točan postupak redovnog tvorničkog otključavanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

točan postupak redovnog tvorničkog otključavanja

28.01.2015 | 22:06
drlovric kaže:
"thank you for serving our great country"

Kakav brainwash...
Tema zaključana.
29.01.2015 | 09:16
Ja vama kazem da su ljudi otkljucali mob. Dva puta sam kupio zakljucan iPhone za nisku cijenu. Jednom nisu htjeli preko telefonske podrske, pa je to sredila kolegica koje je bila doma u Kaliforniji. Samo sam joj dao IMEI a ona je otisla u poslovnicu, i za 24h otkljucan mob.

Ovaj drugi su mi otkljucali direktno, nakon 2-3 poziva.

Pouka price je bila da "sve ovisi na kakvog djelatnika firme naletis, jer je ocito da su pravila nedorocena".

Mozda jeste za amerikance brainwashing, ali ja sam puno puta (bez da sam ista trazio) dobio stvari jeftinije, besplatan shipping, ili barem nekoliko finih rijeci, cim selleri vide salju nesto na APO adresu (misle valjda da sam i ja US vojnik).

Oni to cijene i nacija su koja u velikoj vecini postuje i uvazava svoju vojsku.
Tema zaključana.
29.01.2015 | 10:50
Pada mi na pamet još jedna nacija koja isto tako u velikoj većini poštuje i uvažava svoju vojsku. Koja je tenkovima kroz kuće prolazila te ranjenike i civile ubijala na stotine, protuavioncem.
Tema zaključana.
30.01.2015 | 00:29
Back to topic : Smayoo, je li te otključalo ili (još) nije?
Tema zaključana.
30.01.2015 | 13:32
ameri su vojna nacija i logično je da poštuju vojsku. Kako oni ti kažu - patriots...
No, vojna mašinerija im je toliko jaka da doslovno proizvode ratove da bi Haliburton, Lockheed Martin i ostali proizvođači vojne mehanizacije i oružja mogli dobivati godišnja izdvajanja iz budžeta u iznosu od 625 milijuna $ - odnosno 18% od ukupno 3,425 milijardi USD-a...
A na to ih je upozoravao još Dwight D. Eisenhower, kada je nakon WW2 vidio koliko su izdvojili u vojne svrhe za ratnih godina. Ta njegova presica i danas stoji na YouTubeu.
Link na godišnja izdvajanja Amera:
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_federal_budget
Tema zaključana.
30.01.2015 | 19:41
MacSlavko kaže:
Back to topic : Smayoo, je li te otključalo ili (još) nije?

Ma je, još onda...
Tema zaključana.
30.01.2015 | 20:14
Ja sam pred 15-ak dana unlockao ajfon 4s u vip-u. Prije no što sam išao predat zahtjev, isprobao sam karticu od t-mobile i nije ulovio signal( no service), tako da je ziher bio zaključan na Vip. Predao zahtjev, čekao cca 7 dana, ubacio sim karticu od t-mobile, spojio se na wifi, nešto poduže je tražio mrežu(bar minutu, prvo searching, pa no service, pa searching) al na koncu se pojavio t-mobile. Nisam se kačio na iTunes.
Vrlo jednostavno je bilo, tako da bi bilo dobro da odeš do vipa i da provjeriš koji su imei unjeli, možda je krivo prepisao/la. Meni je ženskica na šalteru skenirala sa barkoda tako da je mogućnost greške bila gotovo nemoguća.
Tema zaključana.
31.01.2015 | 04:00
Kloba kaže:
ameri su vojna nacija i logično je da poštuju vojsku. Kako oni ti kažu - patriots...
No, vojna mašinerija im je toliko jaka da doslovno proizvode ratove da bi Haliburton, Lockheed Martin i ostali proizvođači vojne mehanizacije i oružja mogli dobivati godišnja izdvajanja iz budžeta u iznosu od 625 milijuna $ - odnosno 18% od ukupno 3,425 milijardi USD-a...
A na to ih je upozoravao još Dwight D. Eisenhower, kada je nakon WW2 vidio koliko su izdvojili u vojne svrhe za ratnih godina. Ta njegova presica i danas stoji na YouTubeu.
Link na godišnja izdvajanja Amera:
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_federal_budget

I mi smo u ex. YU furali se decnijama da smo neka vojna nacija (satro 3-4 u Europi po vojnoj snazi). Cast je (pogotovo u istocnim krajevima) bila slati sina u vojsku. Neovisni smo, svi nam zavide, borimo se protiv vanjskog i unutarnjeg neprijatelja

A da budemo iskreni, od vojnih doktrina i vjestina JNA je jedino znala grah/pasulj/fazol korektno odraditi Sve ostalo je bilo zastarjelo, tromo, ispodprosjecno...

Ne daj Boze da nas je ko stvarno napao

A nije da se nije izdvajalo i davalo za tu "narodnu" vojsku.
Tema zaključana.
31.01.2015 | 07:37
Da, ali nisi shvatio bit.
Koliko se sjećam, Jugo parlola je bila "tuđe nećemo, svoje nedamo". A Ameri osim rokanja Havaja i Twin Towersa - uzmimo da to nisu napravili oni sami - nikad nisu ratovali da brane svoje - oni ratuju tisuće kilometara od kuće pod premisom, bolje da ih tučemo tu nego u San Diegu.
Daj, molim te...
Evo, u Iraku su bili kada se zbroje dva rata valjda deceniju - jesu li popravili šta? Ne - uzrokovali su ISIL.
U Afganistanu su 14 godina i jel tamo išta bolje?
Preblizu si možda da vidiš big picture...
Osim toga, svaki njihov ratni vojni invalid kada poveže kockice za koji k.... Je otišo dole i izgubio određeni dio tijela i/ili duha popizdi...
Osim toga, kakve JNA ima veze s ovom pričom?
Najbolje da se složimo da se ne slažemo u ovome - ti republikinac, ja demokrat - i basta. Živio!
Tema zaključana.
01.02.2015 | 21:26
u iscekivanju da mi otkljucaju 5icu, nabavio sam si 6icu!
Tema zaključana.
02.02.2015 | 03:08
@kinsif:

Way to go
Tema zaključana.
02.02.2015 | 08:37
kinsif kaže:
u iscekivanju da mi otkljucaju 5icu, nabavio sam si 6icu!

GZ!
Tema zaključana.
02.02.2015 | 11:22
Kako sam napisao, otkljucavanje u T-Comu traje 24 sata od kad shvate da je zahtjev poslan. Dva sam otkljucavao i idlo unutar par dana. Poslao zahtjev i sken racuna i garancije na e-mail koji se ovdje vec pojavljivao.
Tema zaključana.
05.02.2015 | 07:12
Vanjuška kaže:
kinsif kaže:
dao sa zahtjev da mi otkljucaju ip5 u vipu 22.01. ali i dalje se nista ne zbiva.
ubacujem novu karticu, spajam na itunes, restore sam dva puta radio... nada!
kazu u vipu su nesto malo sporiji u appleu u zadnje vrijeme. (?!?!)

jel to normalno? koliko se inace ceka?
ne bi radio dramu da mi broj nije prebacen na novu mrezu.

Koliko znam VIP više nije pravi diler Apple uređaja, samo kupuju otključane modele i preprodaju ih. Izgubili ugovor ili nešto.
Valjda i zato sporo to obavljaju.

Znači da su svi VIP-ovi iPhonei otključani, bez obzira u okviru koje su akcije / tarife kupljeni i da mogu odmah raditi s karticama drugih operatera?
Tema zaključana.
09.02.2015 | 13:24
Sad konkretni i friški primjer:
Napisao sam zahtjev za otključavanjem iPhone 5 16GB, dana 07.02.2015. (subota) i 14:04.
Dobio sam automatski odgovor isti dan u 14:04, a danas 09.02.2015. (ponedjeljak) u 09:53 telefon je otključan.
T-Com je u pitanju.
Tema zaključana.
09.02.2015 | 15:11
Žabac, što si im poslao od "dokumentacije"?
EDIT: Sad vidim da si napisao gore. Sorry...
Tema zaključana.
09.02.2015 | 15:26
Samo račun, a u mailu ime i prezime, broj telefona na koji je vezan mob i IMEI.
Tema zaključana.
09.02.2015 | 15:30
Prije par dana Tele 2 iPhone 6 kupljen na ugovor, došao SIM FREE
Tema zaključana.
22.08.2016 | 19:11
I6 sam kupila u vipu na pretplatu pred godinu i 8 mj ,tj cim je izasao. sad sam im neki dan poslala mail s podacima koje su trazili, imei broj, i dobila sam obavijest da je iphone vec otkljucan ? kako da provjerim jel je doista jer ne kuzim kak je odjednom otkljucan a bio je na pretplatu . mogu li to kako sama bez da idem u vip ducan gdje je uvijek guzva za poludit.
Tema zaključana.
22.08.2016 | 20:08
Nije ni bio zaključan, bez obzira što je na ugovor. Zar ti nije bio dovoljno skup? Najbolje da je još i zaključan... Provjeri tako da staviš SIM karticu neke druge mreže u njega.
Tema zaključana.
22.08.2016 | 21:47
Mislim kako nije stos u tome, otkljucan vise vrijedi.
Tema zaključana.
25.08.2016 | 02:22
vip odavno ne zaključava iphone (od izlaska 6ice)
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1624)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO