Ios 7 na iphone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ios 7 na iphone 5

14.12.2013 | 13:44
Pozdrav, zanima me je li trebam raditi sigurnosnu kopiju prilikom stavljanja iosa 7 na iphone 5. Hoce li mi se nesto izbrisati?
Tema zaključana.
14.12.2013 | 13:46
Uvijek napravi sigurnosnu kopiju, za svaki slučaj.
Tema zaključana.
16.12.2013 | 23:10
nemoj stavljati ios7..
Tema zaključana.
16.12.2013 | 23:22
zasto? iOS 7 je na iP 5 vise nego odlican.Nije svima potreban JB
Tema zaključana.
17.12.2013 | 20:22
Ne znam, imam iOS 7 od 2. bete i uzasno mi je zao sto nisam vratio na 6 dok sam jos mogao.. Doduse radi se o ip4s ali ios7 uzima duplo vise rama..
Tema zaključana.
17.12.2013 | 20:41
A ako mene pitaš, iOS 7 nije baš ni neko dizajnersko remek djelo… Upravo suprotno.
Od tolike bjeline me zna uhvatiti snježno sljepilo…
Tema zaključana.
17.12.2013 | 21:09
rak21 kaže:
Ne znam, imam iOS 7 od 2. bete i uzasno mi je zao sto nisam vratio na 6 dok sam jos mogao.. Doduse radi se o ip4s ali ios7 uzima duplo vise rama..

iOS 7 na 4S je granica upotrebljivosti (apple poceo raditi istu stvar kao android) dok je na iP 5 iOS 7 vise nego odlican,stabilan,brz....
Tema zaključana.
17.12.2013 | 23:46
Meni je iOS 7 puno bolji od 6ice, a i na 4S mi radi vrlo dobro. Ne bih rekao da je to na granici upotrebljivosti. Daleko je bolje od toga. To bi se vjerojatno moglo reći za iOS 7 na iP4...
Tema zaključana.
18.12.2013 | 00:08
Na zalost kada se ukljuce animacije na 4s dobije se taj famozni lag koji se vezuje za android.Realno na iP4 je krsh,bas se pati telefon.
Tema zaključana.
18.12.2013 | 00:18
Najveći problem su nadobudni korisnici koji brže bolje guraju najnoviji software na sve čim izađe. Umjesto da pričekaju pa vide kako će se ponašati na pojedinom telefonu.

To me uvijek podsjeti na one koji stavljaju win 7 na kante koje rade dobro samo sa XP. I onda ih stalno slušati kako kukaju kak je sve sporo, pa nešt tu ne valja, da inst. možda ponovo bla bla
Tema zaključana.
18.12.2013 | 00:41
Slazem se
Tema zaključana.
18.12.2013 | 00:47
Zato ja svoj iPhone 4 držim na iOS 5. Radi kao prvi dan. Iz mog iskustva je istina da update ubija telefon. Da imam na njemu iOS 7 sad bi kupovao novi telefon.
Tema zaključana.
18.12.2013 | 00:53
Update ne ubija telefon,samo tvoj novcanik.Update te tjera da uzmes novi uredjaj i tako u krug
Tema zaključana.
18.12.2013 | 06:39
iAnte kaže:
Zato ja svoj iPhone 4 držim na iOS 5. Radi kao prvi dan. Iz mog iskustva je istina da update ubija telefon. Da imam na njemu iOS 7 sad bi kupovao novi telefon.

Ja recimo znam jako puno apps koje mi trebaju a nece uopce raditi na iOS5. Sta cemo sad?
Tema zaključana.
18.12.2013 | 11:20
drlovric kaže:
iAnte kaže:

Ja recimo znam jako puno apps koje mi trebaju a nece uopce raditi na iOS5. Sta cemo sad?

Pa ti ćeš onda napraviti upgrade.

Ima aplikacija koje ne rade na iOS 5. Ima ih dosta. Ali one koje ja koristim (i želim koristiti) rade na petici. Mislim da samo dvije aplikacije koje sam želio nisu radile. Ali postoje druge koje rade istu stvar a čiji developeri misle i na mene.
Tema zaključana.
18.12.2013 | 18:39
Ne kuzim u cemu je fora s tim ubijanjem bar sto se tice modela 4s.
Radi sasvim dobro na 7.0.4. Nista losije od verzije 5 i 6.
Tema zaključana.
18.12.2013 | 20:12
JOHN kaže:
Ne kuzim u cemu je fora s tim ubijanjem bar sto se tice modela 4s.
Radi sasvim dobro na 7.0.4. Nista losije od verzije 5 i 6.

Brzina i fluidnost sustava su jos i u redu ali sam OS7 zauzima previse mb i onda ostaje premalo slobodne memorije za aplikacije što rezultira stalnim reloadanjima.

Evo npr; skoro uvijek su mi upaljeni FB, msngr i chrome. Na iOS6 sam te tri aplikacije vrtio usporedno bez problema a bilo je rama za jos koju pride. Sad na iOS7 se prebacim iz FB u chrome i kad se vratim u FB reloada sve nanovo.. Za popizdit.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1184)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO