iPhone 5s razbijeno staklo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5s razbijeno staklo

23.12.2015 | 20:57
evo problema, kćerki je pao uređaj iz naslova i puklo je staklo (odlomio se komadić u gornjem desnom kutu),zanima me mogućnost zamjene prednjeg stakla, neka preporuka za pouzdani servis i ako neko zna cijenu usluge za iPhone 5s (slika na ekranu je potpuna i touch radi normalno)
hvala...
Tema zaključana.
23.12.2015 | 21:05
Ako ne smeta, ja to ne bi mjenjao. Eventualno zaljepiti.
Tema zaključana.
23.12.2015 | 21:16
ne smeta funkcionalnosti uređaja ali znaš kako to ide, oko stalno bježi u tu pukotinu, a djelomično se i vide "iznutrice" mob-a na tom dijelu, pa me strah ulaska prašine, vlage i čega sve ne u utrobu uređaja, pročitao sam na par mjesta kako se može samo staklo zamijeniti za 300-tinjak kuna pa bi rado to obavio kod nekog pouzdanog majstora, iz preventivnih razloga...
Tema zaključana.
24.12.2015 | 23:50
ne može se samo staklo mijenjat kad se staklo i lcd ne mogu razdvojit. taljeni su skupa.
bez 100€ za zamjenu zaboravi.
Tema zaključana.
25.12.2015 | 01:10
Ma navodno se da riješiti i samo staklo, dobio par ponuda...300 - 350 kN, ali na kraju sam ipak danas zamijenio kompletan panel za 500...
Tema zaključana.
26.12.2015 | 13:50
Moze se zamjeniti samo touch ali to niko normalan nece da radi,jednom sam to radio i nikada vise
Tema zaključana.
26.12.2015 | 21:56
Kod kćerke je bio slučaj da su ekran i touch radili normalno, nedostajao je komadić stakla u gornjem desnom uglu uređaja i navodno je u tom slučaju moguće mijenjati samo staklo, no s obzirom da mi je razlika za kompletan panel u odnosu na izmjenu samo stakla bila +150 kN odlučio sam mijenjati cijeli panel...
Tema zaključana.
31.12.2015 | 18:23
Sestra mi ima potpuno isti problem kao i kod tebe što je bio @221089, pa me zanima u kojem servisu je najbolje to zamjeniti i koja bi cijena odprilike mogla biti? Bilo bi zgodno da je servis u ZG.

Ponavljam da touch, prednja kamera i display i sve ostalo radi potpuno normalno.
Tema zaključana.
31.12.2015 | 19:03
Napisao je kako je platio 500kn.
Imaš servir u centri grada u Masarykovoj u dučanu gdje prodaju Sony.
Zovi ili pitaj.
Tema zaključana.
01.01.2016 | 09:55
invictus kaže:
Sestra mi ima potpuno isti problem kao i kod tebe što je bio @221089, pa me zanima u kojem servisu je najbolje to zamjeniti i koja bi cijena odprilike mogla biti? Bilo bi zgodno da je servis u ZG.

Ponavljam da touch, prednja kamera i display i sve ostalo radi potpuno normalno.

ja sam to obavio u Istri (Novigrad), nemam primjedbi, također sam imao ponudu za zamjenu samog stakla za 300-tinjak kN to je bilo u Zg, čovjek kaže da ako touch radi i display je potpun nema problema za izmjenu samog stakla, no meni je bilo bad slati mob gore i plaćati poštarinu dostavnih službi...evo broj ako ćeš nazvat taj servis ... 091 559 7400
Tema zaključana.
21.01.2016 | 11:40
a btw, jučer sam uhvatio sina kako čačka po nekom iphone-u pa me zanimalo o čemu je riječ...njegova prijateljica razbila ekran na 5s pa su odlučili da će to zamijenit u kućnoj radinosti. Kaže da je trošak ekrana cca 150 kN negdije na ebay-u, sam zahvat na uređaju (pratio sam ga) trajao je cca 1/2 sata i sve radi ok...nisam znao da imam servis doma, uštedili bi 350kN u kućnom budžetu...
da li neko zna ako je moguće, kako postaviti prečac (neku ikonu) za uključivanje mobilnih podataka na zaslon 5s, IOS9.. nešto...
Tema zaključana.
21.01.2016 | 12:36
nema prečaca, eventualno da ga jailbreaka, mozda i to zna.
Tema zaključana.
21.01.2016 | 13:06
ha ha ha, pitat ću ga....ali nebi išao na tu opciju
Tema zaključana.
22.01.2016 | 01:31
jedino JB pa se instalira tweak koji ti ga stavi u launch center.
Tema zaključana.
22.01.2016 | 05:45
Za to raditi JB?
Tema zaključana.
23.01.2016 | 04:15
zašto ne? ko voli nek izvoli.
postavljaš pitanje kao da je JB nešto uuuuuu.... aaaaaaaaa..... strašno...
Tema zaključana.
23.01.2016 | 07:57
Samo za tu ikonu se ne isplati. To sam mislio.
Tema zaključana.
Tema zaključana.
23.01.2016 | 13:56
trebalo bi nadograditi na pro verziju 4,99 usd... je li neko probao?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1573)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO