Zamjena baterije na iPhone-u - servis / iskustva
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Zamjena baterije na iPhone-u - servis / iskustva

09.02.2016 | 13:15
Kakva su vasa iskustva i u kojim servisima u vezi zamjene baterije?

Jel moguce da negdje ugradjuju original bateriju ?
Tema zaključana.
09.02.2016 | 14:09
Nedavno sam naručio kompletan kit od iFixit (EU) za iP5. 20min i gotovo. Sve radi kako spada.

ifixit.com za tutorial
Tema zaključana.
09.02.2016 | 15:25
IP 3 -100kn
IP 5 -200kn
Tema zaključana.
09.02.2016 | 15:55
zabac kaže:
IP 3 -100kn
IP 5 -200kn

koji servis?
Tema zaključana.
09.02.2016 | 16:05
rusty kaže:
Nedavno sam naručio kompletan kit od iFixit (EU) za iP5. 20min i gotovo. Sve radi kako spada.

ifixit.com za tutorial

ma znam za to, i radio sam vec zamjenu na 3GS al nezelim se z..avt sa 5s jer me nebi cudilo da uspijem sjebat nesto poput touch ID..

vec sam mjenjao jednom u iKlinika/iDucan di je kostalo 300kn i gdje su mi rekli da ugradjuju originalnu bateriju ali nevjerujem u to jer otkad su mi ugradili nista ne pokazuje pod BATTERY USAGE, a i evo nakon godinu dana izgubila dosta na kapacitetu.

od store.com.hr/ sam dobio odgovor da ugraduju originalnu bateriju i cijena je 850kn !! sto ne mislim da cu dati , a i opet neznam dal im mogu vjerovat dal je original baterija..

zato eto pitam kakva su iskustva sto se tice servisa...
Tema zaključana.
09.02.2016 | 16:20
iservice.hr

Tu sam mjenjao.
Tema zaključana.
09.02.2016 | 16:23
Baterija meni drzi po 4 godine i onda mi je svejedno je li original ili kopija. Ne trazim po oglasnicima, vec odem u iService i zamjene.
Tema zaključana.
09.02.2016 | 18:16
Ja nikada nisam mijenjao bateriju u iPhone. Uvijek se prije rastanem od njega, nego sto bi baterija prestala dobro raditi

Koliko dugo mozete korisiti iPhone pa da baterija bude zrela za zamjenu?
Tema zaključana.
09.02.2016 | 18:50
Kod mene ide s koljena na koljeno. 3G, 4G, 5G, 6Gx2. 4G se drži s prvom baterijom, a 3 i 5 su promjenjene. Normalno, 6-ice su nove.
Ja sam detektirao 4 godine, s time da 4G dura već i 5. godinu.
Tema zaključana.
10.02.2016 | 09:47
evo ja na svojem 5s čitam vrijeme uporabe 2h 42min ; pripravno stanje 33h 45 min pri 37% baterije...mobilne podatke uključujem po potrebi a wifi je stalno on , zna se desiti da kad baterija padne ispod 20% pa pokušam uključiti mobilne podatke i npr. poskidati mailove ili neku drugu akciju koja zahtijeva nešto više energije da mi se mob jednostavno ugasi.
probao sam se raspitivati u servisu i kažu da mogu napraviti zamijenu novom orig. baterijom ili zamjenskom i kako se ne razlikuju previše po izdržljivosti (cca dan do dan i pol normalnog korištenja) što god to značilo...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1609)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO