Zamjena punjača iPada
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zamjena punjača iPada

05.02.2016 | 09:36
Gdje je moguće zamjeniti punjač iPada u Rijeci u sklopu aktivnog programa zamjene punjača?
Ako nije moguće u Rijeci da li je moguće obaviti u Ljubljani, ako je uređaj kupljen u Rijeci?
Ako je već odogovoreno na ovo pitanje ili sam pogriješio dio foruma u naprijed se ispričavam.
Tema zaključana.
05.02.2016 | 18:17
Ne mijenja se punjač, nego samo onaj utikački adapter. Ako si uređaj kupio u Rijeci, jesi li pitao trgovca kod kojeg si ga kupio?
Tema zaključana.
05.02.2016 | 20:53
Nisam pitao trgovca, kontaktirati ću ga ovih dana. Pitao sam odmah tu jer koliko sam shvatio potrebno je otići u ovlašteni servis a nisam informiran da li ih u Rijeci ima.
Da li sam dobro informiran?
Tema zaključana.
05.02.2016 | 21:22
Da, hm... Ljudi koji su do sad napisali da su ga zamijenili, svi su to učinili u iStyleu. To je trgovina. U sklopu one u City Centru One (zapadnom) je i servis. E, sad... Da li su donijeli u trgovinu ili u servis, pričekat ćemo da netko od njih odgovori.
Tema zaključana.
05.02.2016 | 22:17
To sam vidio googlajući, ja sam svojeg kupio u HGSPOTU. Ako oni ne zamjenjuju onda bi mi bilo puno lakše ako se to naravno može (ako je netko već to radio bio bi zahvalan da mi to potvrdi) zamjeniti ga u EPL-u u Ljubljani nego ići u ZG u iStore. Vidio sam da oni vrše zamjenu.
Tema zaključana.
05.02.2016 | 23:42
smayoo kaže:
Da, hm... Ljudi koji su do sad napisali da su ga zamijenili, svi su to učinili u iStyleu. To je trgovina. U sklopu one u City Centru One (zapadnom) je i servis. E, sad... Da li su donijeli u trgovinu ili u servis, pričekat ćemo da netko od njih odgovori.

Ja danas promijenio za ipad. Došao za pult trgovine, a mlada djelatnica prošetala 4 m do servisa i donijela novi. Koliko sam ja shvatio prodaja i servis je praktički u istom prostoru, samo je servis iza nekih vrata u nekoj buksi od svega par kvadrata
Tema zaključana.
06.02.2016 | 09:48
Ja sam za iPad promijenio u Store-u u Zagrebu, centar cvjetni... Sve je bilo gotovo za par minuta. Došao do pulta, dao svoj adapter, čovjek ga je odnio u prostoriju gdje je servis i vratio se s novim adapterom.
Tema zaključana.
06.02.2016 | 10:48
Također, ista je procedura i u iStyleu na zagrebačkom Jankomiru. U sklopu trgovine je servis, serviseri su bili na pauzi za ručak, no zaprimatelj "primki" je samo uzeo moj nastavak i bez ikakvog pogovora pogledao ima li brojeve umjesto slova, otišao u prostoriju servisa i donio mi novi s "EUR" natpisom na mjestu brojeva upakiran u mali otvoreni najlon. I to je to.
Vjerujem da svaka trgovina koja je ovlaštena od Applea, znači da ispod svog loga ima natpis authorised reseller, ima na lageru određeni broj tih nastavaka - bio to Zagreb, Split, Rijeka, Pula...
Ukoliko nema, nisam siguran u ovo "authorised reseller"...
P.S.
Upravo čitam kako trenutno - iako to na vlastitim stranicama nisu objavili - slično rade i sa late 2013 Mac Pro modelima koji imaju video problema ili im se gasi kompletan OS. Besplatno se servisiraju. Još jedan dokaz kako prvi val proizvoda nikad nije dobro uzimati... Bar pričekati drugu verziju, treću najbolje. Ovo je osobno mišljenje. Link:
www.macrumors.com
Tema zaključana.
09.02.2016 | 19:51
Informirao sam se od strane HGSPOTA ne može se zamjeniti kod njih mora ići u službeni servis, znači iStyle City centar ZG.
Kontaktirao sam iStyle podružnicu u Rijeci ne obavljaju zamjenu da je uređaj kupljen kod njih moglo bi se preko njih poslati u ovalšteni servis, a pošto nije moram sam.
Kontaktirao sam EPL u Ljubljani bez problema mjenaju nastavk punjača i zamjena se može obabviti kod njih, rekli su mi da se uređaj kupljen bilo gdje može odnesti bilo gdje u svijetu u ovlaštenom servis na zamjenu nastavka punjača.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (493)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO