iP6 postotak baterije..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iP6 postotak baterije..

19.05.2015 | 14:28
Kad dodje na 98 ili 99% zna zakocit, nekad dodje do 100 nekad ne, jel ko imao slicne probleme?
Tema zaključana.
19.05.2015 | 16:05
Meni isto, ali se ne uzbuđujem.
Tema zaključana.
19.05.2015 | 18:20
Kakvi su vam usage i stand by od 1%-100%? Neko normalno korištenje. Jeste probali odraditi Hard Reset ili Restore? Mene isto malo zeza baterija, napravila sam Hard Reset, ali nije pomogao, spremam se sada za Restore, možda on bude od pomoći.
Tema zaključana.
19.05.2015 | 18:58
Kad dodjem do 15ak % posaljem sliku.
Tema zaključana.
19.05.2015 | 19:36
Meni za radnog dana dođe do 80%, a ako i popodne moram nekud ići, tada padne na 50% maksimalno.
Ne klepećem puno i neprtljam po telefonu.
Tema zaključana.
19.05.2015 | 20:17
Vidis, u mene je totalno drugacija situacija, kako sam uzeo ovo cudo ne znam za laptop nikako, citav sam dan bukvalno na njemu, na netu najvise, ustvari stalno pa nekad znam i u 4 popodne da ga punim dodje mi do 20%.
Tema zaključana.
19.05.2015 | 20:40
E ježi ga. Imam iPad pa telefon ne koristim jer je maleni ekran u odnosu na ovog drugog.
Tema zaključana.
19.05.2015 | 23:40
Evo ovako.. nisam je uspio do minimuma istrosit
Prilozi:
Tema zaključana.
20.05.2015 | 06:37
ja u prosjeku skidam sa punjenja u 6 ujutro i stavljam nazad u cca 22:00. uglavnom kada ga idem puniti ponovno sam negdje oko 50-60% ovisno o danu.

Ne razgovoram previše. Uglavnom mailovi, viber (i druge chat app), sms i slično.
Tema zaključana.
20.05.2015 | 08:00
Moj iP6 je isto tako nekoliko puta znao napuniti do 99% i prestati puniti. Nemas razloga za brigu, jer ocigledno nisi sam
Tema zaključana.
20.05.2015 | 09:14
rusty kaže:
ja u prosjeku skidam sa punjenja u 6 ujutro i stavljam nazad u cca 22:00. uglavnom kada ga idem puniti ponovno sam negdje oko 50-60% ovisno o danu.

Ne razgovoram previše. Uglavnom mailovi, viber (i druge chat app), sms i slično.

isto tako, 5S... rijetko mi se dogodi 99%, ali zna ponekad...
najviše baterije jede ekran na suncu
Tema zaključana.
20.05.2015 | 13:07
Hvala ljudi, evo ga 14:10 a vec 43%, strah me da ga ne zaebem ovim punjenjem preko dana isto..
Prilozi:
Tema zaključana.
20.05.2015 | 13:40
miikaa77 kaže:
Hvala ljudi, evo ga 14:10 a vec 43%, strah me da ga ne zaebem ovim punjenjem preko dana isto..

nećeš... a i da se zajebe, baterija je minorna stavka ne beri brigu
Tema zaključana.
20.05.2015 | 13:52
@miikaa77 - Koliko ti je star iPhone 6? Koliko mu treba vremena od 1%-100% da se napuni? Jel se zagrijava dok surfaš, gledaš youtube i te neke osnovne stvari? Jel ga koristiš cijelo vrijeme na Wi-Fi ili ti bude i 3G/4G uključen?
Tema zaključana.
20.05.2015 | 15:57
Od kad jubitu osnovna stvar?
Tema zaključana.
20.05.2015 | 16:28
MiaLovric kaže:
@miikaa77 - Koliko ti je star iPhone 6? Koliko mu treba vremena od 1%-100% da se napuni? Jel se zagrijava dok surfaš, gledaš youtube i te neke osnovne stvari? Jel ga koristiš cijelo vrijeme na Wi-Fi ili ti bude i 3G/4G uključen?

2.6 ce 2 mjeseca.. to zaista nisam pratio mozda sahatak stvarno ne znam, nije ne zagrijava, cijelo vrijeme na wi-fi..
Tema zaključana.
20.05.2015 | 16:43
A koliko maximalno uspiješ dobiti vrijeme uporabe na mobitelu?
Tema zaključana.
20.05.2015 | 17:43
MiaLovric kaže:
A koliko maximalno uspiješ dobiti vrijeme uporabe na mobitelu?

Ja oko 5:30 sati tandrkanja na netu..
Tema zaključana.
20.05.2015 | 19:03
Od kud ti 5:30 sati slobodno?
Tema zaključana.
20.05.2015 | 19:36
zabac kaže:
Od kud ti 5:30 sati slobodno?

Sta slobodno ? Pricam koliko me drzi baterija kad tandrkam po njemu.
Tema zaključana.
20.05.2015 | 20:19
Cekaj, ako prtljas po telefonu ne mozes nista suvislo raditi. Ja ne mogu spojiti 2 sata dnevno slogodno, a ne 5 1/2 sati. LOL
Tema zaključana.
20.05.2015 | 21:05
Ako je student, onda cijelo vrijeme dok sjedi na predavanjima - drka po mobitelu. Današnji studenti, naime, dobivaju bodove za dolaženje na predavanja, pa ih masa dolazi na predavanja da bi tamo fizički sjedili dok drkaju po mobitelu.
Tema zaključana.
20.05.2015 | 21:18
Ljudi ocito se ne shvatamo, rekao sam gore da visim na njemu, da na laptopu ne budem skoro nikako, znaci fejsbuk, safari, instagram, stalno na wi-fi, i bilo je pitanje koliko je vrijeme uporabe za citav dan, tj. kad ga stavim na punjenje i napisao sam da je 5 sati od prilike, a stanje pripravnosti oko 9, ne znam sta nije jasno..
Tema zaključana.
21.05.2015 | 07:15
Sve je jasno. To znači da imaš 5,5 sati dnevno slobodnog vremena za fb, safari, instagram... Pa je Žabac pitao otkud ti toliko vremena, a ja sam mu natuknuo da si vjerojatno student.
Tema zaključana.
21.05.2015 | 11:50
Da, student sam, Boze moj, znate kakvi su danas studenti, tacnije srednjoskolci
Tema zaključana.
21.05.2015 | 12:11
Da. Točno znam kakvi su...
Tema zaključana.
21.05.2015 | 20:44
Prilozi:
Tema zaključana.
22.05.2015 | 04:48
Zašto cure ne naganjaš? Uz 5-satni trud, uspjeh ti je zagarantiran.
Ja sam kartao preferans i belu i cugao po krčmama kad je bilo love.
Tema zaključana.
22.05.2015 | 08:23
A zašto ti nisi cure naganjao?
Ja sam visio na filozofskom. Naganjao cure.
I na kraju se oženio s PMF-a. Štoš. Budala.
Tema zaključana.
22.05.2015 | 08:36
Mlad i neiskusan. Ja sam kartao cjele noci.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1290)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO