iPhone 5 ne vidi WPA+WPA2 wifi mreže
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 ne vidi WPA+WPA2 wifi mreže

30.07.2014 | 21:48
Ako tražiš da ti netko garantira da neće doći do problema i s Wifi vezom na Macu, neće ti nitko pomoći. Pogotovo ne na daljinu.
Tema zaključana.
30.07.2014 | 22:30
saint kaže:
Da zaboravit ce sve zapamcene preze tako je sta da se radi

Evo, resetirah. Na svoju kućnu mrežu sam se spojio uspješno, bez problema. S obzirom da je ona isto podešena na WPA+WPA2, pretpostavljam da je problem riješen. Kad naiđem u neki kafić, provjerit ću.
Hvala na pomoći!
Tema zaključana.
31.07.2014 | 07:11
Bilo bi dobro znati u čemu je stvarno kvaka, a ovi iz razvoja ios-a bi stvarno trebali poradit na tome jer dosta korisnika ima isti problema ako se malo gugla.. Definitivno su problemi nadogradnje ios-a. Na nekim wifi mrežama( birtijama i sl. mjesta) se spaja bez problema a na nekim nula bodova. Imao sam slučaj neki dan u kvartu. Nema šanse da se spoji u bircu, a prije diranja nadogradnje se uredno spojio. Vidi mrežu ali pass ne prihvaća a ispravan je.
Ne želim svako malo restirat mreže jer imam valjda 30-tak spojenih mreža od prijatelja po Zagrebu koje su mi važne ukoliko mi zatreba brži net što nije toliko presudno ali dobro dođe u nekim situacijama. Očito od nedavno treba dobro odvagnut dali prelazit na novu verziju iosa, jer u 6.x.x nije bilo baš takvih problema.
Tema zaključana.
31.07.2014 | 07:24
smayoo kaže:
saint kaže:
Da zaboravit ce sve zapamcene preze tako je sta da se radi

Evo, resetirah. Na svoju kućnu mrežu sam se spojio uspješno, bez problema. S obzirom da je ona isto podešena na WPA+WPA2, pretpostavljam da je problem riješen. Kad naiđem u neki kafić, provjerit ću.
Hvala na pomoći!

Tema zaključana.
31.07.2014 | 20:56
JOHN kaže:
Bilo bi dobro znati u čemu je stvarno kvaka, a ovi iz razvoja ios-a bi stvarno trebali poradit na tome jer dosta korisnika ima isti problema ako se malo gugla..

Jbs njima. Ionako je prevladavajuća klijentela - klinčadija koja ne drži na tom mobu ništa važno i nije im bitno ako ga svaki čas resetiraju.

jer u 6.x.x nije bilo baš takvih problema.

Ajoj... Bilo je itekako, na početku. Tek negdje na 6.1.nešto je wifi počeo normalno raditi. Prije toga je bio neupotrebljiv.
Tema zaključana.
31.07.2014 | 20:58
smayoo kaže:
JOHN kaže:
Bilo bi dobro znati u čemu je stvarno kvaka, a ovi iz razvoja ios-a bi stvarno trebali poradit na tome jer dosta korisnika ima isti problema ako se malo gugla..

Jbs njima. Ionako je prevladavajuća klijentela - klinčadija koja ne drži na tom mobu ništa važno i nije im bitno ako ga svaki čas resetiraju.

jer u 6.x.x nije bilo baš takvih problema.

Ajoj... Bilo je itekako, na početku. Tek negdje na 6.1.nešto je wifi počeo normalno raditi. Prije toga je bio neupotrebljiv.

Dobro, nisam baš 100% siguran koji je 6.x.x bio ali onako generalno mi se čini da me wifi nije toliko tlačio kao što je do sada sa 7.x.x
Tema zaključana.
02.08.2014 | 06:50
Inače je čest problem spajanje na wifi po kafićima i sličnim mjestima i to ne samo za vlasnike iPhonea. Nije problem u mobitelima, nego je problem "zagušenost" jer na takvim mjestima najčešće koriste najobičnije routere za po kući.. I onda, vrlo često i istovremeno na tu mrežu bude spojeno previše uređaja.. Najčešće je problem u tome. Provjereno više puta.
Tema zaključana.
02.08.2014 | 13:31
Slažem se da je to čest problem, ali ja znam razlikovati u čemu je problem. Bilo je desetak situacija gdje se iPhone nije htio spojiti na WPA+WPA2 mrežu, prijavivši pri tom da lozinka nije točna (a točna je). Ako je access point prezagušen, ne dobiješ takvu poruku, nego jednostavno pri pokušaju spajanja iscuri u timeout.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1335)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO