Iphone 5 - gubitak signala
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5 - gubitak signala

28.07.2014 | 17:09
Bok svima

molila bih Vas pomoć, ne znam što više napraviti. Gubim signal na iphone 5. Nema pravila kada se gubi i na kojem mjestu. Imam ga već godinu i pol.

Primijetila sam gubitak signala kada sam update-ala na ios 7.1.1. Signal je stalno na 4 crtice, a zatim padne na onu najmanju i makne se ime VIP, traženje....pa onda opet dođe signal i tako u krug. Probala sam staviti neku drugu karticu drugog operatera ali isto se događa, napravila sam sve što se moglo napraviti (promijenila novu karticu, napravila restore, reset podatkovnih podataka, ugasila LTE., iskljucila 3g....). Sto bi moglo biti? Kad iskljucim 3g onda mi se ne gubi tako cesto signal, bude na 3 crtice nekad padne na jednu ali nikad ne trazi mrezu

Hvala unaprijed
Tema zaključana.
28.07.2014 | 17:32
Ako si sigurna da se ne radi o tome da je mreža nestabilna (probala si na drugim mjestima, udaljenima od onog gdje provodiš najviše vremena), onda ti je ići na servis.
Tema zaključana.
28.07.2014 | 18:17
mare81 kaže:
Bok svima

molila bih Vas pomoć, ne znam što više napraviti. Gubim signal na iphone 5. Nema pravila kada se gubi i na kojem mjestu. Imam ga već godinu i pol.

Primijetila sam gubitak signala kada sam update-ala na ios 7.1.1. Signal je stalno na 4 crtice, a zatim padne na onu najmanju i makne se ime VIP, traženje....pa onda opet dođe signal i tako u krug. Probala sam staviti neku drugu karticu drugog operatera ali isto se događa, napravila sam sve što se moglo napraviti (promijenila novu karticu, napravila restore, reset podatkovnih podataka, ugasila LTE., iskljucila 3g....). Sto bi moglo biti? Kad iskljucim 3g onda mi se ne gubi tako cesto signal, bude na 3 crtice nekad padne na jednu ali nikad ne trazi mrezu

Hvala unaprijed

discussions.apple.com/message/23374646

Probaj ovaj link, i ukucaj općenito bilo kakav problem s Apple hardwareom prvo na Google. U dosta slučajeva nađeš odgovor za dvije do desetak minuta
Tema zaključana.
28.07.2014 | 20:12
Hvala na odgovorima... bila sam kod nekoliko servisa ili ne znaju što je ili pretpostavljaju da je matična ploča...eh sad?
Tema zaključana.
28.07.2014 | 22:02
No, pa onda neka ti kažu pošto je zamjena matične ploče.
Tema zaključana.
31.07.2014 | 17:46
imam isti problem.
U pola razgovora izgubim signal.ili jednostavno pise searching.
Ako zamjeniš matičnu ploču javi dal je uspjelo.
Tema zaključana.
01.08.2014 | 13:34
Zamjena maticne ploce se nikako ne isplati,moze se probati srediti i na drugi nacin.Pitanje je da li to neko hoce da radi jer je opipljiv posao Vecina servisera bjezi od toga.
Tema zaključana.
01.08.2014 | 17:37
matična košta skoro kao sam iphone
to se ne radi nikad.
garanciju u ruke i u ovlašteni servis!
Tema zaključana.
19.08.2014 | 19:58
Ono što sam primjetila ne znam da li je matična ploča. Kad ga stavim na punjenje odmah izgubi mrežu i ide na traženje... kad ga stavim pod klimom ili u hladnjak mreža se vrati. Znači da se nešto pregrijava što dovodi do gubitka mreže
Tema zaključana.
20.08.2014 | 09:24
Molila bih informaciju za koliko bi mogla prodati ovaj iphone?
Tema zaključana.
21.08.2014 | 07:49
Zavisno od par stvari.Ako hoces nekoga da prevaris onda dobro a ako je za dijelova onda i neces uzeti neki novac .
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1312)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO