iPad 4 i iPad Mini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 4 i iPad Mini

23.10.2012 | 23:28
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

S nadogradnjama 10" iPada vrlo zadovoljan, to sam trazio prije pola godine... Ali mislim da je ovo saka u oko onima koji su nedavno nabavili iPad 3.

iPad Mini - po meni - pricekat slijedecu generaciju, ovo su specke iPada 2 ( ni Retinu nema ) a i cijena je mogla biti malo blaza...
Tema zaključana.
23.10.2012 | 23:48
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.
Tema zaključana.
24.10.2012 | 00:04
saint kaže:
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.

Slazem se donekle... Imao sam priliku duze vremena koristiti Kindle i BN Nook Color i zgodniji su mi za citanje i web od 10" tableta... Manji, laksi, kompaktniji... Sto se tice sveg ostalog, uvijek volim veci ekran.

Cini mi se da su morali izac s njim, jer im 7" Android tableti uzimaju dio kolaca...

Sto se tice ovog 10" iPada, dobra nadogradnja, al nekako opet nevidim potrebu ga nabavit.
Tema zaključana.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
24.10.2012 | 00:20
iPAD mini je solomonsko rješenje za one sa tanjim džepom, a velikom željom da ipak pređu na Apple. Vidjet ćemo kako će se stvar razvijati. ja ostajem kod trice, uskoro će i četvorka zasjesti na krilu. Mini možda kupim supruzi, koju ionako ne boli glava o "mogućnostima" i "brzini".
Tema zaključana.
26.10.2012 | 22:25
Htio bi kupit Ipad 64g + Cellular. Sad dali pricekat Ipad 4 sa A6X procesorom i onim tanjim konektorom i retinom itd... ili uzet 3-cu?
Tema zaključana.
26.10.2012 | 22:30
zajebavas ii ozbiljno pitas?
pa sto se ne strpit malo i za iste novce kupiti novi i jaci proizvod? znas da je izasao, ne cekas na pamet.
Tema zaključana.
26.10.2012 | 23:38
Ako je u pitanju ista lova onda bolje kupiti najnovije, makar sumnjam da toga ima osim ako gledas obje varijante za cca 6000kn
Tema zaključana.
27.10.2012 | 00:44
Hmm malo me i strah kupovat takve stvari polovne
Tema zaključana.
27.10.2012 | 00:50
U trstu Ipad 3 64g +cellular kad mu skinem ivu izadje me 4900, a na njuskalu za te pare dobijes 3-cu sa 16 gb polovnu
Tema zaključana.
27.10.2012 | 18:41
Da, samo kad skineš ivu, kod Slovenaca moraš dobit pečat, a onda oni odmah jave našima pogotovo za takve iznose i onda jopet moraš platit PDV, a ovisno o cariniku i carinu s opravdanjem da je to roba iz Kine i nije iz EU na koju se ne plaća carina
Tema zaključana.
27.10.2012 | 20:17
Ako ga ukradeš, ni tih 4900 ne moraš dati.
Tema zaključana.
27.10.2012 | 22:06
Tema zaključana.
28.10.2012 | 02:43
Racunao sam i na to. Ali na svu srecu imam frajera koji ce mi rijesit pecat bez pdv-a i carine.
Tema zaključana.
28.10.2012 | 02:55
tako, reci fino javno da se vidi!
i to na forumu sa imenima...
Tema zaključana.
28.10.2012 | 09:16
Ja vise nikad nebi kupio novo jer je bezrazložno skupo. Radije polovno i u super stanju nego novo i prazan džep. Uostalom možda učiniš nekome dobro djelo, hitno mu trebaju novci ili želi kupiti nešto novo, pa mu pomogneš. Na kraju, sretan ti, sretan i on/ona.
Tema zaključana.
28.10.2012 | 09:32
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.
Tema zaključana.
28.10.2012 | 16:16
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!
Tema zaključana.
28.10.2012 | 16:31
Pa ja bi onda radije isao na nesto ovako:

www.ebay.com/itm/Apple-Certified-Refurbi...;hash=item460954ec5d

Kada vec kupuje vani...
Tema zaključana.
28.10.2012 | 16:36
Ninjago kaže:
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.

Odakle ti ova cijena?
http://store.apple.com/ch-de/buy/home/shop_ipad/family/ipad
Tema zaključana.
28.10.2012 | 16:36
Garancija za iPad je internacionalna(gdje god da ga kupiš vrijedi u HR).
Tema zaključana.
28.10.2012 | 16:37
JOHN kaže:
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!

Koliko ja znam, možda griješim, na iPad je Worldwide jamstvo?
Tema zaključana.
28.10.2012 | 17:05
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch
Tema zaključana.
28.10.2012 | 20:11
Kupit polovan Iphon ili Ipad to je malo rizik jos preko njuskala, kupis posalje ti ga city expressom ukljucis ga radis s njim dva tri dana i samo ti policija pokuca na vrata i skuzis da je uređaj ukraden. I ostanes bez uređaja i bez para, sto je bilo slucaja na zalost.
Tema zaključana.
28.10.2012 | 20:27
civicar kaže:
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

Di ti vidis iPad4? Ja na toj stranici vidim samo iPadMini/iPad2/iPad3
Tema zaključana.
28.10.2012 | 20:57
Onda kupi novi i plati ga 6000-7000kn
Tema zaključana.
28.10.2012 | 21:47
U prijasnjem postu sam napisao da u trstu Ipad 3 64g + cellular dode 4900 kn kad mu skinem tax free
Tema zaključana.
28.10.2012 | 22:02
@NenadX

Onaj zadnji nije iPad 3 nego 4
Tema zaključana.
28.10.2012 | 22:35
Da ipad 3 se vise ne nudi preko apple store,jedino zalihe koje su ostale.
Tema zaključana.
28.10.2012 | 23:13
Ninjago kaže:
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch

shop.mediamarkt.ch/de/computer-telefonie...schwarz/idpuadli3vhi

??
Tema zaključana.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (468)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO