Ipad 4 10.3.3 upgrade na ipad os12beta
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ipad 4 10.3.3 upgrade na ipad os12beta

28.04.2021 | 14:37
Postoji li način da podignem svoj ipad 4 koji je kao nov,a nemogu instalirati neke potrebne aplikacije sa app store,jer je na 10.3.3
Ako ima netko neki link id os12 beta,i video,ili uputstva gdje i kako to napraviti.Hvala.
Kupio bi I novi ali ovaj me čisto zadovoljava još za sada..hvala
Tema zaključana.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
28.04.2021 | 17:34
Neka me ispravi netko ako sam u krivu, ali mislim da to nije izvedivo. iOS 10 je zadnji koji je za njega izasao i nema dalje. To je do aplikacije i developera sto ne podrzavaju starije uredaje i starije verzije iOS-a.
Tema zaključana.
28.04.2021 | 20:00
Ne možeš ga nadograditi iznad iOS 10.3.4
iPad 4 ima 32 bitni CPU (A6X). S iOS-om 11 Apple je napustio podršku za 32 bitne aplikacije i uređaje.
Možeš ga jedino "jailbreakat", ali i dalje ćeš imati iOS 10 jedino ćeš moči instalirati aplikacije i iz drugih izvora ne samo s App Storea. S druge strane s jailbreakom gubiš sigurnost i stabilnost.
Jednostavno previše je toga novoga u zadnjih 8 i pol godina (posebno prelazak na 64 bitnu arhitekturu) da bi s ovim iPadom mogao normalno koristiti novije aplikacije.
Tema zaključana.
03.05.2021 | 18:13
Ima li kaka novice video tutorial za jailbreake..Probao sam po par njih ali neće.
imam iPad 4 sa 10.3.3 os
unaprjed hvala
Tema zaključana.
06.05.2021 | 00:18
iPad Air pave generacije...
More li on na iOS 13 iOS 14,vidim da je zadnja službena verzija 12.x.x,pa s obzirom da ima chip 64bit može li se on na koji način staviti na viši ios beta ili sl?
Tema zaključana.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
07.05.2021 | 18:48
iOS 12 mu je zadnji. Eventualno jail break, ali to sve je hit or miss Ne znam koliko se ljudi vise i zezaju s tim.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
09.05.2021 | 00:02
To ti je sve gubitak vremena, koristi na njemu ono što možeš i to je to.
Tema zaključana.
11.05.2021 | 11:06
Kužim..tnx svima
Tema zaključana.
12.05.2021 | 20:04
Pošto imam iPad 4 I iPad Air,ipad 4 sam jailbreakao,pa me zanima koja je procedura micanja Cydia,i panda helper,i h3lix,tj da ga vratim u početno stanje.
Jel samo hard format,ili treba prije nešt napraviti?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (223)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO