iphone 5 lcd touch i baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 5 lcd touch i baterija

08.12.2014 | 15:32
ljudi lijep pozdrav. Naime naslijedio sam iphone 5 od starog,iphone je u dosta losem stanju tj baterija i displej. Baterija lupam pise da ima 40% i koristim ga 2min i odjednom se ugasi,koda lazno prikazuje postotak tj ko nekakvi battery drain,ugl baterija prelosa. Ekran,na lijevoj cijeloj strani one zute mrlje,al uzasno se vidi,nije bas blago pa da je neprimjetno. Pa me sada zanima,svrljam malo po ebayu i amazonu uk,ima podosta zamjenskih baterija i ekrana po povoljnoj cijeni,pa dali neko ima iskustva s navedenim,pa da komentira svoja iskustva ili pak da mi preporuči. Jer na svojoj staroj iphone 4 sam tako mjenjao 'fake' ekran i baterija i bilo je super... Ali nekako za iphone 5 se bojim.A i u svom gradu,ovi 'šaneri' ubijaju kolko traze za to sve,a znam da nabave sve s ebaya i sl. Hvala unaprijed,lijep pozdrav!
Tema zaključana.
08.12.2014 | 18:08
na ebay-u kupi i promjeni sam.
originalne djelove možeš zaboravit jer ih u prodaji nema nigdje i moguće je doć do njih samo ako su skinuti sa nekog drogog iphone-a.
nemoj samo kupit najjeftiniji na koji naletiš od kineza i sve će bit ok.
Tema zaključana.
08.12.2014 | 18:54
A probaj prvo recovery napravit, da ne trošiš pare zaludu... Čini mi se da je mlad telefon da bi mu već baterija riknula, a ekran svakako zamijeni
Tema zaključana.
08.12.2014 | 20:48
Restore, ne recovery.
Tema zaključana.
08.12.2014 | 20:57
vpasic kaže:
Restore, ne recovery.

ma dašta... nego s mobitela sam pisao
Tema zaključana.
08.12.2014 | 20:58
Imas na ebayu novi display za 23 funte sa postarinom, samo se moze desiti da dobijes neispravan, pa onda imas jos zezanje sa reklamiranjem, vracanjem i slanjem novoga...no sve se moze rijesiti sa prodavacem. Sama promjena je jednostavna, ali moras biti pazljiv. Display-i koje prodaju na ebayu su ti isti kao i oni koje bi kupio pod originale, dolaze iz iste tvornice. Jako puno njih ima koji su obnovljeni (netko razbije samo staklo na displayu a digitizer je ispravan, pa ga tvornica otkupljuje i stavlja na njega novo staklo). Takav ima istu funkcionalnost kao i novo napravljeni. Uglavnom to ti je najjeftinija verzija zamjene
Sto se tice baterije, ako ti se tako naglo gasi i postotak pada, znaci da je zgazena i treba zamjenu. Kupis drugu zamjensku i teraj dalje. Kod njih se moze desiti da isto budu nestabline...neke rade dobro kao i originali, a neke zezaju.
Zamjenske usb kablove nemoj kupovati, posto iste i5 i iOS vidi kao ''fake'' i ne zeli puniti fon.
Tema zaključana.
08.12.2014 | 21:00
restore napravit u recovyeru ili ovak u postavkama? u postvamka sam napravio i idalje je isti problem. Robee jel mozes dat link tog screena na PM? bio bih zavhalan!
Tema zaključana.
09.12.2014 | 17:10
Restore u iTunesu.
nemoj vraćat backup jer ćeš sa backupom vratit nazad i možebitni problem koji možda imaš.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1308)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO