Iphone IMEI - lijepo molim odgovor, hitno je
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone IMEI - lijepo molim odgovor, hitno je

12.03.2014 | 15:25
Zvao sam oglas za iPhone 5c, kaže prodavač da ima elektronsku garanciju u t-mobile, preko imei broja, pa me zanima gdje to mogu provjeriti? Sad će mi poslati imei i ako sve štima naći ću se s njim, pogledati još uživo i kupiti.
Tema zaključana.
12.03.2014 | 15:42
Preko IMEI ne znam gdje ima, a na selfsolve.apple.com imaš preko serijskog broja. Uneseš serijski broj i on ti kaže da li je iPhone legalno kupljen te da li vrijedi garancija.
Tema zaključana.
12.03.2014 | 15:46
selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Ovdje sam upisao, piše da je garancija važeća do 2. mj 2015. Znači trebalo bi sve biti u redu? Mobitel nema pisanu garanciju ni račun, ali poslao mi je taj imei i piše da vrijedi.. Da li stvarno vrijedi takva garancija samo preko imei u t-com-u?
Tema zaključana.
12.03.2014 | 15:57
Za HR nisam siguran ali da odes npr u Sloveniju,garancija vrijedi.Mijenjaju telefon bez problema.
Tema zaključana.
12.03.2014 | 16:33
Da, RH je posebna banana država
Tema zaključana.
12.03.2014 | 17:44
Izbjegavaj je.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 09:19
saint kaže:
Za HR nisam siguran ali da odes npr u Sloveniju,garancija vrijedi.Mijenjaju telefon bez problema.

Jesi možda imao iskustva sa ovim?

Dali je potrebno imati račun od telefona da priznaju garanciju ili je dovoljna ova preko IMEI-a garancija?
Tema zaključana.
13.03.2014 | 10:05
Da imam iskustva sa tim,ne pricam na pamet.Odes npr u Madzarsku i dobijes telefon za 5 minuta.Jedino je vazno da telefon nije iz Kanade ili USA.To funkcionise i u DE,SLO....Bio je jedan slucaj sa jednim nasim clanom koji je kupio iPhone u SA i poslao na servis zbog ekrana.Sreca pa me je kontaktirao prije nego su otvorili telefon,preporucio sam mu Sloveniju i momak je sve zavrsio za 5 minuta.Moze i potvrditi ako procita post.Znaci,nije ti nista potrebno,samo telefon i vazeca garancija od Apple-a.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 10:34
Kupio sam mobitel, ženska koja mi je prodala kaže da je mobitel kupljen preko sindikata, iz t-mobile-a je, kupljen je 17.2.2014., koristen par dana, nema nikakvih tragova koristenja, platio sam ga 2600 kuna. Na appleovoj stranici sam upisao imei i piše da garancija vrijedi godinu dana.
S mobitelom sam jako zadovoljan! Prelazim s galaxy note 2 tako da sad napokon mogu mobitel normalno staviti i izvaditi iz džepa traperica
Hvala na pomoći oko garancije, ako se nešto dogodi i ako mi slučajno nebi priznali garanciju u t-comu neće biti problem otići u sloveniju.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1192)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO