iPad Air 2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad Air 2

24.01.2017 | 19:57
Imam iPad Air 2 sa sim karticom. Kada sam stavio karticu od T mobilne koju sam naravno koristio na iPhone 6 i radila je normalno. Ali u iPadu neće. IPad sam kupio preko njuškala tak da nemgu znati dali je za naše tržište ili j Sonja iz Amerike. Dali mi neko može provjeriti dali j e moj model dobar za hr mreže ili ne. Izbaci mi gore T mobilne 3G ali se ne spoji. Čudno mi je što nepiše 4G. Dali moram postavke od APN upisati ili šta?
Model je MGWL2HC/A
Tema zaključana.
24.01.2017 | 20:03
upisi postavke APN.......restart ipad i trebalo bi da radi
Tema zaključana.
24.01.2017 | 21:08
iLeo kaže:
Dali mi neko može provjeriti dali j e moj model dobar za hr mreže ili ne. Izbaci mi gore T mobilne 3G ali se ne spoji. Čudno mi je što nepiše 4G. Dali moram postavke od APN upisati ili šta?
Model je MGWL2HC/A

Model je za naše, evo ti link na nabava net.

www.nabava.net/tableti__1250/apple-ipad-...gwl2hc-a-97__7524721
Tema zaključana.
24.01.2017 | 21:29
Kako se te i odakle da postavke prepišem. Šta ide pod VPN, šta pod USERNAME, a šta za. PASSWORD. Imam t mobile broj
Tema zaključana.
Tema zaključana.
24.01.2017 | 23:21
Uspio sam prema uputama. Treba samo naglasiti da se jedino upisuje "web. htgprs" pod APN kako ta internet postavke tako i za LTE. Hvala svima.
I imam poeta pitanje. Kupio sam ga odpakiranoga ali nisam nikako uspio saznati do kada ima garanciju. Jer prema onoj stranici koja vodi do Apple neke stranice mora se upisati datum kupnje da bi se saznala garancija. A ja datum kupnje naravno neznam jer ga je prijašnji vlasnik dobio na nagradnoj igri.
Evo linka n akojemu se to nemoze provjeriti kao ni za druge Apple proizvode.
Jel ima neko drugi način
Tema zaključana.
25.01.2017 | 00:41
Na ovom linku radi 100%, upišeš samo serijski broj iPada koji se nalazi u Settings->General->About
Check Your Service and Support Coverage
Tema zaključana.
25.01.2017 | 07:00
To i je taj link na kojemu traži da se upiše datum kupnje.
Please validate your product's purchase date.
Tema zaključana.
25.01.2017 | 09:30
To je refurbished ipad
Tema zaključana.
25.01.2017 | 15:54
Meni na tom linku je našao iPhone 4S star bar 4 godine i piše mi Valid Purchase Date, tako da je @saint vjerovatno u pravu.
Tema zaključana.
26.01.2017 | 21:27
Refurbished nevjerujem da je jer ima i kutiju na kojoj je imei i serijski broj jednak kao na samome iPadu.
Tema zaključana.
27.01.2017 | 15:37
Provjerio sam na 014111161 iStyle i ima garanciju još 11 mjeseci i 27 dana. Jer šta se desi? Ako ste tek prvi puta danas aktivirali uređaj onda vam tek kroz par dana prikaže datum do kada važi garancija.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1417)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO