Kako zaraditi $ na iTunes računu (US acc only)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako zaraditi $ na iTunes računu (US acc only)

10.10.2014 | 12:32
Tko ima Američki Apple ID, a želi zaraditi lovu na svome računu postoji način tako da ide na

m.freemyapps.com/

Ide na get started now

Dalje sto treba uraditi je da instalira profil, stranica ce ga automacki prebaciti u settings, i ide na install. Ovaj profil veze uredjaj i freemyapps po uuid broju da se nebi fejkalo.

Nakon toga sljedi skidanje aplikacija i zaradjivanje bodova.
Skinite jednu od aplikacija desno od nje pise koliko se bodova dobije za koju aplikaciju.
Aplikaciju je potrebno skinuti i pokrenuti 30 sec, nakon par minuta odete ponovo na freemyapps i vidite dali su se bodovi uracunali, kada se bodovi od aplikacije uracunaju, aplilaciju mozete slobodno izbrisati.

Pod tabom gifts mozete vidjeti sta mozete za koliko bodova reedemati.

Ja sam dosad jako mnogo novca zaradio pomocu freemyapps koje su mi omogucili da kupim aplilacije i uzivam u njima, legalno.

ImageUploadedByTapatalk1412940633.957743.jpg

Ja sam kupio novi iphone prije nekih mjesec dana, tako da sam na ovom novom zaradio samo 10 dolara, ali još mi malo fali da novih 10$ zaradim.

U prosjeku treba mi nekih 20-30 dana da ukupim 3000 bodova (10$) nekada i puno manje. Kada mi je dosadno odem pogledam ima li kakvih aplikacija poskidam ih samo ih otvorim i zatvorim i nakon par min bodovi su tu.

Također postoji mogucnost da bodove zaradite i preko refferal linka, ako osoba klikne na njega i registrira se i skine app, dobivate 200 bodova, pa ako netko zeli i ako nije zabranjeno na forumu stavljat referale
evo moga
m.freemyapps.com/share/url/5dcb68c2

Ako smeta, slobodno izbrisite.

Ako bude jos kakvih pitanja slobodno pitajte, uslugu toplo preporucujem svima koji nemaju mogucnost da kupuju iz svoje zemlje aplikacije, bitno je samo da racun tj apple id bude americki racun, inace necete moci redeemati bodove na svoj apple id.
Tema zaključana.
10.10.2014 | 13:59
Ovo je dobar način zarade i za onog tko je osmislio tu aplikaciju ali i za aplikaicje koje ekipa skida radi bodova koje mogu unovčit na iTunes jer aplikacije idu na ljestvivi broja dawnloada gore a reklama se zavrti barem jednom u app i para ko blata za developere.
Tema zaključana.
10.10.2014 | 14:16
Da, tako nekako i ja mislim da zaradjuju i oni, a i mi, jer jako cesto vidim aplikacije koje skinem u vrhu samom u app storeu.
Tema zaključana.
10.10.2014 | 15:52
Pa zar ne postoji jednostavniji način zarade?
10$ mjesečno??
Peglanje i čišćenje je 40kn po satu!
Tema zaključana.
10.10.2014 | 16:03
ta nisam lud da stalno visim na ovom, doslovno kad ti je dosadno, bezveze pogledaš, ako ima skineš, i pokreneš, to je minut posla.

kažem prosjek 10$ mjesečno, nekad zna i više biti, zavisi sve, nekad nemaš po 5 dana nikako aplikacija, a nekad ih imaš po 3-4 koje ti donesu 1000 bodova.

a 3000 ti je potrebno za 10$ gift card.
Tema zaključana.
10.10.2014 | 19:56
Šala!
Tema zaključana.
11.10.2014 | 07:38
A Purchased items i Update?
Onda ih poslije pobrišeš u popisu aplikacija pa te ne gnjave s updejtom?
Mene i ove moje do sad downloadane aplikacije (oko 500) izluđuju s Updejtima. Neke više ne koristim, neke su djeca prerasla pa ne trebaju, neke sam skinuo za isprobati pa nisu valjale itd. Uglavnom, trenutno aktivno koristim 30-50 aplikacija, ali me iTunes uredno prompta da ažuriram sve što sam ikad kupio (cca. 10-ak komada dnevno).
Tema zaključana.
11.10.2014 | 08:20
Ja ne sinkroniziram aplikacije sa itunesom, samo icloud koristim za backup, tako da predpostavljam da će te moriti za ažuriranja ako govoriš ono što ja mislim.
Tema zaključana.
11.10.2014 | 17:17
jel ovo neka zajebancija?!

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

Tema zaključana.
11.10.2014 | 17:21
MacSlavko kaže:
A Purchased items i Update?
Onda ih poslije pobrišeš u popisu aplikacija pa te ne gnjave s updejtom?
Mene i ove moje do sad downloadane aplikacije (oko 500) izluđuju s Updejtima. Neke više ne koristim, neke su djeca prerasla pa ne trebaju, neke sam skinuo za isprobati pa nisu valjale itd. Uglavnom, trenutno aktivno koristim 30-50 aplikacija, ali me iTunes uredno prompta da ažuriram sve što sam ikad kupio (cca. 10-ak komada dnevno).

Ne kužim kako ti se to događa... Mene nikad ne gnjavi sa updateima aplikacija koje nisu u tom trenutku instalirane na uređaju...
Tema zaključana.
11.10.2014 | 17:42
papittovenga kaže:

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

Tebi je iz tvoje perspektive to smiješno, kao i meni iz moje. Ali moj sin od 13 godina ima debeli višak vremena. Zašto ne bi dio tog viška potrošio na ovakvu stvar pa si od toga kupovao igre za iPhone, umjesto da mene žica ili da troši novac koji je zaradio drugačije? Za njega je $10 mjesečno - značajna svota.
Tema zaključana.
11.10.2014 | 17:42
papittovenga kaže:

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

da

nije zajebancija

ubiti nije mjesec dana treba ti 9 mjeseci da skupiš 10$

jesi vidio na šta sve ljudi pristaju

samo vise po ovoj stranici i gledaju kako se ogrebat da ne plate

al ti si moćan

gle imaš zemalja u kojima 'normalnim' putem nemožeš kupovati aplikacije, isto kao i zemlje na kojima ti ne očitava obične brojeve telefona, nego moraš ih editovat i stavljati +38(x) prebroj ispred,tome je kriv apple, što kenja, i komplicira jednostavne stvari, pa je ovo dobra stvar da možeš doći do plaćenih aplikacija na drugačiji način.
jedan od načina
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1334)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO