Imam novi iPad i što sad? Koje App koristiti?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imam novi iPad i što sad? Koje App koristiti?

10.04.2012 | 23:08
Kao što sam ti napisao, Media:connect će ti raditi jedino ako AP Extreme podržava barem DLNA, dakle, mora biti nekakav media server, kao što ga recimo imaju većina NAS diskova ili da podržava DLNA u protivnom ništa od toga. S obzirom da ga nemam, provjerio sam na stranicama Applea tehničke karakteristike i nigdje nisam vidio da podržava takvu mogućnost

Za Air Video trebaš instalirat besplatni server na Mac da bi radio i onda dodati mape sa diska di se nalaze video isječci, ali to ti naravno ne odgovara s obzirom da ne želiš držati Maca uključenog. Inače Air Video podržava titlove, a isto tako i media:connect kao i AVPlayer HD.

Dakle, ako ti AP Extreme ne podržava navedeno, onda ili držati uključen Mac sa pokrenutim serverom ili prvo iskopirati video na iPad u AVPlayer HD pa ugasiti Mac.

WDTV Live može prikazati sadržaj, ali ga ne može slati nekom drugom uređaju osim kako se čini HDTVu i premda podržava media servere on sam to ne može biti.
Tema zaključana.
24.04.2012 | 22:17
avatron.com/apps/air-display
Screen_Shot_2012_04_24_at_21.png
Tema zaključana.
11.03.2013 | 22:39
nova sam na forumu i treba mi hitno pomoc imam problem sa ipad koju god ikonu da otvorim na ipad odmah me izbaci ne mogu cak ni na postavke otici :/
Tema zaključana.
11.03.2013 | 22:55
KOji iPad(model) koji iOS,da li je JB ili ne.Uradi hard reeset za pocetak,drzi power + home dugme(Zajedno) dok se ne ugasi i ne pojavi jabuka onda pusti.
Tema zaključana.
12.03.2013 | 14:32
hvala puno na savjetu...uspjeloo jee sve je sada ok
Tema zaključana.
02.07.2013 | 17:08
Documents by Readdle

Besplatni upravitelj datoteka sa odličnim sučeljem i solidnim opcijama. Osobno sam probao GoodReader, MobileStudio i File Manager i mogu reći da ih sve šiša ukupnim dojmom.

Tema zaključana.
18.10.2014 | 20:59
Ima ko dobru ideju za program - prepoznavanje rukopisa i da iza tekst moze staviti u word , sa naprednijim opcijama nesto kao notepad + i tak
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (690)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO