Apps za klince
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apps za klince

23.12.2015 | 19:52
Ekipa,

moze neka preporuka za aplikacije za ucenje engleskog. Dijete je uzrast 7-8 godina. Vidim da ih ima jako puno, pa da ne eksperimentiram ako je neko pronasao nesto kvalitetno vec

Hvala svima!
Tema zaključana.
23.12.2015 | 21:47
Iz izravnog osobnog iskustva - najbolja aplikacija djetetu za učenje engleskog (ili bilo kojeg drugog jezika) je - YouTube. Pusti je da si pronađe zanimljive kanale i u početku imaj strpljenja da joj često (pa kasnije sve rjeđe) prevodiš nepoznate riječi i izraze. Moj sin uči engleski u vrtiću i školi sveukupno do sada evo jedanaestu godinu (2 godine u vrtiću, 8 godina osnovne, i sada u srednjoj) i od svega toga ne bi bilo ni drek na šibici (jer nam je školski sustav banana), ali uz YT ga je naučio tako dobro da sa svojih nepunih 15 sasvim normalno može konverzrati na engleskom s nekim kome je engleski materinji jezik (već je bio u takvim prilikama pa sam imao prilike posvjedočiti da to zaista nije pretjerano reći).
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.12.2015 | 01:01
Da, ovisi hoće li se klinci zakačiti za neku edukacijsku aplikaciju kao što bi za neki YT sadržaj koji je njima uzbudljiv. Moje je pak iskustvo, i to vrlo pozitivno, da su to igre koje uključuju mnogo jezika kroz zadatke i avanture, npr. World of Warcraft koji je i besplatan do nivoa 20. Konverzacijska razina skoči par godina iznad prosjeka.
Tema zaključana.
24.12.2015 | 08:04
U svakom slučaju, oboje se svodi na ono što je rekao jedan moj kolega: jezik se uči tako da se koristi, a programiranje tako da se programira. Ja sam najveći dio toga što znam od talijanskog naučio isključivo tako što sam kao klinac gledao Mazinga Zetu na RAI.
Tema zaključana.
25.12.2015 | 06:20
da se ukljucim ,nemam svoje klince ,

ali imam jednu klincezu u porodici od 6 godina (prvi razred)...

najvise od bilo kojeg jezika pokupi na Youtube ,ali ja sam ipak se odlucio da i na iPadu uporedu prati gradivo iz skole i sa privatnih casova koje pohadja ,tako sto sam joj instalirao sluzbene aplikacije koje su izdale korporacije koje su stampale knjige po kojima rade...

Tako da vise vremena uci i prati skolski program na iPad-u ,u radnoj svesci sto mora uradi...

nekako mi je veselija kada uci na iPadu i na Youtube...

ali sve je opet individualno ...
Tema zaključana.
25.12.2015 | 09:33
Ma i ja sam mislio da ce imati app sluzbeni, ali nisam uspio nista naci.

Moja kcerka uci po ovom programu, Pearson, (i u skoli, i privatno na tecaju): product.pearsonelt.com/newenglishadventure/

Gleda ona YouTube, mislim da ga je cijelog pregledala. Dva puta

Pa sam to htio smanjiti, nekim interaktivnim aplikacijama i sl.
Tema zaključana.
25.12.2015 | 11:54
Ja bi preporučio ovo... Klincima od frendice se svidjelo...

www.duolingo.com
Tema zaključana.
25.12.2015 | 12:47
Borostef kaže:
Ja bi preporučio ovo... Klincima od frendice se svidjelo...

www.duolingo.com

Odlican site, ali cini mi se nama beskoristan. Ako odaberes ENG za interface na stranici tada ti ne nudi da ucis Engleski (pretpostavlja da ga znas valjda. Idioti.)

A HRV naravno nije na listi podrzanih jezika. Jedino da na madjarskom ucim dijete engleski :/
Tema zaključana.
25.12.2015 | 13:36
duolingo je odlican ,npr ja sam skoro poceo njemacki uciti.

a poslao sam upravo ovim tvojim mail s upitom zasto nemaju iOS app ko sav normalan svijet ,pa javim sta ce odgovoriti
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1417)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO