ne dolaze mi obavjesti o azuriranju softwarea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ne dolaze mi obavjesti o azuriranju softwarea

11.03.2014 | 00:05
zna li itko kako ovo popravit? otkad imam iphone nikad nisam dobio obavijest kad je neki update softwarea bio...uvijek vidim na internetu i to me stvarno nervira...inace imam iphone 4 ios 7.1 i imam ukljucene obavijesti...
Tema zaključana.
11.03.2014 | 00:46
nemam ni ja obavijesti ni na ip5s. nije mi to toliko bitno ni hitno. ponekad je bolje pricekati nego trčati pred rudu. Nego rađe reci jel primjećuješ da je iP4 išta bolji, brži, fluidniji nakon updatea?
Tema zaključana.
11.03.2014 | 01:40
Da, prie par tjedana sam ga mislio prodati kako je spor bio, al sad nakon updatea je sve extra, super
Tema zaključana.
11.04.2014 | 09:38
Pozdrav.Imam iphone 4 16 gb ios 6.1.3 i da li da stavim ios 7.1 ?
Tema zaključana.
11.04.2014 | 10:29
Ovisi, zelis li mogucnost instaliranja novih verzija vecine aplikacija ili ti je bitnije da je uredjaj brz kao što je na 6.1.3?

Ja imam 4S sa 32GB i ne zelim preci na 7.1, nek idu svi novi update-i vrit... meni je draze da sve radi OK.
jednoom sam se opekao sa 4.1.2 na iPhone-u 3G... vuko se ko crkotina... a nema nazad...

Tu je i pitanje izgleda GUI-a, no nije ni 6-ica loša...
Tema zaključana.
11.04.2014 | 17:55
Ostavite si 6.1.3, ios7 je razlog sto sam prodao 4s. Jednostavno mu fali rama..
Tema zaključana.
11.04.2014 | 18:13
Ja sam na iP5 ostavi 6.1.2 jer mi zadnja nadogradnja nije donosila ama baš ništa.
Tema zaključana.
11.04.2014 | 22:58
Ma gledaj, da ja imam 5-icu, odmah bi si stavio 7.1, a ja sam update junkie,
pa i to govori kako mi je teško biti na starom OS-u,
no funkcionalnost je na prvom mjestu...
na iP5 koliko znam sve radi kak spada na iOS 7,
sve ispod je ipak bolje na iOS 6.

a nab.... ja sve one developere koji se ne potrude zadržati kompatibilnost sa starijim iOS-om,
neki stvarno moraju preči na novije tehnologije, no večina mislim da ipak ne...
Tema zaključana.
13.04.2014 | 09:35
A ja čitao po netu, pa čak i ovdje na jabučnjaku da je iOS 7.1 riješio sporost na iP4 pa i svim ostalim iĐiđama i tople preporuke da se može napraviti nadogradnja?
Tema zaključana.
13.04.2014 | 09:52
Ja sam do prije nekoliko dana držao svoj iPhone 4 na 5.1.1. Došlo je do toga da sam morao naraviti restore i otišao sam na 7.1.

Što se tiče brzine, definitivno se osjeti razlika. 7.1 je sporiji, ali može se koristiti.

7.1 nije ubojica starijeg hardvera, ali nije ni brz kao raniji iOS.
Tema zaključana.
13.04.2014 | 12:27
imam službeni ip4 (8gb) i na njemu je zadnji 7.1 Telefon radi jako lijepo i nemam zamjerke. Jedino gdje se vidno vidi 'trzanje' je lock screen koji kada slide napravi s boka malo zapinje. Što se ostalog tiče, sasvim respektabilno ide. Safari, mail, MT sve radi glatko i u skladu sa razlikom u generaciji hardware i softwarea.
Tema zaključana.
13.04.2014 | 12:57
Upravu ste nek dolaze nove aplikacije za ios 7.1 bitnije je da radi brzo s ios 6.1.3,mada ponekad mi malo zasteka.Mozda je to do jailbreaka,sta vi mislite ?
P.S Mozda sam mal dosadan,ali sam novi ovde pa me to interesuje hehe :)Pozdrav!
Tema zaključana.
14.04.2014 | 14:21
Sank kaže:
A ja čitao po netu, pa čak i ovdje na jabučnjaku da je iOS 7.1 riješio sporost na iP4 pa i svim ostalim iĐiđama i tople preporuke da se može napraviti nadogradnja?

Dobro si čitao. No nije riješio u smislu da je brzina ista koa sa 6.x, nije, i dalje je sporije, no mnogo bolje nego sa 7.0. iPhone 4S pak nema nikakvih problema, super radi.
Tema zaključana.
14.04.2014 | 15:37
Sve je to tacno sto kazeete da ios 7.1 radi sporo na ip4,ali potrefi se da ios 7.1 bolje radi na neki iPhone 4 nego na 4S
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1150)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO