Domaće TV preko iPada 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Domaće TV preko iPada 3

07.09.2012 | 10:58
Molim za pomoć. Dobila sam nedavno IPad3, 32 GB, pa me zanima je li moguće preko njega gledati domaće TV ( Nova, RTL, HTV..) Strane TV gledam, tj. one koje su bile "difoltane". Što treba za gledati naše Tv?
Tema zaključana.
07.09.2012 | 11:31
Trebaš nabaviti dvb-t reciver koji paše na iPad...malo guglaj "elegato-tv" ili neki slican takav proizvod
Tema zaključana.
07.09.2012 | 11:49
Je li to dovoljno za naše TV programe, ili se još mora plaćati nešto kao "pretplata"..?
Tema zaključana.
07.09.2012 | 12:12
Pretplata se plaća na tv i radio aparate,a ti nemaš ništa od navedenog.
Tema zaključana.
07.09.2012 | 12:38
Super, hvala na odgovoru. Idem pokušati to nabaviti.
Tema zaključana.
07.09.2012 | 14:19
ispravak @cariblanco, pretplata se plaća na sve uređaje koji mogu primati radijski i TV signal (pc s tv karticom itd.)

"Članak 2.

2.1 Na temelju članka 34. stavak 1. Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji (dalje u tekstu: Zakon o HRT-u), svatko tko ima u vlasništvu ili posjedu radijski i televizijski Prijamnik, odnosno, drugi uređaj za prijam radijskog ili audiovizualnog programa, na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom (u daljnjem tekstu: Obveznik plaćanja mjesečne pristojbe), dužan je Hrvatskoj radioteleviziji (u daljnjem tekstu: HRT) plaćati pristojbu. "
Tema zaključana.
07.09.2012 | 14:26
Još jedno meni važno pitanje prije nego se odlučim. Kada kupim dvb-t reciver , hoću li moći gledati domaće TV i preko VIP-ove micro sim kartice, ili samo tamo gdje ima WI-FI...?
Tema zaključana.
07.09.2012 | 14:30
Hoću li kada kupim dvb-t reciver moći gledati domaće TV i preko VIP-ove micro sim kartice, ili samo tamo gdje ima wi-fi ?
Tema zaključana.
07.09.2012 | 15:11
ne kužim kakve veze ima dvb-t receiver s wifi-em ili internetom općenito?

dvb-t prijemnik "hvata" tv signal preko antene i nema nikakve veze s internetom, wifi-em, 3G-om, VIP, itd.
Tema zaključana.
07.09.2012 | 18:51
galla kaže:
ispravak @cariblanco, pretplata se plaća na sve uređaje koji mogu primati radijski i TV signal (pc s tv karticom itd.)

"Članak 2.

2.1 Na temelju članka 34. stavak 1. Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji (dalje u tekstu: Zakon o HRT-u), svatko tko ima u vlasništvu ili posjedu radijski i televizijski Prijamnik, odnosno, drugi uređaj za prijam radijskog ili audiovizualnog programa, na području Republike Hrvatske koje je pokriveno prijenosnim signalom (u daljnjem tekstu: Obveznik plaćanja mjesečne pristojbe), dužan je Hrvatskoj radioteleviziji (u daljnjem tekstu: HRT) plaćati pristojbu. "

@galla sve je to ok ako hoćeš biti legalista zbog sebe,ali mislim da ti nitko neće tražiti ipad đinđe po stanu.
Tema zaključana.
07.09.2012 | 19:00
Ja imam Elgato Tivizen wireless mobile DVB-T:

www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/produ...uner/tivizen.en.html

Baterija mu traje oko 3 i pol sata, a može biti i spojen na utičnicu. Na iPad se spaja preko svog WiFi ili preko WiFi routera, s time što mu je domet kratak, recimo oko 10-tak metara. Dovoljno da je recimo smješten uz prozor u prostoriji zbog boljeg prijema programa, a ti sjediš ili ležiš na kauču. Domet mu se može produljiti tako da se smjesti bliže WiFi routeru, pa se signal prima preko njega. Ne podržava HD programe, ali recimo meni u Rijeci prima HRT1, HRT2, RTL, RTL2, NOVA TV, TV NOVA, te još par manje interesantnih kanala. Ponekad zna zastati na sekundu, ali uglavnom radi lijepo ako ima dobar TV signal, te nisi predaleko od njega. Mislim da je ipak bolja solucija od donglea koji se ubada u 30pinski konektor iPada jer tada se ti moraš namještati da signal bude ok, a i antena ti cijelo vrijeme strši pred očima.
Tema zaključana.
07.09.2012 | 20:52
Kak si to kupio,mislim gdje i koliko krznatih?
Tema zaključana.
07.09.2012 | 21:08
Probaj ovdje : lmgtfy.com/?q=Elgato+Tivizen+wireless+mobile+DVB-T

Tema zaključana.
07.09.2012 | 21:50
cariblanco kaže:
Kak si to kupio,mislim gdje i koliko krznatih?

Direktno s njihovog online shopa, a cijena je navedena u eurima.
Tema zaključana.
08.09.2012 | 12:20
Sutra cu se prijavite za preplatu gledanja TV programa preko iPad-a
Klasa optimist.
Pozzzzzz
Tema zaključana.
08.09.2012 | 14:36
Gregistriraj se na vingid, preko njega mozes gledati iskon tv player...
Imas reklame koje procitas i odgovoris na pitanja te dobivas kredite za gledanje.
Ako ih ne nakupis dovoljno za svaki dan mozes kupiti preko sms poruke ili kreditne kartice, dan je 2.50 kredita ili kuna.
A mozes otvoriti novi racun pa izpocetka.
Radi samo preko web stranice jer je preko aplikacije gotovo nemoguce da se prijavis..
Tema zaključana.
08.09.2012 | 18:48
Takoder zakon kaze da si duzan to prijaviti sam, npr. kupnju tv uredaja, no ako ne prijavis onda nitko ni ne zna imas li ga. Bit glup pa se sam prijavit ili pisat zakone na ovom forumu koji tebe u praksi uopce nece zahvatiti u nikojem obliku nema smisla. Ima nesto i izvan zakona, a to je da pomognes drugima, a ne da furas neki film o legalnosti i legalitetu i trubis o nekakvim zakonima i jos ih k tome preneses samo u jednom clanku na ovu temu. Trebao je cijeli zakon kopirat. Preporucam Bnet TV za van, ako imas bnet doma onda za 24 kune mjesecno imas tv na nekoliko uredaja(Ipad, PC, Mac, Android). Naravno uz povezanost na internet, 3G, Wi-Fi.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (482)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO