Iphone 4:jabuka i kružić
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4:jabuka i kružić

16.06.2014 | 07:00
jutro
jučer tokom dana sam sa appstore skinuo neki cleaner,neznam kako se točno zove samo znam da je bila slika app-a neka metla,žuto-crvena aplikacija...
i par puta je pokrenuo i odlučio je obrisati...išao sam je deinstalirati i kad je sve to završilo pozadina na mobu mi je bila skroz crna a ikone su bile označene samo tankom bijelom linijom,neznam kako se je to dogodilo i zašto....onda sam ja otišao u wintherboard da označim neku temu tek tako i kliknuo na responding da se on pokrene i da dođe na svoje,međutim ista stvar ko i prije
onda sam uradio hard reset i od tada se samo vrti jabuka i onaj mali kružić,tako da se iphone 4 više ne može dignuti...napravio sam već par puta hard reset ali ništa...čak sam i bateriju otkačio i ponovno je vratio i upalio mob i opeta isti problem...što je moglo biti uzrok ovom problemu...
evo upravo mi se dogodilo neš sasvim drugo,fon je stajao na punjaču i na jedan puta je počeo vibrirati i pojavio se bijeli ekran i crtta u vodoravnom stanju,i primijetio sam da je počeo rub oko ekrana da se crni sa nutarnje strane pa nisam znao što bi pa sam na brzaka otkopčao baterijui onda j e opeta vratio nazad i upalio ga i uvijek stoji jabuka ali sada ekran nije više tolko crn nego ima i bijele boje oko rubova...jel to možda kraj moba ili...
lijepi pozz
Tema zaključana.
16.06.2014 | 08:23
Ako ga itunes prepoznaje, napravi restore. Ako ga ne prepoznaje, pokušaj ga ubaciti u dfu mode pa napravi restore.

I mani se jailbreaka.
Tema zaključana.
16.06.2014 | 10:00
Fizickim vadjenjem baterije (btw koju nisi trebao vaditi) mozda si nesto lose sastavio nazad pa sada uz SW probleme imas i HW.
Napravi restore iz DFU kako je @iAnte napisao.
Tema zaključana.
16.06.2014 | 11:20
Nece napraviti problem vadjenjem baterije.Telefon je upao u loop i moze se srediti na 2 nacina. Prvi je tezi: browse iphone i pobrisati sve sto pravi problem. Drugi kako su ti rekli DFU i restore. JB nije bezazlena stvar
Tema zaključana.
16.06.2014 | 15:28
ja kad spojim iphone na komp odna mi ga komp očita i kad ga spojim na itunes i bacim ga u DFU mode i očita ga ali kad idem na obnovi iphone onda mi se javlja greška 3004...prvo mi s ejavljala greška 3194 pa sam izmijenio u datoteki host neke brojeve i sad ami s ejavlja ta greška 3004...neznam što dalje,samo se vrti jabuka i onaj kružić i to je to...
ovo mi je javljalo na početku kad bi išao na obnovi iphone:www.zaslike.com/viewer.php?file=9bpis23iaxocsdsvb6m5.jpg
ova slika pokazuje kad idem da ga obnovi,ali recite mi zašto mi pod serijski broj ne piše ništa,evo slika:www.zaslike.com/viewer.php?file=qp6say8p4f4o3g6uzrzr.jpg
Tema zaključana.
16.06.2014 | 15:52
Prvo ocisti Host,skopcaj USB kabal ali na ploci,dobro provjeri jesi li u DFU modu.Moras raditi upgrade ako nisi na zadnjem FW.Ako imas spasene SHSH blobs onda probaj downgrade.Postoji problem sa telefonima koji su na nekom starom FW a upadnu u loop,skoro je nemoguce uraditi restore.Ja sada imam jedan kod sebe na servisu kojem je otisla ploca na taj nacin
Tema zaključana.
16.06.2014 | 16:05
kako misliš da očistim host...u DFU modu sam jer se pokaže znak itunsa u usb-a...
što ovo predstavlja:www.zaslike.com/viewer.php?file=2qyvlzq1x74erhhdg1s.jpg
aj napiši mi malo postupak toga...
Tema zaključana.
16.06.2014 | 19:29
Pokušaj restore iz DFU na drugom računalu
Tema zaključana.
16.06.2014 | 20:14
nemam drugo računalo,u tome je problem,imam lap ali mi je pokvaren...
Tema zaključana.
16.06.2014 | 21:23
DFU mode crni ekran
Restore mode znak iTunesa sa USB
Tema zaključana.
16.06.2014 | 21:57
FelixArba76 kaže:
nemam drugo računalo,u tome je problem,imam lap ali mi je pokvaren...

Greška 3004 znači da itunes s tvog računala ne može kontaktirati apple. Pretpostavljam da si prtljao po host fileu. E pa sad bi to trebao vratiti u prvobitno stanje. Guglaj ako ne znaš.

I guglaj kako ući u dfu mode.
Tema zaključana.
17.06.2014 | 03:26
Odnesi u servis.
Tema zaključana.
18.06.2014 | 00:14
dobro jutro forumaši...
evo samo sam vas tio obavijesiti da je iphone riješen i u funkciji...do sada ga je moj dragi prijatelj,bez kojeg moj iphone ne može miky_maus obrađivao...nema ništa od onih koje sam pitao pa mi govorili da je display otišao,da mu je matična otišla i još neke druge stvari...nakraju od toga nije ništa ni bilo...samo ga je trebalo dati čovijeku tko se ipak u to razumije i stvar riješena...trebalo je obrisati itunes i sve što sa njime ide i instalirati nanovo i itunes je uredno očitao iphone i napravio se restore bez problema...mene je malo jučer mučio itunes jer sam samo njega brisao a ovo ostalo ne,zato mi ga i nakraju itunes nije više ni očitavao...
evo uredno napravljen restore i podignut na iOS 7.1.1 i za sada šljaka ko novi...nema JB ali mi ni ne fali,JB sam radio tek tako samo da ga imam...
evo ljudi problem je riješen...
može lock teme
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1184)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO