Iphone 3gs 16gb nece wifi?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3gs 16gb nece wifi?

04.12.2013 | 10:47

eto mislim da slike govore :*

Dal da uradim Update ako budem uradio ocel mi se telefon zakljucat eto vam iMei pa vidite
Tema zaključana.
04.12.2013 | 11:57
Ne govore slike nista,da li ti je opcija ukljucivanja WiFi-a siva ili mozes ukljucivati i iskljucivati.Uradi reset network settings
Tema zaključana.
04.12.2013 | 12:11
Drug nema opcija za wifi siva i nemore se turn on.
Uradio sam reset network i nista uradio sam sam Air Paln mod ondak reset networ seting i ugasaio na 5min pokrenem al nis nije promjenjeno.
Neznam vise sta da radim
Tema zaključana.
04.12.2013 | 12:29
Na zalost skoro pa nista,jedino ti ostaju dvije varijante koje ti mozes uraditi.

1.Stavi Telefon u frizider ili na led u kesici(bolja opcija,plasticni dio ne display.Naravno na neku krpu ili tako nesto)ostavi 5-10 minuta. 99% je da ce se pojaviti opcija WiFi sto je pokazatelj da ti je otisao cip.Na zalost tu skoro da i nema pomoci(moze se napraviti ali je ne isplativo)
2.Uradi restore pa mozda i proradi(stari FW su imali problema sa WiFi pa se mozes nadati da je to problem)
Tema zaključana.
04.12.2013 | 21:17
saint kaže:
Na zalost skoro pa nista,jedino ti ostaju dvije varijante koje ti mozes uraditi.

1.Stavi Telefon u frizider ili na led u kesici(bolja opcija,plasticni dio ne display.Naravno na neku krpu ili tako nesto)ostavi 5-10 minuta. 99% je da ce se pojaviti opcija WiFi sto je pokazatelj da ti je otisao cip.Na zalost tu skoro da i nema pomoci(moze se napraviti ali je ne isplativo)
2.Uradi restore pa mozda i proradi(stari FW su imali problema sa WiFi pa se mozes nadati da je to problem)

probacu
Tema zaključana.
06.12.2013 | 11:27
saint kaže:

Nije drug pomoglo nis
Tema zaključana.
06.12.2013 | 13:00
Vidim da si iz BiH,koji grad?
Tema zaključana.
06.12.2013 | 22:20
saint kaže:
Vidim da si iz BiH,koji grad?

Tuzla brate :=
Tema zaključana.
06.12.2013 | 22:55
Jedino da mi posaljes za SA pa da vidim sta i kako.Ako bude skupo(mislim da hoce) necu praviti,ako bude jeftino pravim i to je to
Tema zaključana.
07.12.2013 | 15:55
saint kaže:
Jedino da mi posaljes za SA pa da vidim sta i kako.Ako bude skupo(mislim da hoce) necu praviti,ako bude jeftino pravim i to je to

Uradio novi iOs 6.1.3 sve radi samo znate onaj moj prije problem sa wifiom doslo wifi adress: neki brojevi prije samo bilo n/a a idalje tipka siva??
Sta je sad problem?

Tema zaključana.
07.12.2013 | 16:01
Uradi reset network setings pa hard reset nakon toga,javi sta je bilo.
Tema zaključana.
07.12.2013 | 16:15
saint kaže:
Uradi reset network setings pa hard reset nakon toga,javi sta je bilo.

nista nije bilo
Tema zaključana.
07.12.2013 | 16:23
Mislim da je HW problem,mora se otvoriti i pogledati sta i kako
Tema zaključana.
08.12.2013 | 15:54
saint kaže:
Mislim da je HW problem,mora se otvoriti i pogledati sta i kako

Kupio sam sebi iphone 3g iOs 5.0.1 sve kao i ovaj samo radi wifi.
Onaj ostavio sebi nek stoji

Hvala na svemu!
Tema zaključana.
08.12.2013 | 16:43
Kako si 3G nagovorio na iOS 5.0.1?
Tema zaključana.
08.12.2013 | 16:50
Zar 3G ide preko 4.2.1?
Tema zaključana.
08.12.2013 | 17:29
Vejovatno ima 3Gs ili je koristio whited00r na 3G
Tema zaključana.
08.12.2013 | 17:29
drlovric kaže:
Zar 3G ide preko 4.2.1?

Ide
Tema zaključana.
08.12.2013 | 17:30
Ne ide
Tema zaključana.
09.12.2013 | 20:55
Kod mene ide neznam za vas.
Tema zaključana.
09.12.2013 | 21:04
Ne ide ni kod tebe ni kod nikog drugog. iPhone 3G ide samo do 4.2.1, a za nevjerne evo i linka da si provjere:

theiphonewiki.com/wiki/Firmware#iPhone

Naravno na 3GS ide sve do 6.1.3.
Tema zaključana.
09.12.2013 | 21:22
Jxxx ga ja u mene lijepo pise 5.0.1
Tema zaključana.
09.12.2013 | 21:33
A znas li koji telefon imas ???

Nema potrebe da se naguravas sa nekim,zvanicno ne ide na 3G.Kako je to kod tebe i koji telefon imas necu da ulazim u raspravu.Nema potrebe da psujes,editovao sam post
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:15
Tj ja imam jos veci problem meni nema ni u general da uopce postoji wi fi na uredaju !!!
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:22
evo par slika koji je kod mene problem nema uopce wi fi radi se o modelu 3gs!!!!
IMG_0015.PNG
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:23
evo
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:23
evo jos
Prilozi:
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:24
Predhodni post sam obrisao,nema potrebe da urlas.(Velika slova se tumace kao deranje-urlanje)Budi strpljiv i dobit ces odgovor.Nismo call support vec forum.Otisao ti je cip u 99% slucajeva.Za pokusaj popravke u kucnoj varijanti,potrudi se da procitas postove iznad.
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:25
ook nego htjeo sam objaviti jos slika la nece evo mozda sad oce nezz
IMG_0016.PNG
Tema zaključana.
09.12.2013 | 22:33
Hmm ti mislis da mi je cip otisao ? a kako bi to mogao jer nema bas puno o ovome..
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1197)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO