Tele2 - postavke za Internet i MMS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tele2 - postavke za Internet i MMS

16.08.2014 | 18:37
nedavno sam primijetio da mi ne želi ponekad slati MMS-ove pa sam otkrio da u postavkama uopće nemam za njih opciju. ono zaokruženo polje na slici kod mene ne postoji. (?!)
gdje i šta trebam napraviti da omogućim slanje MMS-a?
Prilozi:
Tema zaključana.
16.08.2014 | 19:03
Operater ti mora omogućiti da šalješ MMS-ove (to valjda je) i treba ti negdje (ne znam gdje) biti uneseno koji je apn za slanje MMSova.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 19:14
Na iPhoneu ovisno od operatera ima ili nema mogucnost unosa APN-a. Recimo, s T-Com SIM-om, sve dobijes aktivacijom. Ako se nesto smrda, tada reset mreznih postavki i ponovno povuce postavke.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 19:31
znači, zovem korisničku službu za postavke?
Tema zaključana.
16.08.2014 | 20:11
A koja mreza? Prijenos podataka mora biti ukljucen jer tako idue MMS.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 20:25
Da, naravno. Moraš imati uključen data traffic (i to ne preko wifi, nego baš preko mobilne mreže) da bi mogao slati i primati MMS. Ali poseban je APN za MMS, nije isti kao za surfanje.
Tema zaključana.
16.08.2014 | 21:06
ja sam na Tele2. zvao sam ih i dali su mi postavke pa ih prilažem ako budu trebale nekom drugom. možete promijeniti i naslov posta.
ovo mi je riješilo i problem s hotspotom koji mi do sada nije radio.
Prilozi:
Tema zaključana.
17.08.2014 | 02:02
Eto. Hvala ti i nadam se da će pomoći i nekom drugom.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 08:14
Ja na T-Comu ni ne mogu doći do tih postavki, ne mogu hi mijenjati niti vidjeti. Sve automatski. Ocito Tele2 ne salje prema iPhone-u takve postavke.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 09:12
Mislim da je stvar u tome da je tvoj iPhone zaključan, kao i moj. Tele2 ne nudi iPhone, znači moraš ga kupiti negdje sa strane, otključanog. Onda je logično da, ako slobodno biraš operatera, možeš i ručno unositi sve te postavke.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 09:48
Jok, dva iPhona su otključana i probao sam VIP karticu staviti i radi, ali set onih postavki nije bilo. Ima nešto sitno za postavljanje.
Naime, stari iPhonei su se trebali uštekati u kompo s iTunes-om kad bi se friško stavljala kartica drugog operatera. Očito telefon potegne s mreže opostavke i taada se mogu mjenjati SIM-ovi bez spajanja na iTunes. Tele2 očito nije odradio posao prema Apple-u i zato je tome tako.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 10:06
Na tu temu jedno iskustvo da drugi ne lutaju...

Prošao sam prebacivanje sa vipa na tele2.
Određene podateke telefon automatski pokuplja od operatera.
Kada je neki sevis upaljen pod automatikom kada samo izvadiš karticu jednog operatera i staviš karticu drugog operatera tada taj servis više ne funkcionira.
Tako je meni bio igrom slučaja uključen hotspot kada sam predao karicu vipa za zamjenu za tele2. Nakon toga mi je konstantno vrtio hod hotspot postavke i nisam mogao ništa isključiti/mjenjati.
Morao sam ugasiti mob, staviti bilo koju karticu od vipa i isključiti postavke od hotspota, isklučiti mob, staviti karticu tele2 i tek tada sam mogao mjenjati postavke hotspota.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 10:27
dobar info. ja sam imao isti problem, ali nisam znao ovu proceduru pa mi cijelo ovo vrijeme nije radio, dok nisam sada unio ove postavke za net i mms. oni glupani u korisničkoj službi su stalno nešto lupardali o tome da to nije do njih, a samo nisu znali ponuditi rješenje.
Tema zaključana.
17.08.2014 | 10:40
Naravno da nisu. Nisu oni plaćeni da ti pomognu riješiti problem. Oni su plaćeni da se dereš na njih kad ti nešto ne radi.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1297)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO