iphone 4s 64Gb i bljesak
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 4s 64Gb i bljesak

31.03.2014 | 12:47
Pozdrav ekipa,
novi sam na forumu,ali zato jako dugo čitam ovaj forum i dosta toga sam naučio od vas.
E sad imam jedan problem,prije 3 mjeseca sam kupio novi iphone 4s od 64Gb u ovlaštenoj radnji,uređaj je zaključan,nije rađen Jaillbreak niti išta što ga se moglo poremetiti,nije ispao nikada,stvarno se pazi na njega.

Problem je kad se stisne home tipka,ekran prvo bljesne kao blic i onda se pojavi tek pozadina da se otključa,poslan je već treći puta na servis gdje oni svaki puta zamjene softver,tvrde da je to karakteristika iOS-a 7,u što ja naveliko sumnjam jer sam isprobao na nekoliko istih modela i nazvao u apple-ovu trgovinu i rečeno je da se to ne smije događati.Kada sam to rekao servisu,žena mi je kao odgovor dala,pa znate gospodine svako od nas drugačije koristi mobitel,što je po meni veliki apsurd jer ako je to karakteristika toga softvera znači da bi svaki uređaj sa tim softverom morao to imati.

Ako se netko razumije u problem molim da mi pomogne.Hvala svima unaprijed na volji i odgovorima.
Tema zaključana.
31.03.2014 | 12:53
Meni to izgleda kao da svaki put kada stisneš home tipku da napravi screenshot, pogledaj dobro da li je power tipka uredu.
Tema zaključana.
31.03.2014 | 13:01
Toga se nisam sjetio,no još jedna stvar,taj bljesak se izrazito vidi na danjem svjetlu,čim je u mraku mobitel manje se vidi,a ako je na suncu onda je stvarno kao da netko slika pa blic se uključi.Sve se to događa na ekranu mobitela,power tipka je radila normalo po pitanju paljenja i gašenja,s obzirom da je više na servisu nego kod mene,nisam ni pregledao sve.Još mi se događalo da mi nestane tona u slušalici i da mi zablokira usred pisanja poruke i slično.Servis navodi da je kod njih sve u redu i da je test-ok.Ja ga u radnji pred djelatnicima isprobam kad ono ista stvar.
Tema zaključana.
31.03.2014 | 13:50
Imas pravo na novi aparat,koliko znam tj kako si opisao to je problem do backlight-a
Tema zaključana.
31.03.2014 | 14:01
Hvala puno na odgovoru,moderatori možete ukloniti temu.
Tema zaključana.
31.03.2014 | 14:04
Nema zaključavanja teme!
Tema se zaključava jedino kad se ustaše, četnici, partizani, HDZ-ovci i SDP-ovci nasele.
Tema zaključana.
31.03.2014 | 14:11
mislio sam obrisati jer sam dobio odgovor pa da ne smeta,ali kako god vi kažete
Tema zaključana.
31.03.2014 | 14:29
Ne brišemo teme, niti ih zaključavamo. Ako naleti netko s istim problemom, cilj je da i sam, pretraživanjem, nađe ovaj isti topic i sam sebi pomogne.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1181)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO