iPhone 5s signal
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5s signal

30.08.2015 | 11:05
Bok ekipa,

dakle imam iPhone 5s. Full signal. 3g. Sve naizgled savršeno ali jednostavno nema interneta niti poziva.

Pokušano:
- Reset network
- Factory reset
- Soft reset
- iOS update
- Promjena Tele2 kartica x 47
- kartica trenutno u Samsung GT-E1230 gdje pozivi i poruke rade savršeno

Mobitel mi nije jailbreakan i nije više pod garancijom.
Molio bih savjet ili vaša iskustva.

Hvala,
Ljubi vas Gotan
Tema zaključana.
30.08.2015 | 11:26
A da probaš s karticom nekog drugog operatera?
Telefon je naravno otključan od strane Apple-a?
Tema zaključana.
30.08.2015 | 11:33
Mob je otključan, prije sam imao tomato i sad kad vrtim film u glavi promjenio sam jer su me naživcirali jer nije bilo signala.....hahah, ustvari mobitel zeza izgleda
Tema zaključana.
30.08.2015 | 13:57
Hm, a jesi od Tele 2 dobio profil za instalirati? Settings->General->Profiles
Ako nisi pošalji SMS sadržaja Tele2 na broj 13777 i dobit ćeš SMS sa postavkama. Nakon toga ugasi i upali iPhone.
Tema zaključana.
30.08.2015 | 16:44
Postovani, Vas uredaj ne podrzava automatske postavke prijenosa podataka.
Saljemo Vam rucne postavke:
Naziv profila: Tele2 Internet
APN: internet.tele2.hr
Proxy: iskljuceno
Za pregled detaljnih postavki za uredaje iz Tele2 ponude posjetite www.tele2.hr. Tvoj Tele2

Ponadao sam se ali te postavke sam vec bio rucno postavio :/
Tema zaključana.
30.08.2015 | 17:39
SIM DRUGOG OPERATERA?
Tako budeš isključio mob.
Tema zaključana.
31.08.2015 | 15:36
Odnio sam mobitel u iKliniku gdje su ga zaprimili i rekli 2-3 dana će potrajati a tip sumnja na matičnu ploču, da ne vjeruje da je antena... :/
Tema zaključana.
01.09.2015 | 16:58
Podigao mobitel sa servisa gdje kazu da je mobitel u najboljem redu sto znaci da Tele2 + Avenue Mall gdje radim = sranje
Tema zaključana.
01.09.2015 | 17:02
Gotan kaže:
Podigao mobitel sa servisa gdje kazu da je mobitel u najboljem redu sto znaci da Tele2 + Avenue Mall gdje radim = sranje

znači mobitel koristiš samo na tom mjestu?
Tema zaključana.
01.09.2015 | 22:39
hahah ne ali tamo sam po 6+ sati dnevno 6 dana u tjednu pa mi je dosta bitno da i tamo radi a tamo sam najvesce vidio probleme
Tema zaključana.
02.09.2015 | 23:38
Tvoj telefon radi OK na drugim mjestima na istoj 3G mrezi,kartici ?

Inace sam resetovao za isti dan par puta fabricki iPhone ,mislio da je do telefona a nije radio 3G na toj mrezi citav dan

Probaj drugi tel u isto vrijeme s istom karticom kad nece tvoj i Phone
Tema zaključana.
03.09.2015 | 06:31
Nemam drugih mobitela za testiranje a evo sad sam u centru grada i govori mi "could not activate cellular network" tako da se krpam na wifi....uskoro ide promjena operatera pa cu vidjeti da li je do njih ili do mobitela.
Tema zaključana.
03.09.2015 | 14:01
Ukratko, toliko sam se nanervirao da sam ga stavio u oglas i prodao u roku od sat vremena, čao bok problemi, sada novi mob, novu mreža i novi početak
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1276)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO