Isplati li se kupiti iPad mini 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Isplati li se kupiti iPad mini 4

22.02.2018 | 16:35
Bok svima,

Razmišljam o kupovini iPad mini modela kojeg bi koristio za surfanje, gledanje filmova i eventualno igranje nekakvih igrica (FIFA i sl).
Ne bi htio puno potrošiti pogotovo jer će se i dijele povremeno „igrati“ s njim pa bi vas molio za savjet oko kupovine - što se najviše isplati kupiti u ovom trenu?

Zapeo mi je za oko model iPad mini 4 sa 128 GB koji košta cca 350$ u Americi pa bi vas molio za procjenu jel se isplati kupiti taj model s obzirom da je iPad mini 4 već dugo na tržištu? Priča li se možda o sudbini iPad mini modela? Hoće li ubrzo izaći neki bolji za slične novce ili će taj novi ipak biti puuno skuplji?

www.amazon.com/Apple-iPad-128GB-Wi-Fi-Sp...keywords=ipad+mini+4

Mislio sam užicati nekog od prijatelja koji idu u USA da mi ga kupe tamo, ali ako ima neka shema da se u Europi kupi za slične novce i to je opcija.

Hvala puno!
Tema zaključana.
23.02.2018 | 14:25
Po vodiču za kupce stranice MacRumors, nemoj kupiti - uskoro bi trebao izaći novi.
Tu ti je link
Screenshot2018-02-2314.22.18.png

Ako pak želiš proći jeftinije, i nije ti jako bitno da specifikacije tableta budu up-to-date - onda ga kupi, ali se par mjeseci strpi da uštediš pinku. Apple svake godine u drugom tjednu lipnja organizira Worldwide Developers Conference (WWDC). Tu predstavi novosti, najavi update macOS-a i iOS-a - i predstavi nešto od novog hardwarea.
Očekuje se, ako ne ranije, da će najkasnije na WWDC-u predstaviti kompletnu novu liniju iPada.
Od većih i manjih Pro modela, do većih i manjih "običnih/home" tableta.
E tada domaći reselleri (iSTYLE, Store, FileX, Sancta Domenica...) naprave rasprodaju postojećih modela jer im stižu novi, a uređaje koje ne prodaju vraćaju proizvođaču.
Eto, nadam se da sam pomogao.
Tema zaključana.
23.02.2018 | 15:52
Uzmi rabljeni. Dosta se korisnika zezne i kupi nesto za st nisu imali viziju sto bi.
Ispadne kako ga neki ne koriste ili ga koriste rijetko.
Tema zaključana.
26.02.2018 | 08:50
Super, hvala vam puno na pomoći!
Pričekat ću lipanj i pratit ako eventualno bude neka povoljna prilika u međuvremenu.
Tema zaključana.
16.11.2018 | 13:15
Evo mene opet s istim pitanjem
Nisam do sad još kupio iPad.. uvijek nešto uleti pa se planovi promijene. :/
Kako se bliži Black friday, zna li netko (iz iskustva) gdje se najviše isplati kupiti iPad na netu?
Ne mora biti nužno hrvatski web shop, može i strani, samo da nema carine i velikih troškova dostave.
Hvala!
Tema zaključana.
16.11.2018 | 14:12
Da se pridružim pitanju. Danas je Black friday na eDigital i još nekim stranicama pa me zanima znate li gdje najjeftinije kupiti AirPods?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (562)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO