iPhone 5 Agram servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 Agram servis

21.03.2014 | 14:33
....
Tema zaključana.
24.03.2014 | 21:35
Kako si na kraju prošao?

Meni su bez problema zamjenili Iphone 5.
Tema zaključana.
25.03.2014 | 22:10
....
Tema zaključana.
26.03.2014 | 13:14
....
Tema zaključana.
26.03.2014 | 13:17
A ne bi trebalo..
Tema zaključana.
26.03.2014 | 13:23
....
Tema zaključana.
27.03.2014 | 15:30
....
Tema zaključana.
27.03.2014 | 16:04
Radio sam u servisu IT opreme i teško da se može pobiti nalaz servisera kad ustanovi da je oxidiralo nešto. Ja bi ih tražio slike po kojima se vidi da je oksidirao i neka ti definiraju od čega je oksidirao jer znam da to mogu (voda, kava, kola, vino (bijelo/crno), mlijeko itd...). Ali time "priznaješ" da je oksidirao. Tvoja riječ protiv njihove s tim da ti imaš riječ oni imaju dokaz. Ne optužujem te, nego sam govorim kako je. Eventualno odnijeti uređaj u neki drugi servis ali vjerujem da njima ipak onda plaćaš dio servisa

Ili im tupi i plači da nisi tako bezosjećajan prema uređaju koji si tako masno platio pa da ga ostavljaš blizu vlage/vode, da ne paziš na njega pošto je totalno nov. Ja svoj sam držao dvjema rukama prvih 10 dana dok nisam stigao povjerenje. Možda je i meni mogao oksidirati od silnog znojenja da mi ne ispadne iz ruku malo šale na kraju
Tema zaključana.
27.03.2014 | 16:08
....
Tema zaključana.
27.03.2014 | 16:28
Nadam se da nisu tako aljkavi da su ga oni necim osvjezili pa sad tvrde da si ti taj a ne oni. Frustrirajuce a nije ni moj mob u pitanju.
Tema zaključana.
27.03.2014 | 16:50
.....
Tema zaključana.
27.03.2014 | 19:22
Jel moguće? Moguće je, al stvarno se nadam da ćete naći neko rješenje, iskreno se nadam. Ako su imalo profesionalni trebali bi priznat grešku, kompenzirati te toliko da ne trubiš o njihovom servisu kako su nestručni. Očekuj najgore, nadaj se boljem.
Tema zaključana.
27.03.2014 | 19:23
....
Tema zaključana.
28.03.2014 | 08:15
Svakako javi rasplet situacije.
Tema zaključana.
28.03.2014 | 08:48
Ako su ga pod tim uvjetima zaprimili onda ne vidim zašto ga ne bi dobio natrag kakvog si ga predao. Oboružaj se strpljenjem, živcima, razumom i ne trči na prvu. Posjetio bih gospođu u VIPu, zatražio njeno imeprezime, popisao tijek događaja, pripremio se na pismenu žalbu. As said, očekuj najgore.. držim fige
Tema zaključana.
13.04.2014 | 10:03
Mozda je OT ali imam pitanje, vec mi danima prekidac za mute radi pa ne radi, uglavnom vise neradi nego sto radi. Dali to direktno spada pod garanciju jer nema mehanckih ostecenja ili se moram brinuti zbog lesinara u servisu?
Hvala unaprijed
Tema zaključana.
13.04.2014 | 18:45
Nosi to odma na garanciju. Ili ce ti to popravit ili ces dobit novi mob.
Tema zaključana.
11.07.2014 | 12:40
Pozdrav, konacno sam odnio iP 5s u servis i sad mi nakon 10 dana javljaju da mi ne priznaju garanciju zbog "mehanickih ostecenja" ?? Ok, iphone ima nekih ostecenja sa strane i malo je udubljen sa jedne strane ali zaista malo i zbog tog mi odbijaju i nude popravak za samo 2299 kn! Skoro dzabe! Imam li kakvu opciju sada?
Molim za savjet i pomoc!
Unaprijed zahvalan, blizim korisnicima jabucnjaka placam pivo gemist cevape
Tema zaključana.
11.07.2014 | 12:51
....
Tema zaključana.
11.07.2014 | 12:59
The_Cleric kaže:
Pozdrav, konacno sam odnio iP 5s u servis i sad mi nakon 10 dana javljaju da mi ne priznaju garanciju zbog "mehanickih ostecenja" ?? Ok, iphone ima nekih ostecenja sa strane i malo je udubljen sa jedne strane ali zaista malo i zbog tog mi odbijaju i nude popravak za samo 2299 kn! Skoro dzabe! Imam li kakvu opciju sada?
Molim za savjet i pomoc!
Unaprijed zahvalan, blizim korisnicima jabucnjaka placam pivo gemist cevape

Možeš pisat žalbu Agramservisu i tražit pojašnjenje tog odgovora. I tražit da ti uvaže garanciju. Ali ako su oni utvrdili da je taj problem nastao mehaničkim oštećenjem, to ti garancija ne pokriva.

Jedino te može spasit ako su oni bili lijeni pa napisali da je mehaničko oštećenje a da uopće nisu provjerili.

A sad, ti najbolje znaš kad je i kako taj prekidač prestao raditi.
Tema zaključana.
11.07.2014 | 13:11
Hvala vam na odgovorima. Ostecenja nedvojbeno postoje. Mobitel je pao par puta i nastale su ogrebotine i to famozno udubljenje koje nije ni blizu prekidaca za zvuk. Da bi 1-2 mjeseca nakon pada prekidac poceo pomalo stekati a onda i totalno riknuo. Ne trazim ni novi tj refrubished vec samo popravak ali to kao mogu samo uz onu simbolicnu naknadu od 2300 kn. Probat cu se jos zalit. Hvala hos jednom i svaki savjet je dobrodosao. Ako nista drugo bar da pojedemo cevape i popijemo pivo
Tema zaključana.
11.07.2014 | 13:17
Piši žalbu, nemaš što izgubiti. Iz mog iskustva, nekad i pomogne.
Nemam pojma kako ti servisi funkcioniraju, ali bilo bi mi logično da su otvorili mob i slikali oštećenja i da ti mogu jasno pokazati i dokazati svoje tvrdnje.
Ako ne mogu onda bi ja tražio uvažavanje garancije.
Tema zaključana.
11.07.2014 | 14:34
Napisah jedno lijepo dugacko i pristojno pismo na cijem kraju sam se sjetio inspektorata, potrosackih prava te zastitite istih i nla bla bla pa sad jedva cekam odgovor.
Tema zaključana.
11.07.2014 | 15:49
The_Cleric kaže:
Napisah jedno lijepo dugacko i pristojno pismo na cijem kraju sam se sjetio inspektorata, potrosackih prava te zastitite istih i nla bla bla pa sad jedva cekam odgovor.

Obavezni nam javi rezultate da vidimo epilog, mada po meni su ucinkovitija kraca, malo manje pristojna pisma
Tema zaključana.
11.07.2014 | 15:52
Bez brige, javit cu jer smatram da je ovo j....nje u mozak!
Tema zaključana.
11.07.2014 | 22:10
....
Tema zaključana.
12.07.2014 | 05:46
Ja sam imao isto problema s govnima, i kad im je moja odvjetnica poslala pismo sve je išlo. Ali isključivo preko operatora i Apple. Meni je Iphon imao ko fol dodira s vodom. Samo gas popustit će.
Tema zaključana.
12.07.2014 | 11:03
Hvala na savjetima i pomoci. Nije sad toliko stvar u tom prekidacu koliko me smeta njihovo nonsalantno ponasanje. Oni meni kazu da je uzrok kvara, pazite ovo, MOZDA to sto je ogreban i malo udubljen. MOZDA??? Wtf ? Pa daj ga otvorite i postavite dijagnozu i recite mi, "to je uzrok" a ne ovako mozda. Kao da smo na buvljaku pa mozda radi ili mozda nesto ne radi. Svakako cu jos pisati posvuda cisto sad da ih zajebavam ako vec nemogu nista postici. Ja smatram da netrazim nista na sto nemam pravo a sad cemo vidjeti sto ce biti dalje. Nastavak slijedi...
Pozz od Clerica
Tema zaključana.
16.07.2014 | 10:00
Nakon par mail-ova oni se drze copy/ paste odgovorima u kojima stoji kako nazalost, nemogu mi pomoc jer nazalost politika Apple-a ne dozvoljava zamjenu ostecenih uredaja i nazalost nemogu mi pomoci i nazalost jako im je kao zao. Rekli su mi toliko puta nazalost da mi je doslo da ih posaljem znate vec kud.
E sad, ja sam se kao zainatio pa bih htio istjerati ovo do kraja.
Sljedeci korak je da se obratim Apple-u sto cu i uciniti pa cemo vidjeti sto dalje iako mislim da necu nista postici, bar cu probati. Ako imate jos koji savjet dobrodosao je.
Pozz od Clerica sa plaze.
Bar sam na godisnjem pa se manje sekiram oko toga
Tema zaključana.
16.07.2014 | 10:24
Ne trebaš se ništa obraćat appleu.

Apple nije taj od kojeg si kupio i apple nije taj koji ti daje garanciju. Provjeri malo zakon o zaštiti potrošača i vidi koje ti se opcije nude.

Vidi i tu:
potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12488
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1313)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO