Brisanje podataka sa iPhone 3 zbog poklanjanja
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Brisanje podataka sa iPhone 3 zbog poklanjanja

05.01.2016 | 20:31
Pozdrav,

Molim vas moze pomoc oko brisanja podataka jer iphone dajem tati. Na netu pise da vracanje na tvornicke postavke nije dovoljno.
Hvala
Tema zaključana.
05.01.2016 | 20:49
Odjavi s iClouda i erase all content and settings.
A brže bi ti bilo da si upotrijebio tražilicu nego čekao odgovor.
Tema zaključana.
05.01.2016 | 21:15
jesam ali ima vise nacina na netu. Jel bitno da li je kartica u mob ili nije?
Tema zaključana.
05.01.2016 | 21:56
Bitno da je spojen na internet, bilo mobilni ili Wi-fi. Kad staviš tatinu karticu trebat će ga ponovo aktivirati, također treba biti spojen na internet.
Tema zaključana.
06.01.2016 | 13:41
Trojka treba biti kabelom spojena za aktivaciju ako je u pitanju drugi operater.
Tema zaključana.
07.01.2016 | 02:19
koliko je ovdje netočnih informacija i savjeta.

ako iphone nije jailbreakan onda Settings/General/Reset i Erase all content and settings.
ako je iphone jailbreakan onda ga spoji na itunes i opali Restore.

Vraćanje na tvorničke postavke iliti erase all content and settings je dovoljno.
Nakon vraćanja telefona na tvorničke postavke stavi tatinu karticu u iPhone i spoji ga na iTunes da ga aktiviraš.

@JOHN, iPhone 3 nema iCloud.

@FI4, iPhone 3 ne možeš aktivirat preko wifi-ja jer toga nije bilo na iOS-u 4.2.1 koji je i zadnji za iPhone 3.
Tema zaključana.
08.01.2016 | 10:18
Mada za JB uredjaje preporucujem restore iz DFU mode
Tema zaključana.
08.01.2016 | 22:35
Slično ovome, ali privremeno. Što kad nekom žeim posuditi iPhone?

Imam iPhone 5 na iOS 6 koji bih nekome posudio na tjedan-dva. Ak napravim iTunes backup, pa izbrišem sve stvari u gore navedenim Erase All Content & Settings, hoću li kad ga dobijem nazad moći napraviti Restore iz iTunesa i nastaviti ko da ništa nije bilo?

Napomena da je na osnovu podataka s ovog telefona restoran iPhone 6s tak da i kad bih sve na njemu izgubio ne bio bio kraj svijeta, važno mi je samo da ostane iOS 6 nakon restora. Tj. to mi je jedino važno i to je razlog zašto uopće čuvam taj telefon. Treba mi za development te iOS 6 testiranje nekih stvari, plus njegova osnovna namjena je da bude iPod a Music aplikacija od iOS 7 naovamo nije baš po mom ukusu.
Tema zaključana.
09.01.2016 | 00:30
U postavkama iPhone 5 upiši ime telefona; npr. Markov iPhone 5 (da bude različito od iPhona 6). S iTunes napravi BackUp (možeš od obadva) i onda ti se iPhoni neće "pobrkati" kod nekog naknadnog Restora.
Peticu nakon toga slobodno Erase All i posudi, a nakon povrata je Restoraj na Back Up from iPhone 5.
To je to. Ništa se neće pomiješati dok god ih možeš razlikovati. Najlakše je po nazivu i modelu - zato polako kod Restora .

PS: Kod Restora također paziti da izabereš samo Restore, a ne Update & Restore jer onda gubiš iOS 6 i bude ti ga Upgrejdao na iOS 9.
Tema zaključana.
09.01.2016 | 00:49
@MacSlavko
odakle ti takva ideja????
jedini način da telefon baciš na tvorničke postavke bez flashanja sa zadjom verzijom iOS-a je Erase All Content & Settings kroz postavke telefona.

Na itunes kad ga spojiš svejedno je šta opališ, Restore ili Update and Restore uvjek će ti na njega stavit zadnju verziju iOS-a.
Tema zaključana.
09.01.2016 | 00:55
IgorD kaže:
Slično ovome, ali privremeno. Što kad nekom žeim posuditi iPhone?

Imam iPhone 5 na iOS 6 koji bih nekome posudio na tjedan-dva. Ak napravim iTunes backup, pa izbrišem sve stvari u gore navedenim Erase All Content & Settings, hoću li kad ga dobijem nazad moći napraviti Restore iz iTunesa i nastaviti ko da ništa nije bilo?

Napomena da je na osnovu podataka s ovog telefona restoran iPhone 6s tak da i kad bih sve na njemu izgubio ne bio bio kraj svijeta, važno mi je samo da ostane iOS 6 nakon restora. Tj. to mi je jedino važno i to je razlog zašto uopće čuvam taj telefon. Treba mi za development te iOS 6 testiranje nekih stvari, plus njegova osnovna namjena je da bude iPod a Music aplikacija od iOS 7 naovamo nije baš po mom ukusu.

1. odradi backup u itunesu
2. u postavkama telefona odaberi Erase All Content & Settings
3. posudi telefon
4. kad ga dobiješ natrag opet napravi Erase All Content & Settings
5. spoji ga na itunes i restore from backup koji si odradio na početku
Tema zaključana.
09.01.2016 | 12:12
Super, točno to ću napraviti i nadam se da će sve proć ok.

Čak sam i skoro siguran. Kad sam kupio novi iPhone prije par mjeseci, restore nije digao sistem na noviji. Ostao je 9.0 kakav je došao u kutiji iako je tada već postojao 9.0.2.
Tema zaključana.
10.01.2016 | 14:15
očito ga je apple još uvjek potpisivao.

ponavljam, nije moguće napravit restore verzije iOS-a koju je apple presto potpisivat.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1623)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO