iPhone 5 ne moze se upaliti - pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 ne moze se upaliti - pomoc

18.08.2015 | 16:05
Dobar dan,

Mama ima iPhone 5 i danas se sam od sebe iskljucio na ¾ punoj bateriji.
Upaliti se sam ne moze. Kada ga se puni, prvo je crni ekran pa bijeli s Appleovim znakom i tako ukrug. Kada drzim home gumbic i za iskljucivanje, nakon 20ak sekundi pise da ga prikopcam na iTunes.

E sada je problem kada ga stavim puniti na komp i ukljucim iTunes te stisnem kombinaciju ta dva gumbica, apsolutno nista se ne dogada, tj ekran je crni i mobac ne reagira.

Googleam no nisam nikaj nasla sto pomaze. Ima li netko ideju kako ga prevariti i ukljuciti u iTunes?

Hvala unaprijed.
Tema zaključana.
18.08.2015 | 19:16
www.jabucnjak.hr/forum/iphone/144055-problem-s-jailbreakom.html

mislim da nam je sličan problem, pogledaj pa probaj
Tema zaključana.
18.08.2015 | 20:56
Originalne kablove imam no pristup drugom kompu imam tek u subotu pa cu tako probati ako nikak ne ide.

Pratila sam sve upute s Appleove stranice, support.apple.com/en-us/HT203979, i sto ako nista od toga ne profunkcionira, sto na servisu mogu drukcije apraviti? Mob je proslu godinu u ozujku kupljen u inozemstvu i mislim da je garancija godinu dana.

EDIT: Updateala iTunes i iOS i probala napraviti restore no javlja gresku (attachment). Vise ne znam kaj da radim, na otoku sam i necu moci do Storea barem do subote. Nemre biti bez moba par dana jer je ujedno i poslovni.
Ima li netko neku ideju?
Prilozi:
Tema zaključana.
19.08.2015 | 04:09
probaj umjesto restore - set as new
gubiš sve postavke ali bi trebao raditi
Tema zaključana.
19.08.2015 | 06:51
Ako drugacije nece ici, dfu restore. A bilo je i tu vec problema s kompom, usb utorima i iphone kabelom.
Tema zaključana.
19.08.2015 | 07:39
Napravila sam taj DFU restore. Ova greska 2001 veli da je problem s USB-om. Probah mijenjati kablove i utore no i dalje isto. Moj iPhone 6 najnormalnije prepoznaje.

Ne nudi mi opciju set as new vec samo da restoream.
Tema zaključana.
19.08.2015 | 11:51
Probala sam sve korake s ove stranice: support.apple.com/en-us/HT203843

Jos cu probati s drugog komp napraviti isti postupak mada je ovo jako frustrirajuce pogotovo kada drugi mob i iPad najnormalnije prepoznaje.
Mozda sutra napravi do kraja restore kao sto je i danas upalio iPhone dok je bio spojen na komp, a ne samo na punjac kao sto je jucer bio slucaj.

Garancija ne vrijedi vise, koliko bi mi mogli naplatiti popravak moba u ovlastenom servisu? Imate li preporuku za neki kaj radi to u fusu?
Tema zaključana.
22.08.2015 | 20:44
Nisi dobro ubacila u DFU mode,postavio sam na forumu kako se to radi(potrazi malo)Promjeni kabal i obavezno(ako radis na PC) skopcaj na USB koji je na ploci,ne front usb ili preko nekog hub-a.
Tema zaključana.
24.08.2015 | 10:08
Ponovila sam postupak u DFU modu, izvadila bateriju i opet ju stavila (na forumima to nekima rjesilo probleme).

Po forumima vele da ako nista ne funkcionira da se treba promjeniti baterija i da ce rjesiti problem. Je li mi bolje sada odvesti mob na servis i vidjeti kaj oni vele jer mozda je neki drugi problem ili sama promjeniti bateriju?

Servis preferiram jer ima garanciju i u slucaju da se opet nekaj tak dogodi (ja sam sama bateriju promjenila u 5. mjesecu pa pretpostavljam da je greska zbog toga?) da se mama s time ne muci vec samo njima da.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1276)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO