iPhone 4s se ne može upaliti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4s se ne može upaliti

24.08.2015 | 19:55
iPhone 4s (5-kraki vijci, ne mogu ga otvoriti) nakon pada radio još neko vrijeme a onda se ugasio i ne mogu ga upaliti. Pritiskom na home tipku i tipku za isključivanje pojavi se jabuka, onda se ponovo zacrni ekran onda se pojavi itunes znak. Ako ga prijavim na računalu na Itunes traži se da sa mobitela potvrdim ažuriranje ili obnovu, što ne mogu učiniti jer mob ne reagira... Što mu se desilo?
Tema zaključana.
25.08.2015 | 04:17
Baci ga u DFU pa restore u itunesu.
Tema zaključana.
25.08.2015 | 12:24
Može ubrzana uputa kako ubaciti u DFU mode, ne mogu trenutno očitati video sa foruma...hvala
Tema zaključana.
25.08.2015 | 19:32
A da probaš s Google i upišeš "How to put iPhone in DFU mode"?
Ako je problem s jezikom, tada možeš koristiti translate.google.com
Tema zaključana.
25.08.2015 | 21:12
DFU mode:

prikljuci ga na iTunes
10 sekundi drzi istovremeno Home + Sleep gumbe
dalje nastavi drzati samo Home gumb

nakon par sekundi na iTunesu ces dobiti poruku da se iPhone restorea i to pokliketas. Ekran na iPhoneu ce biti crni.

Sada vidi mozes li to restoreat te ako ne koju ti gresku javi.
Tema zaključana.
26.08.2015 | 21:40
hvala na pomoci! ja sam jucer odnesla mobitel na servis, receno da mi je pao softver i mobitel preuzela jutros, radi
ali... nikako da se prijavi na mrežu i onda skužim da je na mreži verizon (kupljen dekodiran preko e-baya iz usd) i da su očito stavljanjem novog softvera zaključali mob na američkoj mreži ???((((((((((((((((
Tema zaključana.
26.08.2015 | 21:42
kad ga priključim na i-tunes, traži da sa mobitela potvrdim ažuriranje a to ne mogu jer mi je ekran crn, pritiskom na home gumb se ništa ne dešava
Tema zaključana.
27.08.2015 | 11:11
nešto ne radiš kako valja.
kad je iphone u dfu modu itunes izbacuje poruku da je uredjaj u dfu modu i da se mora restorat.
ponovo ga u dfu probaj ubaciti.
Tema zaključana.
27.08.2015 | 11:17
A sto je s Verizon mtezom? Ona radi kod nas?
Tema zaključana.
28.08.2015 | 12:54
ako ti je radio prije na našoj mreži onda je otključan.
nakon restore-a ubaci naš sim i prodji aktivaciju.

btw zabac rade verizon uredjaji kod nas. naravno ne CDMA nego GSM.
Tema zaključana.
28.08.2015 | 16:05
Aha. Dobro onda.
Tema zaključana.
28.08.2015 | 21:02
javila sam se tipu preko e-baya preko kojeg sam kupila uređaj i on kaže da je telefon zaključan... da li se resetiranjem mrežnih postavki može zaključati telefon?! očito se ne kužim, ali pokušavam napraviti sve što je napisano, ažurirala sam softver preko itunesa, dobila poruku: čestitamo vaš telefon je otključan...a na telefonu "nema usluge" ?? u postavkama mreža nedostupna, operater verizon...
Tema zaključana.
29.08.2015 | 19:29
može imei da provjerim.
zapeo je u CDMA modu.

probaj drugi sim ubacit u telefon.
Tema zaključana.
29.08.2015 | 23:05
99 000191 286367 7
Tema zaključana.
29.08.2015 | 23:06
probat cu sutra ubaciti karticu... hvala
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1275)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO