Servis za iPhone u BiH
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Servis za iPhone u BiH

28.05.2015 | 17:11
Pretpostavljam da nas ima dosta iz susjedne drzave

Pa ko god je upucen u tematiku neka pomogne.

Mene konkretno interesuje zamjena baterije za iPhone 5S ,i da li se uopste to "treba" raditi u BiH i gdje ?

uredjaj naravno nije u garanciji nikakvoj
Tema zaključana.
29.05.2015 | 11:19
sam odradi.
jednostavno do bola.
www.ifixit.com/Guide/iPhone+5s+Battery+Replacement/19239

al ajde prvo opisi ponasanje telefona, simptome...

inače baterije rijetko odlaze i to kad ode ode nakon godina i godina korištenja.
u pravilu imaš neki klinac koji ti radi u pozadini i sisa bateriju i sve riješiš restore-om i set up as new.
backup ne vraćaš jer sa backupom se vraćaju i problemi.
poigraj se malo prije nego što budeš išao mijenjat bateriju.
Tema zaključana.
29.05.2015 | 12:08
Ne bih se upustao u tu avanturu da sam svoj majstor budem ni po sto

A ova baterija koja se moze naruciti na ifixit i dobar majstor su dobitna kombinacija ?

u jednom od iStyle servisa su mi rekli cca baterija + ruke 100 eura jos se ceka 7-10 dana,tako ako je ova baterija sa iFixit prihvatljiva odlucio bih se na tu varijantu.

Simptomi su da moram puniti telefon dva puta dnevno ,da usage blesavi ,za vremenski period od 6 sati ,prikaze standby 6 usage 3 i po i slicno.

Da ne govorim da se zna zagrijati da se mogu jaja na njemu ispeci

Vec sam radio restore i set up as new i nisam imao neke koristi, jos sam isao da instaliram jednu po jednu aplikaciju,pa da vidim kako ce se ponasati ,do cega je ,pa sve tako i opet nikakve koristi ,sve isto.

Sve moguce savjete i ideje sam isprobao i na kraju sam zakljucio (nadam se pogresno) da je baterija.

Eh sad da li postoji sansa da ga nesto sa softverske strane ubija ,da mu svaki put nesto crpi bateriju a da ja nisam skontao,i da su ovi simptomi ,to bi mi morao reci neko sa dosta vise znanja i iskustva od mene.

Kontam kad mu ne radi Touch ID (nije nikad ni radio,hardwerski problem,iz kutije takav izasao:) ) sto ne bi i baterija bila felericna
Tema zaključana.
29.05.2015 | 13:32
baterija sa ifix-ita i TI koji znas žlicu držat u ruci (samim time i sarafciger) su dovoljni da se baterija zamjeni.
ja ih na kavi u bircu mjenjam u 20 minuta.

al ajde prije nego ista narucis napravi restore i set up as new i drži ga na stock stanju bez ikakvih instalacija aplikacija 48 sati pa se javi sa rezultatima.

isto tako imas par programa na appstoru koji ti mogu dat info o zdravlju baterije pa probaj.
Tema zaključana.
29.05.2015 | 14:11
koji su programi ?

Samo jos nesto da potvrdim ,ova baterija sa ifix-ta je OK kao zamjenska,nema potrebe pretrazivati po e-bayu,ako bi doslo do tog koraka ?

Trenutno nisam u mogucnosti da drzim telefon 48 sati bez ikakvih instaliranih aplikacija ...
Tema zaključana.
29.05.2015 | 14:49
Baš sam to isto htio komentirati. Da moram držati 48h iPhone bez aplikacija koje koristim, bacio bi ga u smeće.
Tema zaključana.
29.05.2015 | 16:07
Da sam u civilizaciji otisao bih u prvi ovlasteni servis ,da urade dijagnostiku i rjesen problem.

vpasic-ev prijedlog je ekstra za datu situaciju,da se vidi je li baterija ,ali kad mi je iPhone jedini izvor komunikacije ,tesko trenutno

Ako ima kakav App sto to moze dijagnosticirati ,bilo bi ekstra.

U svakom slucaju patiti mi se slijedecih par mjeseci ,tj. drzati ga na punjacu

A onda ga nabit nogom i kupit nokia 3310 i rahat bit
Tema zaključana.
29.05.2015 | 16:42
Onda kupiš bateriju i preventivno promijeniš, možeš i sa ibeja
Tema zaključana.
29.05.2015 | 17:10
Ako je ova sa fixita siguran pogodak (znam da nema nista 100 % ) ,ako bude nuzda ,isao bih s tom opcijom.

Jedino ako na ebayu nema nesto bolje ,za manje para ?

Inace ,i dalje me interesuje naslov teme ,servis za iPhone u BiH ?

Nevezano za moj problem,volio bih dobiti pouzdanu informaciju gdje i kako ,zlu ne trebalo za neki veci problem.
Tema zaključana.
29.05.2015 | 19:48
Kupi Samsung, jeftin je i može se baterija mijenjati.
Tema zaključana.
30.05.2015 | 04:03
Nisam uopste se zalio da je iPhone skup ,a moze se i u njega baterija mjenjati
Tema zaključana.
30.05.2015 | 07:56
odakle si iz BiH? gdje ti je najbliže? Koji grad
Tema zaključana.
30.05.2015 | 08:28
iStrucnjak kaže:
Nisam uopste se zalio da je iPhone skup ,a moze se i u njega baterija mjenjati

Bio sarkazam. Trazus o eBay-u jeftinije. Odi u servis i promjeni.
Tema zaključana.
30.05.2015 | 09:38
@zabac : skont'o i ranije

@ante : svejedno mi je gdje u BiH ,samo da mi je bilo saznati ko se time bavi i da je pouzdan
Tema zaključana.
31.05.2015 | 11:20
u SA imas bar 5-6 majstora koji znaju svoj posao.
Tema zaključana.
19.07.2015 | 22:22
U Sarajevu mekline oficijelni store, ja platio bateriju 60 KM i nista mije bolja nego ona OEM verzija sa ebay. Ovu ujutru skinem s punjaca i navece opet punim. Imas jos i at store u alti i oni su oficijelni.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1294)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO