Hrvatski Siri na iPhone 4S, iOS8 ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hrvatski Siri na iPhone 4S, iOS8 ?

22.09.2014 | 16:04
Funkcionira to i kako?
Naime ja ne nalazim opciju...
Tema zaključana.
22.09.2014 | 16:08
Hrvatski jezik je samo u Dictation-u. Nema SIRI na hrvatskom
Tema zaključana.
22.09.2014 | 16:25
fala in!
Tema zaključana.
23.09.2014 | 03:06
Nema Siri, ali je zato Dictation do jaja

Svaka im cast na uradjenom poslu, jer nas jezik i nije tako lagan. Pozitivno sam bas iznenadjen prepoznatim tekstom.

Volio bi jedino pronaci mogucnost (kao na Mac) da napravim download cijelog jezika da ne radi sve online. Mislim da bi puno brze i ugodnije korisnicko iskustvo bilo.

Ja sam stvarno zadovoljan, i ovo je velik korak prema Siri na hrvatskom jeziku.
Tema zaključana.
23.09.2014 | 07:23
Dictation ne radi točno ukoliko želiš tiho govoriti a u buci si, ono, da te ne slušaju recimo putnici u tramvaju/autobusu ili diktiranje uz neku galamu.. Doma na WiFi radi besprijekorno. Kao i Hey Siri dok je na struji.
Mislim da neće biti downloada pa da radi offline jer bi zauzimao dragocjeno mjesto (pogotovo na onim 16GB uređajima).
Opcija se nalazi kao mikrofončić ako dodaš hrvatski keyboard.
Tema zaključana.
23.09.2014 | 07:38
Yonkis kaže:
Dictation ne radi točno ukoliko želiš tiho govoriti a u buci si, ono, da te ne slušaju recimo putnici u tramvaju/autobusu ili diktiranje uz neku galamu.

S obzirom da te u takvim uvjetima ne bi razumjela niti živa osoba kojoj bi pokušao nešto izdiktirati, ne čudi me da ne radi digitalni diktat.
Tema zaključana.
23.09.2014 | 10:05
Pa nebi mi ni na um palo da dikitram nesto u javnom prijevozu jbte Tipkanje je puno diskretnije u takvom scenariju.

Ja bi bio spreman zrtvovati do 2GB prostora za offline dictation samo kad bi oni ponudili kao opciju
Tema zaključana.
23.09.2014 | 10:21
Joj sjecam se da sam testirao to pred par mjeseci i da sam downloadao jezik na telefon i da je radilo instant. I sad hocu to provjeriti i ne mogu naci dictation u settingsima.

Ajde mi pomozite, gdje se nalaze, pa da potvrdim...
Tema zaključana.
23.09.2014 | 10:45
za koji to mobitel pričaš? koji OS?
Tema zaključana.
23.09.2014 | 10:53
Mislio sam da se podrazumijeva da je iOS 8 ako pricamo o hr jeziku, a mobitel je iPhone 5 ako ti to ista pomaze.
Tema zaključana.
23.09.2014 | 11:15
Moraš uključiti Siri da ti se pojavi mikrofon na tipkovnici.
Tema zaključana.
23.09.2014 | 11:39
Ajmo iz pocetka....

Gdje se u Settings-ima nalaze postavke za Dictation? Izbor Dictation jezika.
Tema zaključana.
23.09.2014 | 11:57
Sjetio sam se. Na Yosemite sam to radio, ne na telefonu. Zato ne mogu naci. Nemojte ni vi traziti dalje
Tema zaključana.
23.09.2014 | 12:11
i told you so
Ok riješeno.. neeext!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1326)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO