iPhone 6-pregrijavanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 6-pregrijavanje

08.03.2015 | 13:36
Kako sam naslov teme kaze imam problem sa pregrevanjem telefona ali povremeno ne uvek,iPhone mi je na iOS 8.1.2 i imam jealbreak, ponekad dok pregledavam dnevnu stampu desi mi se da mi se jako ugreje najvise sa one strane(bocne) gde je power dugme i sa zadnje strane gde je logo jabuke.
Znam da je normalno da se greje prilikom igranaja neke zahtevnije igrice ili koristenjem navigacije ali da mi se ponekad naglo zagreje pri pregledavanju dnevne stampe to mi malo cudno deluje,takodje se ne greje ni kad idem na youtube,mozda sam jednom malo i primetio ali tad je bio blago zagrejan nakon 2-3 sata rada te me to i ne zabrinjava.
Koristim iPhone od modela 3GS pa do i6 i nije mi se ovo desavalo,neznam razmisljam da uradim restore na poslednji iOS ali imam par app koje neznam da li ce posle funkcionisat posto gubim i JB
Tema zaključana.
08.03.2015 | 14:00
Imam sličan problem s iPhone 6 Plus. Ne događa se često, ali znao mi se isto tako početi zagrijavati za vrijeme čitanja vijesti, ili nakon što je bio prikopčan na punjaču. Jedina pomoć je bila gašenje i ponovno paljenje iPhoena. Također sam primjetio uz pomoć System Activity Monitor aplikacije da su mu obje jezgre procesora u vrijeme zagrijavanja bile zaposlene s 70 do 90% što je zapravo vjerojatno i uzrok zagrijavanja te pojačanog trošenja baterije. Na žalost s tom aplikacijom se ne može vidjeti koji servis toliko koristi CPU.

Zadnje što sam učinio je da sam isključio neke opcije u lokacijskim uslugama koje mi ionako nisu presudne. U Postavke -> Privatnost -> Lokacijeske usluge -> Usluge sustava ostavio sam uključeno samo:

Dijeli moju lokaciju
Kalibracija Kompasa
Nađi moj iPhone
Spotlight prijedlozi

a sve ostalo sam isključio. Od tada mi se već duže vrijeme nije manifestiralo to zagrijavanje. Ne tvrdim da je to rješenje, ali za sada se čini ok. To mi se događalo na iOS 8.1.2. Trenutno je gore zadnja verzija iOS 8.1.3.
Tema zaključana.
08.03.2015 | 15:34
Ma kod mene su lokacijske usluge uvek iskljucene i nije do toga, bar kod mene isprobano,nesto mislim da nije do JB ili mozda do samog softwera 8.1.2,neznam jel ima JB za 8.1.3?
Tema zaključana.
08.03.2015 | 15:42
Meni je 6 plus cijelo vrijeme u rukama...........nikada se nije grijao niti malo......8.1.3.
Tema zaključana.
08.03.2015 | 15:59
Ponovit cu nije to cesto kod mene nego jednom u mozda 10 dana ali kad se desi bas je zagrejan.
doko: da li je kod tebe JB telefon?
Tema zaključana.
09.03.2015 | 08:05
Da ponovim, i meni se to na 6+ događalo rijetko, a bio je na 8.1.2. Od neki dan je na 8.1.3 i za sad je ok. Da li je to zato što sam isključio neke lokacijske usluge ne znam. Moguće je i da je iOS 8.1.3 rješio taj problem. Samo vrijeme će pokazati.

Što se jailbreaka tiče, ne bavim se više time pa ti ne mogu dati odgovore na pitanja vezana za to.
Tema zaključana.
09.03.2015 | 13:06
Croco69 kaže:
Ma kod mene su lokacijske usluge uvek iskljucene i nije do toga, bar kod mene isprobano,nesto mislim da nije do JB ili mozda do samog softwera 8.1.2,neznam jel ima JB za 8.1.3?

nema JB za 8.1.3
Tema zaključana.
09.03.2015 | 17:09
Ja imam iOS 8.1.1 i JB-o bi telefon samo zato jer sam negdje vidio kako oko ikona idu ina trčeća svjetla. Da li to JB podržava?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1276)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO