Classic drum machine TR-909 on iPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Classic drum machine TR-909 on iPad

20.06.2011 | 15:56
Evo htio bih najaviti moj zadnji uradak. Trenutno ceka odobrenje za distribuciju. Kratak info na mom blogu....

mishumitsubishu.com/?p=632

nineOnine_iPad.png

Ako je netko zainteresiran za dodatno testiranje neka mi se javi na PM.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
20.06.2011 | 18:43
Svaka čast! Izgleda interesantno
Tema zaključana.
21.06.2011 | 11:01
User kaže:
Svaka čast! Izgleda interesantno

+1
Tema zaključana.
21.06.2011 | 11:34
Wow, ovo opako izgleda, javi promo kod pa da vidimo valja li.
Tema zaključana.
21.06.2011 | 13:45
Ja sam mislio da je dizajn losija karika svega ovoga i planiram jos poraditi na tome
Ritam mashinica je za sad jednostavna, ali priprema se dosta dodatnih advanced funkcija.

ammadeus ako ti je jailbreakan iPad odmah ti saljem ili sibni UDID. App je "waiting for review" stanju.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
21.06.2011 | 15:02
Cijena je isto OK, s obzirom da je Propellerhead izdao ReBirth za iPad za $15.

Dizajn je skroz kul, osim što su knobovi malo flat možda. Al da liči na original - liči itekako

Koliko si radio na tome?
Tema zaključana.
21.06.2011 | 16:17
Negdje od sredine 2. mjeseca polako. Prvo sound engine u Pure Data i kasnije integraciju i interface za iPad.
Tema zaključana.
29.06.2011 | 00:35
Evo app je odobrennadam se da ce vam se svidjeti:

itunes.apple.com/hr/app/nineonine/id445168761?mt=8#

Podijelio bih par promo kodova pa mi se zainteresirani mogu javiti private porukom.
Tema zaključana.
29.06.2011 | 05:53
Ja sam kupio TR-909 da podržim tvoj rad i studij. Svaka čast i još palac gore za trud i odličnu app.
Tema zaključana.
14.03.2012 | 17:34
nineOnine verzija 1.2 je dostupna od danas.

Najnoviji dodatci su real-time recording i Dropbox integracija. Korisnik sada moze sherati praktici sve presete, samplove, loopove i snimke.

Ima se i promo kodova ako netko zazeli...
Tema zaključana.
14.03.2012 | 17:39
Ja sam kupio ovu ali bih volio pogledati kakva je tvoja,siguran sam da nasi ljudi mogu podjednako dobro

itunes.apple.com/us/app/dm1-the-drum-machine/id431573951?mt=8
Tema zaključana.
14.03.2012 | 19:32
DM 1 izgleda vrhunski. Ja nazalost nisam dizajner pa mi je puno teze napraviti nesto tako lijepo

nineOnine je malo zeznut proizvod jer se bazira na TR-909, a ja nisam htio previse odstupati od originala.

Sa vremenom cu postati pametniji i bit ce to sve bolje napravljeno, a nazalost vrijeme je novac. Pa kad bude para bit ce i vremena vise za nineOnine.

Saint, saljem ti kod u PM.
Tema zaključana.
15.03.2012 | 09:39
Stvarno zvuči tj izgleda zanimljivo, da provjerim da li stvarno i zvuči dobro, molio bih promo kod . Ovo je stvarno pohvalno za naše programere!
Tema zaključana.
30.03.2013 | 01:00
Za vrijeme uskrsnjih praznika nineOnine je potpuno BESPLATAN. Pa tko voli nek izvoli

Jos samo da dodam da se sprema nova verzija. Novi dizajn i engine od nule. Malo dulje traje nego inace zbog drugih obaveza...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (482)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO