iPhone 3gs slaba baterija i nece da se puni dobro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs slaba baterija i nece da se puni dobro

28.08.2014 | 12:49
Pozz svima! Ovako, imam iPhone 3gs i imam 2 problema. Prvi je to što neće lepo da se puni. imam LG punjac za njega, nemam original i kada ga punim moram da namestim usb u punjac na pola da bi punio, a na komp da puni neće. Drugi problem je baterija. Mnogo slabo drži. Nekoliko sati mi maksimalno izdrži, čak i kada ga ne čačkam, a on ima 100%, pogledam ga nakon pola sata i ima 75!
Molim za pomoć!
Tema zaključana.
28.08.2014 | 13:12
Pošto punjač nije original tu već nastaje problem. Nema garancije da će se baterija puniti kako spada s ne verificiranim, 3rd party, punjačem. Drugo, baterija ako nikada nije mijenjana mislim da je jednostavno zakazala i trebalo bi je zamijeniti ili prvo probati sa original punjačem napuniti i vidjeti kako se onda ponaša.

Sve baterije s vremenom imaju sve manji i manja kapacitet, tako da je moguće da je u tvom slučaju problem upravo stara baterija.

S razmišljao o kupnji original punjača/kabela kao i druge baterije (ako se uopće da još nabaviti)?
Tema zaključana.
28.08.2014 | 13:28
Mislim da sam negdje procitao da je predvidjena trajnost baterija u iUredjajima 5 godina. Nakon toga je normalno da pocnu otkazivati.

Tvoj telefon je tocno toliko star. Mislim da nije koincidencija... Bateriju (kao i sam uredjaj, po meni) je jednostavno pregazilo vrijeme.
Tema zaključana.
28.08.2014 | 15:58
Moj drug ima punjac originalni za iPhone, pa cu pokušati sa njegovim da punim, pa ću videti koliko će baterija trajati, hvala vam na odgovorima.
Tema zaključana.
28.08.2014 | 16:05
I videću na netu da kupim neku bateriju, ali da nije toliko skupa...
Nego samo još jedno pitanje, da li mogu da JB moj iPhone ako mu je verzija 6.1 pa da skinem preko cydie SBsetings, citao sam negde da sa multitaskom duže traje baterija?
Tema zaključana.
28.08.2014 | 17:42
Ja mislim da imaš dva problema. Prvi je dotrajala baterija, mijenjaj. Nikakvi softverski tweakovi za smanjenje potrošnje ti neće puno pomoći. To ti je kao moj frend koji je nekad imao Renault 4 s rupom na rezervoaru, cca na 12 L. Znači, nije mogao utočiti u njega više od 12 L jer bi sve preko toga iscurilo kroz tu rupu. On se svom silom trudio da vozi najekonomičnije moguće, šaltao je brzine 5x u minuti, ali uzalud kad u rezervoar ne stane više od 12 L... Kužiš?

Drugi problem bi ti mogao biti kabel, a ne punjač. Ako ne puni kako treba ni sa LG punjača (original ili ne, to nema nikakve veze), ni s kompjutera, meni to zvuči kao problem s kabelom ili samim konektorom na telefonu. Ali prije s kabelom.
Tema zaključana.
28.08.2014 | 20:56
Ja kada ustekam kabel do kraja na punjacu piše "punjenje nije moguće pomoću ove opreme" tako nešto, a kada kabel stavim na pola u punjacu on puni normalno...
Tema zaključana.
28.08.2014 | 21:02
A da nabavis normalan punjac.
Ja imam jedan Siemens S10 i nesto baterija ne drzi niti sat vremena. Gdje da najdem bateriju?
Tema zaključana.
31.08.2014 | 08:38
Samo kupovina originalnog punjaca(ili zamjenskog malo bolje kvalitete) i nova baterija
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1328)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO