ime mreze na iphonu a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ime mreze na iphonu a

30.11.2013 | 15:07
ovako mene zanima da li se moze promjniti ime mreze,meni na iphonu pise T-mobile HR a svima pise HT HR,pa me zanima da li se to moze nekako promijeniti,puno hvala!
Tema zaključana.
30.11.2013 | 16:04
Ja sam pisao sto zelim umjesto naziva mreze dok sam imao JB na iPhone. Nemas taj feature by default.
Tema zaključana.
30.11.2013 | 16:20
na njemackoj kartici se mi to isto dogada,pise mi o2 a mora fonic,trazim sve po suda za taj problem,probao sam i sa resetom mreznih postavki...
Tema zaključana.
30.11.2013 | 16:34
izberes manuelno mrezu koju hoces i to je to
Tema zaključana.
30.11.2013 | 23:05
probao sam i to i nejde,mislim da je problem u kartici probao sam sa drugom karticom od i odma pise t-ht,ima ljeka da ju sredim?
Tema zaključana.
01.12.2013 | 00:44
zamijeni sim u t-mobile i pisat će t-ht
a zašto ti je uopće bitno šta piše??
t ht ili t mobile hr isti kua
Tema zaključana.
01.12.2013 | 01:30
Niti oni sami ne znaju kako se zovu, mozda ce vec do godine pisati T-Mobile ponovo.
Tema zaključana.
01.12.2013 | 09:28
Spoji ga na komp, moralo bi raditi. Na novim iPhone-ima ide preko WiFI-a, a na starima prekožice. iP 4 sam morao spojiti na komp, dok je iP 5 to sam napravio.
Tema zaključana.
01.12.2013 | 19:33
dok ga spojim sto moram napraviti?
Tema zaključana.
01.12.2013 | 19:41
vvinkov1 kaže:
dok ga spojim sto moram napraviti?

Nista jer je to do operatera, ne do korisnika. I meni je od tri cellular uredjaja na zadnjem pokazao oznaku HT cak nekoliko tjedana nakon sto se pojavila na prvom uredjaju. Zasto te to muci, to nema veze sa funkcionalnoscu uredjaja?
Tema zaključana.
06.04.2014 | 07:09
Imam isti "problem". Ista stvar je sa tri nano sima i pretplatničkim brojevima u firmi, a u okviru VPN-a koji imamo ugovoren s HT-om. Ostali pretplatnički brojevi u okviru tog VPN-a u firmi a koje klasične sim kartice (koriste se uz neke druge mobilne aparate) su prošle jeseni dobili novi vizualni logo na ekranima tih, drugih mobitela, dok je s pretplatničkim brojevima koji koriste nano kartice HT-a ostao stari logo. Pokušavao ovo riješiti s korsničkom podrškom i službom HT-a; prvo "daljinski" gdje sam resetirao iPhone, resetirao mrežne postavke, oni nešto petljali s njihove strane (isključivali i uključivali nešto na svojoj strani) no ništa nije pomoglo. Neki dan me nazvali dvaput iz službe za poslovne korisnike, jer je to valjda negdje ostalo "nerješeno" u njihovim evidencijama, te me obavijestili da je problem u STARIM nano karticama te da centar u Sisku sad ima nove nano kartice (moš' mislit') i da odem i zamijenim iste. Napravio to, ali nikakve promjene nema.. Sve je ostalo po starom. BTW, na korvertama u kojoj su bile te "nove" nano kartice i dalje je logo T Mobilea
Inače, mislim da to ustvari ne bi trebalo imati veze sa samim sim karticama. Znam nekoliko primjera gdje su korisnici sjekli stare, klasične sim kartice (stare puno godina) jer nisu htjeli mijenjati sim kartice kod operatera pa je prošle jeseni i na tim karticama - u redovnom postupku HT-a, proradio novi vizualni identitet i na tim iPhonima redovno stoji HT na displayu a ne više T-Mobile HR..
Ideja???
Tema zaključana.
06.04.2014 | 07:48
Zašto je to uopće problem? Kakve veze ima što piše koja je mreža?
Tema zaključana.
07.04.2014 | 05:52
Zato sam to i stavio pod navodnike.. I nije nešto od životne važnosti. No, riječ je o tome da u ht-u ne znaju kako riješiti ovu tehničku sitnicu..
Tema zaključana.
07.04.2014 | 06:55
Nekako imam osjećaj kako i nije do T-HT-a.
Starije iPhone koji su recimo otključani i kad se ubaci kartica drugog operatera, tada traži spajanje na iTunes. To vrijedi samo prvi puta za novog operatera. Valjda povuče podatke o operateru i zapamti. Ne znam kad se radi Restore, dali treba postupak ponoviti. Za nove iPhone, to se odradi preko mreže (Wi-Fi).
Kad sam kupio iP5 u T-Comu, tada je djelatnik spojio telefon ma njihov AP i aktivirao ga je.
Tema zaključana.
07.04.2014 | 07:08
Umjesto da mi piše ko svima isto ja bi se baš pravio važan da mi piše drugačije. But that's me..
Tema zaključana.
07.04.2014 | 17:05
Good point Yonkis!
Tema zaključana.
07.04.2014 | 21:11
Koristio sam stari sim sigurno preko 3+ godine, i uvijek na iphoneu je pisalo HT ERONET, kada sam uzeo nano sim, samo piše ERONET
Tema zaključana.
01.05.2014 | 09:15
Isti slučaj imam i ja već nekoliko tjedana i baš sam "zapeo" za to da mi piše HT HR. Frend koji ima iPhone 4 (iOS 7.1.1) uredno "vidi" HT HR a ja na iPhone 5S (iOS 7.1.1.) vidim T-Mobile HR. Novi SIM bi trebao riješiti problem jer sama SIM kartica "nadvladava" naziv mreže na uređaju - tako recimo "bonbon" piše umjesto T-Mobile ili HT HR ili pak tomato umjesto HR VIP. Kako mi je rekla jako ljubazna teta koja me nazvala, poslat će mi novi Nano SIM sa novim "T" brandom koja će riješiti problem. Nadam se da će uskoro stići pa javim kako je prošlo...
Tema zaključana.
01.05.2014 | 10:36
Proći će onako kako priželjkuješ. Meni je nedavno takav, nano sim riješio prikaz HT HR na ekranu.
Tema zaključana.
01.05.2014 | 11:06
Ja sam u 12.mj. dobio novi micro SIM sa iPhoneom 4s iz Web shopa i piše mi T-mobile HR. Prije sam imao 3gs i karticu staru koju godinu i na njoj mi se bilo promjenilo u HT HR kad su mjenjali ime. Ne znam da ih i ja idem davit da mi daju novu karticu kad je i ova poprilično nova?
Tema zaključana.
01.05.2014 | 12:02
Nema veze s karticom, vec s postavkana koje se pitegnu s neta i to prvi puta. Mislim da treba restore napeaviti ili samo sync s iTunesom. Nisam siguran.
Tema zaključana.
01.05.2014 | 18:14
Nisi mi dao mira pa sam ga restorao upravo - nope, i dalje T-Mobile HR...
Tema zaključana.
02.05.2014 | 19:32
Onda stvarno ne znam!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1146)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO