iPad vibrira
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad vibrira

26.05.2011 | 14:59
Kad ga spojim u dock i iz docka u punjač osjete se ko neke vibracije..gotovo sam siguran da tog nije bilo prije..Jel netko imao takav slučaj? Probao sam na drugoj utičnici i drugi punjač ali ista stvar...Imam uzemljenje i nisam imao nikad problema sa strujom..
Tema zaključana.
26.05.2011 | 15:20
Statički. Probaj ne biti bos, ne dirati nikakve metalne mase, imati suhe ruke.
Isto je i sa mojim MBP. Pošto punjač nema uzemljenje ako se ne koristi strujni kabel koji je došao s njime već onaj mali dodatak koji ide direktno u utičnicu. Ja držim nogu na starom piceku koji je pod stolom i dok nisam stavio izolator (stari mouse pad) osjetilo se zujanje pod prstima.
Tema zaključana.
26.05.2011 | 15:43
baš mi čudno što je to počelo odjednom a ništa se nije mjenjalo..Jel može to šta utjecat na bateriju?Probao sam ovo i dalje je tako.Kad prelazim krpom preko ipada normalno je,znači nevibrira stalno..Kad je ipad spojen na mac nema vibracija..a kad je preko iphone ili ipad punjača vibrira...Ako može netko ko ima ipad javit jel ima slučajeva još..
Tema zaključana.
27.05.2011 | 00:03
Pa ne kužim sad na što misliš? Da li te trese kao struja, ili sam iPad zavibrira? Ja u svakom slučaju do sada nisam imao takvih iskustava ni sa prvom ni sa drugom generacijom iPada. ZA eksperiment sam probao sa vlažnim rukama, bosim nogama i na tri različita punjača, ali ništa slično.
Tema zaključana.
27.05.2011 | 00:17
Kod mene doma vibrira samo veš mašina
Tema zaključana.
29.05.2011 | 14:02
A tek vibrator sa novim baterijama?
Tema zaključana.
05.06.2011 | 12:40
Sank kaže:
Pa ne kužim sad na što misliš? Da li te trese kao struja, ili sam iPad zavibrira? Ja u svakom slučaju do sada nisam imao takvih iskustava ni sa prvom ni sa drugom generacijom iPada. ZA eksperiment sam probao sa vlažnim rukama, bosim nogama i na tri različita punjača, ali ništa slično.

ajd probaj kad se napuni oko pola baterije samo jednom rukom prolazit po aluminiju i vidi jel osjetiš nešto.. Probao sam ga ispraznit do kraja i punjač je bio par dana izvan utičnice..Opet isto..
Tema zaključana.
12.06.2011 | 13:20
@Lihto, probao više puta, sa docking tipkovnicom i originalnim punjačima i bez, ali ništa slično nisam osjetio.
Tema zaključana.
12.06.2011 | 14:02
Sank kaže:
@Lihto, probao više puta, sa docking tipkovnicom i originalnim punjačima i bez, ali ništa slično nisam osjetio.

a jbg..neću se zamarat s tim..zasad sve normalno radi..nisam našao neko rješenje ni preko googla,ima takvih slučajeva..
Tema zaključana.
12.06.2011 | 14:15
Ako išta primjetim budem ostavio post. No za sada ništa neobično sa iPad 1G, a ni sa 2G. Zapravo kod 2G imam malo curenja pozadinskog svjetla u donjem desnom uglu, ali ništa zbog čega bih postao nervozan.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1608)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO