Kupovina iPhonea 6 s njuškala
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupovina iPhonea 6 s njuškala

02.10.2015 | 18:12
Gle, kupuješ telefon kojeg je netko kupio u firmu kao "službeni" pa ga prodaje na crno, preko oglasnika, za keš. Naravno da nema računa. Nema ga i ne može ga biti jer račun mora ostati u računovodstvu firme koja je taj mobitel kupila. Pa daj, fak, već su ti to ljudi napisali, jbt... Mislim - kupovao si prije android mobitele na istu foru i isto nisi dobio račun. To nema nikakve veze s iPhoneom. Jednostavno - račun ne možeš dobiti. U slučaju iPhonea nije ti ni potreban jer servisi garanciju provjeravaju po serijskom broju.
Ajde više, kupi taj telefon, čovječe, ovo je već ko turska sapunica...
Tema zaključana.
02.10.2015 | 18:21
Postaje jer nezelim bacit novce, i nema potvrdnog odgovora ovdje.
Da li vrijedi garancija bez "garantnog lista" znaci samo serijski ili treba i on.
I moze li otpremnica biti garantni list.

ANdroid sam uzimao uvijk racun, na kojem bi pisao cijena i popust uz pretplatu
Tema zaključana.
02.10.2015 | 18:49
To si onda kupovao od nekog tko je kao fizička osoba kupio telefon na pretplatu pa prodao za cash.
Kakav god ovdje odgovor dobio - potvrdan ili negativan - on je samo subjektivno mišljenje autora tog posta. SAMO JE TVOJA ODGOVORNOST i odluka da li ćeš kupiti ili nećeš. Što bi ti htio, da ti ovdje na Jabučnjaku netko kaže "u redu je to 100%, kupuj" pa da sutra ispadne bilo kakav problem, a ti onda - što? - kažeš "Ali meni su na Jabučnjaku rekli da je sve u redu!". Ma hajde...

Kupi ili nemoj kupiti, kako god odlučiš, ali ovdje nas više s tim ne davi. Sve si odgovore dobio, odluka i odgovornost su isključivo tvoji.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 18:58
vigor123 kaže:
Postaje jer nezelim bacit novce, i nema potvrdnog odgovora ovdje.
Da li vrijedi garancija bez "garantnog lista" znaci samo serijski ili treba i on.
I moze li otpremnica biti garantni list.

ANdroid sam uzimao uvijk racun, na kojem bi pisao cijena i popust uz pretplatu

ma kakav garantni list pobogu.
odeš u servis i stisneš Postavke/Općenito/Opis i daš im serijski broj koji piše tamo i to ti je garancija.

kupi već jednom i prestani jedno te isto pitat na 8 7 različitih načina.

gori si od moje žene majke mi
Tema zaključana.
02.10.2015 | 19:23
Ijao crna Katarina
Tema zaključana.
02.10.2015 | 19:46
Kupi od 64Gb, nemoj biti Smayoo, njega je ionako ponekad teško svest u normalne/uobičajene okvire.
Tko još kupuje mobitel od 8gb? Vjerojatno onaj koji samo priča i surfa s njime, koji će svako 5-ti dan skidat slike na komp i koji će ako želi zabilježit lijepi trenutak kvalitetnom fotkom, gotovo 24/7 nositi fotoaparat od dvije kile oko vrata.

Ekipa te je ok savjetovala, no više razmišljaj o kapacitetu nego o formalnostima oko računa.
Uostalom, strpi se malo ako te toliko muči račun. Naletit češ kad tad na takav oglas. Ja sam svog preko oglasa uzeo s računom za iste novce, ali od 64Gb.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 19:52
Danima pratim ovu zanimljivu raspravu. I taman kad sam se poveselio happy endu, sve zamutite s kapacitetom. Ja ne bih kupovao od 64 GB. Kod nas imaš problema s garancijom ako ti nema originalni bar code. Za 16 GB ti ne treba, moraš imati samo račun i potvrđenu garanciju prodavača u dva primjerka. Jedan pošalješ u servis, drugi ti ostane ako ga npr. prodaješ. To sa 64 GB ne možeš jer su njihovi serijski brojevi spiralno impostirani. Iako je bolje 64 jer ima više memorije, čini mi se.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 19:52
Pa možda da netko ko mu potvrdi, bude nedaj bože kriv ako što pođe po zlu.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 19:54
Garincha kaže:
Danima pratim ovu zanimljivu raspravu. I taman kad sam se poveselio happy endu, sve zamutite s kapacitetom. Ja ne bih kupovao od 64 GB. Kod nas imaš problema s garancijom ako ti nema originalni bar code. Za 16 GB ti ne treba, moraš imati samo račun i potvrđenu garanciju prodavača u dva primjerka. Jedan pošalješ u servis, drugi ti ostane ako ga npr. prodaješ. To sa 64 GB ne možeš jer su njihovi serijski brojevi spiralno impostirani. Iako je bolje 64 jer ima više memorije, čini mi se.

Ja sam čekao moment da zakompliciram situaciju.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 19:56
Ja neznam ko je lud, sad Garincha kaze da treba i racun i jamstvo.
Post prije lik kaze netreba, samo SN.
I onda se cudite sta sam zbunjen.
Nisam trazio da mi recete kupi 100%, nego da li je oglas ok sto se tice garancije/racuna/otpremnice.
Da rezimiramo, netko tko ima iskustvo s iStyle.
Da li treba obvezno garancija i racun ili ne?
Tema zaključana.
02.10.2015 | 20:01
A čuj, ovisi o položaju određenih planeta i sl......
Nazovi iStyle i pitaj njih šta treba?
Tema zaključana.
02.10.2015 | 20:44
iStyle nazovi i pitaj: 64GB ili 16 GB? Pa oni valjda najbolje znaju. Prodaju iPhone po cijele dane.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 20:49
Ja mislim da se na 16GB modele jamstvo priznaje u iStyleu parnim datumima, a u Storeu ponedjeljkom-srijedom-petkom, a na 64GB modele u Storeu neparnim datumima, a u iStyleu utorkom i četvrtkom.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 21:05
Da li imaju isti raspored svaki mjesec?
Tema zaključana.
02.10.2015 | 21:08
mario.zg kaže:
Da li imaju isti raspored svaki mjesec?

Imali su sve do izlaska iOs-a 9. Onda su promijenili. Trebalo bi ih nazvati i pitati.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 21:39
E, ali to mora nazvati netko tko je stručnjak za iOS9...
Tema zaključana.
02.10.2015 | 21:58
Još i to??
Koga treba nazvati da se nađe takav stručnjak?
Tema zaključana.
02.10.2015 | 22:03
Evo vidiš, ja baš zbog takvih stvari ozbiljno razmišljam preći na Android ili Win mobitel. Tamo je to puno jednostavnije.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 23:43
Jaoooo
Tema zaključana.
03.10.2015 | 22:14
Eh da je Isus Imoćanin bio , tko bi njega razapeti smio
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1623)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO