wi-fi blokiran
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

wi-fi blokiran

25.08.2014 | 18:03
Molim vas za pomoć!!
Imam iphone 4s koji je dekodiran i od tada mu sve funkcionira osim wi-fi tipke.
Tema zaključana.
25.08.2014 | 18:55
A što je to - wifi tipka?
Tema zaključana.
25.08.2014 | 18:57
Prelidac uz WiFi je valjda sivi u Postavkama. Moguce da iOS ne vidi WiFi modul.
Tema zaključana.
25.08.2014 | 20:01
Što bi značilo da je crkao
Tema zaključana.
25.08.2014 | 20:25
...ako se može,isplatili se popravljati?...Hvala
Tema zaključana.
25.08.2014 | 20:53
To ćemo pričekati Sainta ili nekog drugog tko se time bavi, da kažu.
Tema zaključana.
25.08.2014 | 21:54
Hvala
Tema zaključana.
26.08.2014 | 07:45
Nažalost dosta korisnika nakon update-a dodju u servis s navedenim problemom,..

U svakom slučaju u najbliži servis
Tema zaključana.
26.08.2014 | 07:50
Pa, ako ti je problem već poznat, daj onda barem okvirnu informaciju o tome kakav je to problem i koliko može koštati popravak.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 10:08
Da, kako se čini, nisi jedini koji se susreo s tim problemom. Neki pišu da im je pomoglo ostaviti iPhone da se sam isprazni do kraja, dakle da baterija pane na nulu odnosno da se ugasi. Onda su ga stavili na punjač i kad se upalio, WIFI je radio.

Drugi su probali ostaviti ga na 20-ak minuta u frižideru i proradilo je, ali samo privremeno. Treći su skidali iza masku i vadili bateriju, i probali fenom zagrijati taj prostor kod čipa...

Neznam, čini mi se da možeš pokušati ovo sa ostavljanjem da se isprazni, prije nego ti servis pokupi lovu za "tajanstveni popravak".

Btw. nemogu a da ne skomentiram - Čudi me da ti jm-elektronika nije predložio izlazak na teren i dijagnozu kvara. Naravno - po "povoljnoj cijeni"...

DA, sarkazam... ! ! !
Tema zaključana.
26.08.2014 | 10:18
Čime izazvan? Da li si baš s tim serviserom imao takva neugodna iskustva? Ili si trenutno u takvom raspoloženju da mrziš sve servisere ovog svijeta jer ti vina nisu fino ohlađena?
Tema zaključana.
26.08.2014 | 10:23
smayoo kaže:
Čime izazvan? Da li si baš s tim serviserom imao takva neugodna iskustva? Ili si trenutno u takvom raspoloženju da mrziš sve servisere ovog svijeta jer ti vina nisu fino ohlađena?

EDIT:
1) Dobio danas ponudu od jedne firme za servisiranje printera (izmjena glave) - 1 h = 300 kn + PDV...

2) Vezano je i uz onu temu o popravku hladnjaka...

Ali to nije tema ovdje...
Tema zaključana.
26.08.2014 | 11:39
Neznam koji servis izlazi na teren,... Zna se kome treba servis da se ide na adresu ili ako treba info se nazove...

Bas zbog ovakvih komentara izbjegavam komentirati tuđe probleme

Pozdrav
Tema zaključana.
26.08.2014 | 11:53
Zdravac kaže:
Dobio danas ponudu od jedne firme za servisiranje printera (izmjena glave) - 1 h = 300 kn + PDV...

Pa napravi sam ako ti je skupo.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 11:55
jm-elektronika kaže:
Neznam koji servis izlazi na teren,... Zna se kome treba servis da se ide na adresu ili ako treba info se nazove...

U jednom drugom threadu smo jučer pisali o servisiranju bijele tehnike. Frižideri i tako to.

Bas zbog ovakvih komentara izbjegavam komentirati tuđe probleme

A zašto si se onda uopće javio? Da se malo reklamiraš?

Ako imaš konkretniju informaciju koja može pomoći članu da procijeni što ga čeka, molim te, pomozi onda.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:00
Cijena popravka ovisi,ali kao orijentir cca 300-600kn.

Naravno da ce biti onih koji ce komentirat da ima jeftinije kod njihovih kolega u garaži i sl.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:02
Ma nije mi do reklame,ako mogu pomoć tu sam

Eto nek mi se admin javi na private,promjenit cemo nick name u nešto "opako" i nastavit cu koliko vrijeme bude dopuštalo piskarat ovdje bez "reklamiranja"
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:25
jm-elektronika kaže:
Cijena popravka ovisi,ali kao orijentir cca 300-600kn.

Naravno da ce biti onih koji ce komentirat da ima jeftinije kod njihovih kolega u garaži i sl.

Pa neće komentirati da ima jeftinije jer još uvijek ne znamo kak se to zapravo popravlja.

Svrha foruma je razmjena iskustava, mišljenja i pomoć jedni drugima. Svi članovi ovog foruma su međusobno kolege bilo virtualno, ili stvarno. I ako nekome možemo ušparati vrijeme koje bi potrošio na zivkanje kojekakvih servisa i guglanje, onda to ovdje i kažemo, otvoreno, bez fige u džepu.
Ne radi se ovdje da netko smatra da si sad "zapaprio" cijenu popravka. To je tvoja slobodna procjena i u to neću ulaziti. Radi se o tome da niti nakon toliko postova u ovoj temi nisi javno dao niti jedan mogući razlog zašto ne radi wireless a pogotovo ne prijedlog kako taj problem otkloniti. Ono što si dao jest cijena popravka...

Eto, ZATO moj skepticizam prema serviserima!
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:31
A što da je u detalje napisao što se mijenja čime i kako? Koliko si ti uopće stručan da ti ta informacija nešto znači? I da li bi nakon toga slijedio komentar tipa "da, sad mi je tu nešto izmuljao samo da ispadne pametan, a sigurno uopće nije u tome problem, nego samo gleda kako da me odere".

U slučaju tvog frižidera sam ti pokušao objasniti koji je mogući raspon problema koji stoji iza jednog bezveznog error codea, ali sve si to uredno izignorirao. Meni to govori da si zapravo posve neuk i neinformiran u tom smislu i da si jednostavno a priori skeptičan jer smatraš da će te netko prevariti samo zato što o tome ne znaš dovoljno (ili ništa).
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:33
jm-elektronika kaže:
Ma nije mi do reklame,ako mogu pomoć tu sam

Eto nek mi se admin javi na private,promjenit cemo nick name u nešto "opako" i nastavit cu koliko vrijeme bude dopuštalo piskarat ovdje bez "reklamiranja"

Nema potrebe. Nisi jedini koji se bavi servisiranjem. Pomozi informacijom koliko i kad možeš. To što se "reklamiraš" pri tom - nije bitno. Jabučnjak je volonterski portal, nikom ne naplaćujemo reklamu, ali zato zadržavamo diskrecijsko pravo izbora kome hoćemo, a kome nećemo dozvoliti da se reklamira.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:35
Zdravac:

Sigurno ste bili barem jednom u restoranu,i naravno svidjelo vam se jelo koje ste naručili,ali ima sastojaka koje neznate koji su i kojim redosljedom idu,...

Pitanje:

Pitate li kuhara da vam napiše recept u detalje,i ako kojim slučajem i pitate zar mislite da bi vam rekao-napisao

E pa ista stvar je i s nama serviserima
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:37
smayoo:

Primljeno na znanje
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:53
Imam doma dvije klizne stijene, jednu dimenzija 200x220 i drugu 240x220 cm. Drvena stolarija, termopan stakla, stara 17 godina, proizvođač iz Slovenije, otišao u stečaj prije 10 godina, ne postoji nikakav ovlašteni servis niti ikakva podrška. Obje unatrag par godina zaje*avaju kod zatvaranja, ne da ih se više "sjesti" na mjesto, ne dihtaju kako treba, mehanizam za zatvaranje ne hvata više na svim točkama...

Nakon dosta traženja našao sam servisera koji je bio od volje doći i pogledati. U startu je rekao da možda neće moći ništa napraviti, ali da će nešto sigurno morati naplatiti. Ja sam se s tim složio. Čovjek je došao, pogledao i rekao "može se". Nisam ni pitao za cijenu, samo neka napravi. Kad je bio gotov, radio je oko 2h, obje su stijene klizale skoro kao nove (sve radi kako treba, samo treba biti s njima nježan jer su masivne, a mehanizam je mjestimično poglodan). Da mi je rekao 1000 kn, platio bi da okom ne trepnem. Tražio je 120 kn. Dobio je 150.

Ne treba biti takav da a priori svakog smatraš lopovom i prevarantom jer će ti se onda često i dogoditi da oni koji nisu takvi niti ne žele s tobom imati posla.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 12:59
Smayo, niti je bio moj frižider, niti sam se uopće uključivao u tu temu (prevrti postove, pa ćeš vidjeti)

Ne znam zašto ste obadvojica zapeli za ono opisivanje popravka "U DETALJE"? Ja to nisam rekao. No, može se bar natuknuti o čemu se radi, pa će kolega sam procijeniti da li će se upuštati sam u taj pothvat popravka, ili će ga odnijeti servisu. No dobro, kak god...

ovdje je još jedno objašnjenje takvog (ili sličnog) problema;

www.ifixit.com/Guide/How+to+Fix+iPhone+4...-Fi+Grayed+Out/22167
Tema zaključana.
26.08.2014 | 13:56
Pobrkao sam onda. Imao si vrlo sličnu reakciju unutar istih dan-dva pa sam zato pomislio. Ispričavam se.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 14:52
Ovo je pusiona. Stvar se moze zeznuti barem na 17'mjesta.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 14:56
Tko ima alat i vještinu, sigurno to može i sam. Ali mislim da se radi o manje od 2% korisnika iPhonea.
Tema zaključana.
26.08.2014 | 15:55
Bio je moj frižider
Tema zaključana.
26.08.2014 | 17:46
A, jbg... obojica ste na "z"...
Tema zaključana.
31.08.2014 | 08:36
Sivi WiFi se moze popraviti ako niko nije otvarao telefon i nesto cackao. Ide zamjena WiFi cipa,popravak traje par sati da se uradi kako treba.Strasno puno 4 i 4s ima sa ovim problemom nakon update na iOS 7

Isplati se praviti,nije pretjerano skupo a dobije se opet funkcionalan telefon.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1302)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO