Iphone 6 baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 baterija

28.02.2015 | 09:46
iPhone 6 plus sam dobio u ponedeljak prijepodne. Napuno sam bateriju do kraja i sad trenutno imam još 5% vrijednosti napunjenosti baterije Uključena mi je lokacijska dozvola za aplikacije kojima sam to dozvolio i normalno 4G mreža, drugo je sve pogašeno. Dnevno sam koristio net do sat vremena i instalirao sam podosta aplikacija. Zadovoljan sam s baterijom, kako je kod vas koji imate šesticu?
Tema zaključana.
28.02.2015 | 10:58
Jesi ziher da nisi punio u meduvremenu?
Po tvom opisu meni bi onda trebala trajat još duže jer je meni moj 4s konstantno na wifi, tu i tamo pokupim mail, pregled portala i možda koji poziv, a baterija izdrži dan i pol.

Moramo se jednom naći, da vidim to čudo od phableta.
Tema zaključana.
28.02.2015 | 11:26
iPhone 6 Plus baterija traje dva dana s više od 10 sati aktivnog korištenja. Sve mi je uključeno pa i bluetooth jer imam Pebble sat, a u autu se odmah spaja na handsfree.

U nekoliko navrata mi se dogodilo da se jače zagrije i počne cuclati bateriju. Pronašao sam da mu se Podešavanje zone zna zablesati pa sam tu opciju isključio. Od tada mi se nije više dogodilo zagrijavanje i cuclanje baterije, ali još nije prošlo dovoljno dugo vremena da bih decidirano tvrdio da je to uzrok problemu.

Jedina pomoć je u tom slučaju isljučivanje, čekanje da se malo ohladi i onda ponovno uključivanje. Čini se da je do softwerskog problema, ali nisam još tražio po netu da li je to masovniji problem. Znam jedino da mi je kolega na brodu rekao da se to i njegovoj ženi zna dogoditi na njezinom 6 Plus.

Jedino taj problem sa zagrijavanjem i cuclanjem baterije baca mrlju na inače sasivm odlično korisničko iskustvo. S obzirom na veličinu ekrana sada ga puno više koristim nego stari 5S. Dapače, kad sad uzmem peticu u ruke čini ni se nekako presitan

Evo recimo sada mi je na njemu baterija na 61% s 5h i 11min korištenja i 1 dan i 3h pripravnog stanja.
Tema zaključana.
28.02.2015 | 15:37
Super
Tema zaključana.
28.02.2015 | 19:46
Nikako da se isprazni, sad mi je na 3%...mislim ne radim na njemu ništa nego čekam da se ugasi. Ili da ga idem puniti ?
Tema zaključana.
28.02.2015 | 20:39
ip6 imam već neko vrijeme. u prosjeku je to oko 25% potrošnje unutar 12h. Najviše što mi je izdržao je 4 dana. To uključuje minimalno razgovaranje (čisto zato jer ne razgovaram na telefon), 50% vremena 4G, 50% wifi, browsing, viber, razne druge aplikacije. Zavisi od dana do dana, ali ako bi ga onako komotno koristio i malo se razbacivao, vjerujem da bi i dalje mogao dobra 2 dana prije punjenja. Jako sam zadovoljan.
Tema zaključana.
28.02.2015 | 21:11
Rusty jel tvoj 6 ili 6plus?
Tema zaključana.
01.03.2015 | 02:20
6
Tema zaključana.
01.03.2015 | 10:53
Evo samo da javim da je problem sa zagrijavanjem ostao. Sinoć sam ga hladnog stavio na punjač i ujutro me dočekao napunjen i zagrijan. Provjerio sam sa System Activity Monitor aplikacijom i obje su jezgre procesora bile zauzete na 70-90%. Na žalost aplikacija ne pokazuje koji proces tome doprinosi. Gašenje i ponovno paljenje rješilo je problem, ali očito privremeno.
Tema zaključana.
01.03.2015 | 12:05
Ovo nema toliko veze sa temom, iako čitam da iPhone 6 Plus oduševljava kritičare po pitanju izdržljivosti baterije - više ima veze sa memorijom od 16 GB - naime pročitao sam da je Apple digao krajnji limit veličine appa za iOS sa 2GB na 4GB, što bi se dalo između redaka naslutiti da će serija telefona 6S, 7 najkasnije imati minimalno 32 GB RAMA...
Lets hope so...
S druge strane, as they say in Silicon Valley “It's not a bug, it's a feature”
Tema zaključana.
01.03.2015 | 16:48
RAM-a?
Tema zaključana.
01.03.2015 | 19:20
Dobro, lapsus mu se desio mislio je na podatkovnu memoriju a ne na radnu. Btw. mene zabrinjava baterija, još se telefon nije ugasio Sad imam 1 % i aktivirao sam par sms i skinuo deezer aplikaciju i čačkam po njemu, ali nikako da se ugasi? Jučer ga nisam dirao, osim što sam par puta pogledao koliko imam postotaka baterije i vidio sam da je za jedan cijeli dan na stand-by, potrošio sam 1 % baterije !! Jučer mi se javila i poruka da imam manje od 10 % baterije a imao sam svega 2 %.....da ga idem puniti ili da ga mučim pa da se sam ugasi?
Tema zaključana.
01.03.2015 | 21:24
I ja sam jako zadovoljan s baterijom na 6+. Traje mi citav dan i to vise manje bez problema. Prije sam imao iP5 i to je bila tragedija, punjac u autu, u uredu, u spavacoj sobi itd. Baterija je osjetno bolja i daje osjecaj trajnosti kao kod iPada.
Tema zaključana.
08.03.2015 | 15:55
Na kojoj verziji softwera ste vi svi kojima baterija tako dugo traje,kod mene baterija na i6 najvise 1,5 dana izdrzi sa 5h koristenja youtube 2 dana nema sanse mozda samo u nekakvom normalnom telefoniranju i ostalo u standby mode,kod mene je iOS 8.1.2 sa JB
Tema zaključana.
08.03.2015 | 17:38
Kod mene je 8.1.1. Tako je i došao iz dućana.
Tema zaključana.
09.03.2015 | 02:49
Mi ko da nemamo iste telefone. Ja imam isto tako iPhone 6 64GB, i punim ga non stop.

Los 3G signal je poguban za bateriju. Golim okom vidis kako procenti padaju

Tocno zavidim ljudima koji imaju bateriju dan i po, ili dva.
Tema zaključana.
09.03.2015 | 07:50
Da granični 3G je def. glavni izvor curenja. Ja sam preko dana uglavnom na 4/5- 5/5 4G signalu, a ostalo je wifi tako da baterija ne pati.
Tema zaključana.
31.03.2015 | 19:29
Malo da oživimo temu,stanje prije novog punjenja.
Prilozi:
Tema zaključana.
03.04.2015 | 21:52
Evo nakon što sam jucer kupio iphone 6 64gb. Jutros bio na 100%, sada na 66%. Uz jednako korištenje( možda trunkicu više)kao i na iphone 4s koji bi sada bio na recimo 30%.
Baterija svakako duže traje. Pohvalno
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1291)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO