iTunes problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes problem

09.05.2014 | 18:53
Pozdrav svima.Imam iphone 4 ios 7.1,zakljucan na Svedsku Tele 2 mrezu,i kada zelim da ga prispojim na iTunes dolazi mi ovo

Da li bih to mogao ikako da resim osim da ga otkljucam za sve mreze kao sto tu pise? Ako neko zna nek mi pomogne,unaprijed hvala...
Tema zaključana.
09.05.2014 | 20:38
"Da li bih to mogao ikako da resim osim da ga otkljucam za sve mreze kao sto tu pise"? ako me moje znanje engleskog ne vara, to u tvom screenshotu ne piše.
"i kada zelim da ga prispojim na iTunes " želiš li ga prispojiti na računalo koje ima iTunes ili ga jesi prispojio na računalo koje ima iTunes?
Ako želiš aktivirati ga pročitaj ovaj savjet (za početak): "If you want to fix this, get a sim card from the carrier your phone was originally locked to."
Da li je taj iPhone prije bio na bilo koji način hackiran?
Tema zaključana.
09.05.2014 | 20:46
Nemam original sim katricu na koju je on zakljucan,iphone nije hackiran,bio je na ios 6.1.3,kada sam ga updejtovao na ios 7.1 i spojio ga na itunes doslo mi je ovo sto pise na slici.
Tema zaključana.
09.05.2014 | 21:12
Imas skup iPod.Jedino X sim ili fabricko otkljucavanje.
Tema zaključana.
09.05.2014 | 21:14
Hvala ti na pomoci Saint
Tema zaključana.
09.05.2014 | 21:18
Znači, ti želiš taj iPhone otključati za sve mreže, da se vratimo tvojem pitanju? Nevezano uz tvoj problem, samo razmišljam na glas, koji je ovo po redu iPhone iz Švedske sa problemom?
Nažalost nisam baš kompententan riješiti tvoj problem, ja sam samo malo detaljnije tebe ispitao o problemu jer si bio vrlo štur sa podacima. Ako želiš pomoć ne bi bilo loše malo detaljniji opis problema i povijest tog iPhonea (kako baš Švedski Tele2, gdje je originalni SIM, kako si ga nabavio (od nekoga poznatog, preko nečega ala Njuškalo..), da li se može iPhone upaliti, što javlja nakon paljenja, jesi li možda proguglao po forumu "DFU mode"..) možda previše pitam ali nikad ne znaš što bi moglo pomoći.
Ako sam u krivu neka me netko ispravi.
EDIT: dok sam tipkao Saint riješio..
Tema zaključana.
10.05.2014 | 07:35
Yonkis kaže:
Znači, ti želiš taj iPhone otključati za sve mreže, da se vratimo tvojem pitanju? Nevezano uz tvoj problem, samo razmišljam na glas, koji je ovo po redu iPhone iz Švedske sa problemom?
Nažalost nisam baš kompententan riješiti tvoj problem, ja sam samo malo detaljnije tebe ispitao o problemu jer si bio vrlo štur sa podacima. Ako želiš pomoć ne bi bilo loše malo detaljniji opis problema i povijest tog iPhonea (kako baš Švedski Tele2, gdje je originalni SIM, kako si ga nabavio (od nekoga poznatog, preko nečega ala Njuškalo..), da li se može iPhone upaliti, što javlja nakon paljenja, jesi li možda proguglao po forumu "DFU mode"..) možda previše pitam ali nikad ne znaš što bi moglo pomoći.
Ako sam u krivu neka me netko ispravi.
EDIT: dok sam tipkao Saint riješio..

Iphone sam dobio od brata iz Svedske nije bio otkljucan niti je imao original sim karticu,iphone mi radi moze da se upali i koristi,jedino kad ga prispojim na iTunes pise mi ono na onom screenshotu..prije dok sam imao ios 6.1.3 mogao sam ga prispojit na iTunes,ali sada kada sam uradio update na ios 7.1 nece.
Tema zaključana.
10.05.2014 | 10:33
To sto pises nema bas nikakve logike,hajde udahni i ponovo objasni.

Telefon koji je zakljucan na neku mrezu i kada se uradi restore on trazi aktivaciju sa karticom aperatera.Znaci nema teorije da se telefon moze koristiti tj proci dio aktivacije bez kartice. Ako si napisao da je telefon dosao zakljucan i da si ga koristio(sve osim poziva ako sam dobro shvatio)do upgrade na 7.1.Sad ne mozes koristiti jer nije aktiviran.Molim te objasni sta ti znaci " i,iphone mi radi moze da se upali i koristi" ?????????? Znaci ti vidis SB ikone,mozes surfati,slusati muziku,slikati........????????
Tema zaključana.
10.05.2014 | 11:39
Doduse, meni nije jasno sto uopce @mirnnes hoce?
Imam osjecaj kako nesto prtlja. Ako je telefon od brata koji je u Svedskoj, nek mu posalje jednu SIM karticu operatera. Vjerujem kako ih ima na oglasnica za par kruna.
Tema zaključana.
10.05.2014 | 15:10
Da saint mogu surfati netom,slusati muziku itd..a posle updejta na ios 7.1 na itunes treba aktivacija
Tema zaključana.
10.05.2014 | 20:45
mirnnes kaže:
Da saint mogu surfati netom,slusati muziku itd..a posle updejta na ios 7.1 na itunes treba aktivacija

E to je jedna od stvari novog iOSa, veca sigurnost i sl.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1121)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO