6S i problem sa MMS-om
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

6S i problem sa MMS-om

09.03.2016 | 22:20
Od vipa dobio upute za MMS.Sve upisao kako treba i gdje treba (provjerio sa vipom).U postavkama pod poruke uključio MMS,ali kada se slika šalje pojavi mi se crveni uskličnik i poruka da nije isporučeno.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
09.03.2016 | 22:40
Oprosti što nisam konstruktivan, ali tko je to s druge strane da 2016. godine želi primiti MMS? Zar zaista nema ništa modernije?
Tema zaključana.
09.03.2016 | 22:51
Pa ima ih....ponajprije što se šalje porukom pa pretpostavljam da im je brže...ili misle da je brže...npr. od whatappsa.
Tema zaključana.
10.03.2016 | 06:25
Mora biti ukljuce prijenos podataka (Cellular data), a ako si vani jos i Data Roaming.
Meni je isto cudno tko to jos koristi jer je cijena mislim 2kn po poruci.
Tema zaključana.
10.03.2016 | 07:40
Koriste oni koji nisu prešli na smartphone, a čiji mobiteli imaju kamere, tako da im je MMS jedini izbor. Ja znam masu takvih ljudi. Koliko novaca godišnje zdrobe na MMS, mogu si solidan smartphone kupit. Bolje slike, komunikacija itd., ali neki se jednostavno nedaju krstit i to je tako.
Tema zaključana.
10.03.2016 | 09:06
Meni se ista stvar dešava na šestici, uneseni su podaci od vipa, cellular data je uključen, u romingu nisam i opet taj uskličnik svijetli.
Tema zaključana.
10.03.2016 | 09:59
na Eronetu u ista stvar, crveni uskličnik
iPhone 6
Tema zaključana.
10.03.2016 | 10:14
Settings->Messages->označen MMS
Settings->Mobile Data->označen Mobile Data

To je sve što je potrebno da bi MMS radio, sve ostalo je problem operatera.
Tema zaključana.
10.03.2016 | 10:28
oni kazu da nije do njih....
Tema zaključana.
10.03.2016 | 10:31
Isti problem na vipu. Pokušavao sam sve i svašta u suradnji s vip korisničkom službom, no nije uspijevalo. No, ja se ne zamaram stime. Problem prebacujem na onog koji šalje. Neka pošalje na drugi način.
Tema zaključana.
10.03.2016 | 10:47
Mislim da je u današnje doba MMS izgubio smisao, a nije besplatan!
Tema zaključana.
10.03.2016 | 12:25
Nema problema,ni sa operaterom,ni sa mobitelom.Pa evo gdje se krije problem!Postupiti kako je napisao Soffoklo.
Da bi se MMS uspješno poslao mora biti uključen Mobile Data jer tek onda operater može naplatiti uslugu.Pokušavao sam poslati MMS dok sam bio spojen na WI FI (T-com) koji imam kod kuće (Tv i net) i zbog drugog operatera pojavljuje se uskličnik i poruka da slika nije isporučena.
Nisam znao da se MMS naplačuje (ne koristim ga) uz svu silu besplatnih aplikacija,a izgubio je smisao.
Razlog koji je naveden da to bude MMS je da onaj tko prima slike mora imati pregršt razno raznih aplikacija kako bi mogao dijeliti slike i da njega zamara instaliranje besplatnih aplikacija....Eto.
Tema zaključana.
20.03.2016 | 13:13
Aka niste riješili problem, nakon unesenih postavki treba ugasit i ponovno upalit mob.
Tema zaključana.
20.03.2016 | 13:16
O kakvom pregrstu aplikacija govoris? Sve ide preko e-maila. To je univerzalno i ne treba podesavanje.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1559)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO