Update softwera
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Update softwera

13.03.2014 | 10:15
Pozz. Imam jedno pitanje. Znači, imam iphone 4, ios 4.1, baseband 2.10.04. Mob je star više od 3 godine(1.12.2010). Kako sad ne mogu instalirati aplikacije zbog zastare moga softwera, zanima me mogu li napraviti update, a da pri tom ne podignem baseband? Imam spremljene blobove za najviše ios 5.1.1. Mogu li njega staviti na svoj iUređaj. Nisam se prije htio baviti s tim, a trebao sam . Može pomoć. Hvala.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 12:01
Gdje ti je kupljen iphone, sa koje je mreže, pošto predpostavljam da je istekao ugovor, možda ti ga mogu tvrnički otključat besplatno, i onda možeš update odradit bez problema,samo ćeš jb izgubiti.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 12:58
5.1.1 ti neće puno pomoć oko novih aplikacija. Imat ćeš više izbora nego sad, ali ne puno više.

Ja imam iPhone 4 i držim ga na 5.1.1 jer mi je važno da radi. Nisam stavio iOS 7 jer je duplo sporiji.

Ako želiš nove aplikacije moraš ići na 7.1, ali tada će ti iPhone biti dosta sporiji.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 13:24
Mob je kupljen u T-mobile-u. No meni ne treba unlock, jer sam na simpi. Tu ću i ostati, pa se ne moram zamarati s tim.

A što se tiče ios 7 to nikako ne mislim. Znam da nije za ovaj mob i da bi bio samo još sporiji.

Znači ili da ostavim ovako ili da kupim 5-icu ili 5s pa sam miran:) ?
Tema zaključana.
13.03.2014 | 13:33
Ako imaš novaca 5s je bolji od četvorke
Tema zaključana.
13.03.2014 | 13:34
iP4 radi OK na iOS6. Ne razumijem zašto nisi digao kad je bilo vrijeme na šesticu.
Dvije stvari mogu pretpostaviti, ili ti ne treba novi iOS ili ti treba novi telefon.
Uzmi 5C koji je pristupačniji i gotovo.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 14:02
5S mi je zasd još skup, pa njega ne bih. Gledam zasad 5, ali vidjetu ću još što ću.

Znam da sam zakasnio, ali sad nema smisla plakat za tim. Što je tu je. Ios 6 bi mi bio taman na mobu.iOS 7 nikako.

Zanima me samo jel se može napraviti update na 5.1.1 ili ne.
Čitao sam po forumima da može i ne. Vidio sam da je procedura malo zeznuta.

Ako ne može, onda novi mob i gotova priča.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 14:25
Neki ljudi kazu da 7.1 radi osjetno brze od iOS7.

Ja bi ga update i pokusao. Ako nije to to, stavi ga u oglase i kupi novi mobitel.

Nije tako strasno zamijeniti mob, pogotovo jer neki ljudi mijenjaju auta u tom intervalu
Tema zaključana.
13.03.2014 | 14:25
Sta ti vrijedi brzi mobitel na kojem iOS toliko star da nista ne mozes instalirati na njega :/
Tema zaključana.
13.03.2014 | 14:48
Vidim da je 7.1 tek izašao. Malo ću pogledati recenzije i iskustva drugih.
Zasad sam čuo da je iOS 7 poprilično loš bio na A4 uređajima.

Ne kažem da je nešto strašno mijenjati mob, ioako bi već i trebao. dosta je prošlo
Samo ako ga podignem onda sve diže i nema nazad. To mi je jedino malo problem. Tko bi ga onda uzeo ako ni meni ne radi.

Apple je dobar, ali ta zatvorenost me malo živcira. No ok.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 15:28
iOS 7 je na četvorci bio stvarno poprilično loš, ali iOS 7.1 je puno, puno bolji i brži. Neću reći da je jednako brz kao iOS 6 na tom telefonu, ali je ono... Skoro pa jednako brz. Stvarno je veliko poboljšanje...
Tema zaključana.
13.03.2014 | 21:16
četvorka kao 4 ili četvorka kao 4 i 4s?
Tema zaključana.
13.03.2014 | 21:43
Ja govorim o iPhone 4, ne 4S...
Tema zaključana.
13.03.2014 | 22:01
drlovric kaže:
Sta ti vrijedi brzi mobitel na kojem iOS toliko star da nista ne mozes instalirati na njega :/

Barem rade stock aplikacije. Ne znam jesi ikad koristio 3G sa iOS 4, ali meni je to bila dobra škola. Nikad više takvu grešku neću ponoviti.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 22:28
Znači ne bi bilo loše da stavim 7.1?

Sad imam 4.1 na njemu, otkad sam ga kupio gore je.
Vidim da su kritike pozitivne za iphone 4 na 7.1 i to masovno.
Tema zaključana.
14.03.2014 | 13:27
iOS 7.1 je značajno ubrzao rad na svim uređajima, a najviše se to primjeti na onima koji su najsporiji.
Ovdje, u temi koja prati iOS 7 imaš testove brzine pa vidi: www.jabucnjak.hr/forum/ios/125934-ios-7.1.html

Moj iPad 2 nakono ovog Updatea radi kao nov, a na iOS 7.0.X je uvijek zapinjao...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1167)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO