Program zamjene baterije iPhone 5...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Program zamjene baterije iPhone 5...

16.09.2014 | 11:39
Ja sam isto za.

Samo da se osvrnem na zamjenu baterije. Ponovno sam zvao Apple podršku na 0800. Umjesto pomoći oko iPhone-a na govornom automatu sam odabrao informacije o proizvodima i uslugama. Nakon 5 min čekanja se javila operaterka iz Grčke (poziv je automatski preusmjeren i ne naplaćuje se). Razgovor je bio na engleskom. Objasnio sam joj situaciju, na mail poslao sken računa i dao sam podatke o bankovnom računu na koji želim da mi uplate povrat. Tu je bila malo škakljiva situacija u kojoj me je tražila Bank Key, a Zagrebačka banka toga nema. No, IBAN prolazi. Eskalirala je situaciju i sve proslijedila odjelu koji je zadužen za refunde. Trenutno analiziraju situaciju, ali bi u roku od mjesec dana na mail trebao dobiti rješenje da li mi je refund odobren ili ne.

6 dana nakon slanja upita u Vip dobio sam šturi odgovor u kojem me upućuju na Apple podršku.
Tema zaključana.
16.09.2014 | 12:14
Malo sam istraživao izgleda da Tim odgovara na mailove pa i na kritike. Nisam siguran hoće li mu se svidjeti hrpa spam mailova ako krene peticija, no opet možda ozbiljno uzme temu na razmatranje.

BTW može neki thumbs up?
Tema zaključana.
24.09.2014 | 09:49
smayoo kaže:
u petak su mi poslali telefon Overseasom i danas sam ga dobio. Javim da li je baterija bitno bolja nakon par dana korištenja.

Nakon cca 2 tjedna, mogu konstatirati da se baterija i dalje brzo troši, ali sada izdrži cijeli jedan radni dan bez spajanja na punjač. Pražnjenje je puno linearnije nego prije (od 80 do cca 30% se prazni puno sporije nego prije zamjene, više-manje jednako brzo kao i od 100-80%).
Dakle, zamjena nije bila uzaludna.
Također, kad se isključi bluetooth, wifi i mobile data (LTE mi je uvijek isključen), baterija se ne troši praktički uopće (odoka, pražnjenje je najmanje 3x sporije nego prije zamjene baterije).
Tema zaključana.
13.11.2014 | 08:17
Jel jos tko obavio zamjenu putem ovog programa?
Tema zaključana.
28.08.2016 | 11:26
Vidim da je ova tema mrtva, a ja ulijecem kao padobranac!
Je li itko zna provjereno sto je s ovim programom. On je navodno zavrsio u sijecnju ove godine ili ?
Ja isto imam IPhone 5 s ovim simptomima.
Ja sam prije godinu i pol il dvije doznao za ovu gresku i provjerio svoj mobitel da li ulazi u tu seriju s greskom. Da ulazi, ali me je servis u zg-u otkantao rekavsi da to vrijedi samo za SAD.
Sad eto nakon toliko vremena opet se sjetih svog problema.
Pa da li itko zna provjerenu informaciju ...
Tema zaključana.
28.08.2016 | 11:54
Drugi put kad te servis odkanta jer im se ne da raditi, nazovi Apple support broj pa im to ispričaj. Odmah.
Tema zaključana.
02.09.2016 | 12:10
Hm da znam sada.
Ali onda se nisam toliko angazirao oko toga.
Sto je onda s ovom zamjenom, da li se jos moze ili ne ?
Tema zaključana.
02.09.2016 | 16:41
Taj program nije zavrsio, ali vrijedi unutar 3 godine od originalne kupovine uredjaja. Ako je negdi slucajno ostao koji komad iPhonea iz tog batcha i netko ga kupi danas, normalno da program mora vriditi za njih.

Moj savijet ti je nazovi AppleCare, objasni situaciju, prebacit ce te senior advisoru koji ti moze izdati exception. Ne mogu garantirati da ces dobiti exception, to ovisi jedino o advisoru kojeg dobijes. Uglavnom, ako dobijes exception, unutar 30 dana moras otici u AASP i ne mogu te odbiti, morat ce zaminiti bateriju.
Tema zaključana.
02.09.2016 | 18:36
Hm, ja sam uredjaj kupio prje 3 god i 9 mjeseci...
Tema zaključana.
02.09.2016 | 19:00
Onda sad preboli tih 200-300 kn pa zamijeni o svom trošku...
Tema zaključana.
03.09.2016 | 02:53
Pa jesi ti uopce procita drugi dio mog posta. Zasto je toliki problem nazvati? Nista te ne kosta, besplatni je broj, a cak i ako ne zelis ti zvati, mozes otici na getsupport.apple.com i zakazati da oni nazovu tebe. Jel problem u engleskom, ne moras cak ni ti zvati, moze netko u tvoje ime. Ili si jedan od onih zatucanih thinks-he-knows-it-all kojem je ispod casti zvati customer support?
Uglavnom, jedan obicni poziv od 10 minuta ti moze ustediti €50, pa ti odluci.
Tema zaključana.
06.09.2016 | 16:06
Kolegici u Agramu u ZG, i drugoj u Macline u Sarajevu su zamjenili ove godine mislim besplatno na obe 5-ce bez problema.

Samo nek je ovlašteni servis.
Tema zaključana.
06.09.2016 | 21:06
0800 222 427
 služba za korisnike, javit će ti se netko na engleskom - locirani su u Irskoj, ne brini, poziv je besplatan - i sve što te zanima reći će ti točno, provjereno i basta.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1700)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO