiru garancija je worldwide, ali u praksi je to teska zajebancija. Ta dva uredaja su podjeljeni po regijama, EMEIA, APAC, AMR... Unutar regije di je uredjaj prodan nema problema sa garancijom, ali van te regije garancija se moze ostvariti samo u ARS i nekim (ne svim) AASP, a i tu kupac nece dobiti zamjenski uredjaj iz trenutne regije, nego se narucuje zamjenski uredjaj iz originalne regije, sto u prosjeku zna potrajati 15-20 dana.

A u čemu je problem da se uređaj naručuje iz originalne regije? Pa tamo si ga kupio, ili? Ja samo znam da je MacBook kupljen u iStyleu bez ikakvog pitanja popravljen u Apple store-u u New Yorku...
Tema zaključana.
23.10.2015 | 07:03
smayoo kaže:
Sve kupljeno u EU ima garanciju koja vrijedi u EU. Ako ti servis odbije priznati takvu garanciju, prijaviš ga proizvođaču i inspektoratu.

Nisam čitao jamstva u zadnje vrijeme, ali super da je napokon tako.
Tema zaključana.
23.10.2015 | 08:34
havdic kaže:
smayoo kaže:

referirao sam se na naše trgovine, nisam mislio na njuškalo... slažem se da je ebay sigurniji od njuške... pogledao sam cijene preko jeftinije.hr i nabava.net i zaključio da se za 100, 200kn ne isplati čekat da dođe, odeš, kupiš i igraš se isti dan

Čak i u tom slučaju je često lakše problem riješiti s njemačkim prodavačem preko ebaya, nego s hr trgovcem i serviserom.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (500)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO