Iphone 4 upao u vodu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 upao u vodu

18.03.2015 | 19:37
jutro
imam jedno pitanjce
dao sam maloj iphone 4 da ga ona sada koristi,ja imam neki samsung android i pao joj je u katu u vodu,izvadila ga je van i izvadila sim karticu i stavili smo ga u rižu,evo već tri dana stori zatvoren u rižu i jučer išao da vidim dali radi,ali kad ga idem upaliti display ko da samo zablicne i to je sve...
skroz malo se vidi u ekranu da zablisne i ništa više
jel moreš pretpostaviti možda što može biti
dali bi se to dalo popraviti...
barem da dam nekom da vidi i ustanovi što je ustvari otišlo ća pa da vidimo dali se isplati ili ne...
lijepi pozdrav
Tema zaključana.
19.03.2015 | 01:16
Dobro jutro,

Jučer sam dao maloj auto (sad ne znam jel bio mercedes ili fićo) ali se zabila u stup. Sve pet.... držao sam auto u riži jedno par sati, ali još uvijek ne pali.... Molio bih pomoć... jel do riže ili da zovem mehaničara?

Hvala unaprijed
Tema zaključana.
19.03.2015 | 06:04
Nista od toga. U servis s telefonom.

Trebao si odspojiti bateriju i onda susiti.

PS. Koliko "mala" ima godina?
Tema zaključana.
19.03.2015 | 09:19
čovik je lipo opisa slučaj

odnesi ga u serivs, tu je problem ili displej ili ploča... i da trebao si bateriju "iskljuičit"
Tema zaključana.
19.03.2015 | 09:26
Sin kaže:
zabac kaže:

AKo dobiješ tu informaciju, IP će proraditi ili ?

Ne bude proradio. Ako je mala u vrticu, trebao je uzeti masku za pod vodu. To mi je bilo na pameti.
Tema zaključana.
19.03.2015 | 11:29
zabac kaže:
Sin kaže:
zabac kaže:

AKo dobiješ tu informaciju, IP će proraditi ili ?

Ne bude proradio. Ako je mala u vrticu, trebao je uzeti masku za pod vodu. To mi je bilo na pameti.

Baš, nije primjereno toj dobi da nosi mobitel.
Da i nosi u školu pa bi ukrali. Svaki otac svojoj smatra mala pa i do 40 godina

ontopic
Najbolje je odnijeti na servis da procjene koliko je toga otišlo. Displej i matična može biti problematična. Čak i u konektoru može biti voda koju stvara kao kratki spoj.
Najbolje da oni rastave i počiste što može.
Tema zaključana.
20.03.2015 | 02:51
Postoji nekoliko fundmentalnih razlika u slucajevima kada osobama razlicite dobi upadne telefon u vodu.

Istrazivanja su pokazala da u ovisnosti od starosne skupine korisnika stradavaju razliciti sklopovi unutar telefona.

Samo trajanje izlozenosti, kao i vrijeme provedeno ispod vode, nemaju nekog utjecaja.

To kaze istrazivanje portala dezurnimoralisti.org a zdrava logika kaze da odneses to u servis. Oni ce pregledati i u stanoviti kvar, ali imas realnih 90% sansi da se to uopce ne isplati niti popravljati.
Tema zaključana.
04.04.2015 | 16:28
nisam ja ni primijetio da nema moba jedan dan i d ajoj je upao u vodu...
nego je mlađa kćer mi rekla da je seki upao mob u vodu...ima 17 godina ako vas zanima...
ona ga je sama stavila u rižu i držala ga je,kad sam je ja pitao i uzeo ga i išao upaliti nije se ništa dešavalo
samo kad s ega ide upaliti ko da se neko svijetlo jedva primijeti na displayu da se pojavi i nestane...
eto to je sve...
Tema zaključana.
04.04.2015 | 19:04
Neznam komu se pravdas...,)
Nosi na servis i dobit ces dijagnozu
Tema zaključana.
15.04.2015 | 20:38
evo samo da vam javim u vezi iphone-a...
popravljen,radi ko novi...niti se primijeti da je pao u vodu...
prijatelj mi to sve rastavio,očistio je jer su spojevi neki oksidirali...
sve je slikao kad ga je otvorio,kakav je bio kad je oksidirao i kakav je kad ga je očistio...
nemoš primijetiti kad je očišćen da je bio oksidirao,kad vidim sliku kakav je bio kad je upal u vodu...
zamijenio mi novu bateriju i novu kameru...
prezadovoljan sam...
radi 100 na sat sada...
može lock teme
pozz
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1276)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO