Problem sa zvukom Iphone 4s
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa zvukom Iphone 4s

04.12.2013 | 18:02
Kupio sam rabljeni mobitel 4s,prije mesec dana,sim free, ali od prije nekoliko dana dešava se da odjednom ne mogu podesiti glasnoću tipkama,i da prilikom puštanja glazbe zvuka nema.Tada idem podešavat postavke ili resetiram, pa nakon nekoliko pokušaja odjednom proradi.
Napominjem da sam nov korisnik Iphona i da nedovoljno poznam rukovanje njime:( .Nisam uspio naći odgovor na forumu, pa pomozite.
Tema zaključana.
04.12.2013 | 18:44
Ocisti ulaz za slusalice,stapicem za usi.Pazi da ti nesto ne ostane u nutra,mozes i par puta stavljati i vaditi slusalice u ulaz
Tema zaključana.
04.12.2013 | 20:00
Nije pomoglo. Naime, odjednom tipke za regulisanje jačine nisu u funkciji, pojavi se ikonica zvona bez mogućnosti regulacije, ili čak ni to( nema zvuka).Sad sam uključio slušalice i radi normalno( ikonica slušalice). Kad odspojim slušalice- ne radi.
Pri tome nisam ništa menjao u postavkama.
Zaključio sam, iz odgovora, da nije softverska greška,ali problem ostaje.
Probao sam i promenom postavki podešavanjem zvuka, dok sam u postavkama funkcioniše, ali kad izađem opet ne radi( samo ikonica zvona).
Tema zaključana.
04.12.2013 | 21:00
znaš koliko mi je lakše, mislio sam da je samo do mene.

kod mene isti problem na 7.0.4

ja šta sam odradio, reset tamo u postavkama, i opet nije htijelo, sada samo od sebe proradilo, i evo 3ći dan je ok.

mislim da je softwerska greška, jer neke notifikacije rade neke ne, kada u npr. yt app uđem, film krene zvuka nigdje, uđem u postavke, zvuk, reguliram glasnoću pomoću onog ručno sa onim klizačem, smanjiva se i pojačava, ali dok i to radim malo kao da šteka, dok ga na tipkama nemogu regulirati.

probaj odraditi reset, možda ti pomogne, meni izprve nije pomogao, i onda sutradan ujutro proradilo samo od sebe.
Tema zaključana.
04.12.2013 | 21:16
Da,isto. Radi samo od sebe, a i prestaje samo od sebe!? IOS 7.0.4.
Evo probao i reset.neće.Danas bar 3 puta radilo i kvarilo se.???
Tema zaključana.
04.12.2013 | 21:53
Imate po apple support forumima o toj temi. Uglavnom, problem je sa donjim konektorom. Navodno ostane neki kontakt u poziciji u kojoj on misli da je na nekakvom docku sa vanjskim podesavanjem glasnoce i vanjskim zvucnikom. Zato vam te stvari ne rade. Alkohol i stapic vate i ocistite donje kontakte. Zena ima isti problem i to rjesava stvar. Koliko sam shvatio samo na 4s se to desava.
Tema zaključana.
04.12.2013 | 21:58
Imao sam isti problem na četvorci… Nažalost, kod mene se na kraju ispostavilo da je dock konektor otišao u vječna lovišta. Nakon što sam ga promijenio opet je sve radilo kako treba.
Tema zaključana.
07.12.2013 | 11:00
Konačno sam ustanovio da je problem u dock konektoru. Očistio sam vatom i alkoholom i sad je ok.
Hvala svima na pomoći.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1174)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.87 Seconds

Provided by iJoomla SEO