Kako spasiti podatke sa Iphona 5s ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako spasiti podatke sa Iphona 5s ?

19.04.2016 | 11:07
Ima li itko ikakav savjet kako spasiti podatke sa pokvarenog iphona 5s? Naime na Iphonu se pokvarilo nešto na maticnoj ploci tako touchscreen nikako ne radi, ni sa novim ekranom. Sad me zanima nacin na koji mogu doc do podataka a nikakve sifre ni sl. nisam u stanju na njega upisivat jer touch ne radi. Jedan prijatelj mi je savjetovao da ga stavim u nekakav dfu mod pa preko toga ... Unaprijed hvala
Tema zaključana.
22.04.2016 | 10:09
Tesko,iz DFU moda neces nista moci uraditi Imas patern lock predpostavljam, ako je JB onda bi i moglo a ovako bas nikako koliko sam ja upoznat. Mozda se moze srediti problem na maticnoj,potrazi neki bolji servis. Imao sam par telefona na servisu bas zbog touch problema,neke sam uspio srediti neke ne.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.04.2016 | 10:16
A koji su podaci prije svega u pitanju? Možda se uopće time ne trebaš zezati jer ti je ionako sve sinkano u iCloudu. Mailovi, adrese, fotke, notes, glazba, aplikacije, sve - koji dio ti zapravo nedostaje?
Tema zaključana.
22.04.2016 | 13:59
ma to mi je iphone od zene, imamo curicu 2 god a velik dio njenih slika je na njemu. na icloud nikad nije stavljala, samo kontakti su joj tamo. i sad nezz sta da radim jer kad ga spojim na racunalo nemogu kliknit vjeruj racunalu, jer touch ne radi. nezz jel ima ikakav servis koji na mehanicki nacin moze nekako to skinit jer mi iphone ko iphone i nije toliko bitan koliko i slike :/
Tema zaključana.
22.04.2016 | 15:11
Vidiš li iPhone spojen na Mac ako pokreneš nešto tipa iExplorer? Ako nisi probao, skini trial i ako vidiš iPhone i na njemu Camera Roll, dijeli te $39.99 (koliko košta licenca) od podataka (fotki). Zapravo, možda i 0 kn, ako ga netko u tvojoj blizini već ima.
Tema zaključana.
22.04.2016 | 16:08
Ja s telefona fotke skidam s ovime:

www.macroplant.com/phonedisk/

No, nisam siguran da ce raditi bez da kliknes "Trust" na telefonu.
Tema zaključana.
22.04.2016 | 17:27
da, to mi je i ponajveci problem, niko ga nemoze ni popravit jer je ko nesto otislo na njemu a samo nude nekakvu servisnnu zamjenu, novi 5s za 2800 al to mi nista ne znaci.
Tema zaključana.
24.04.2016 | 06:39
Ovo je primjer kako se na tezi nacin uci sto su to rezervne kopije podataka.
Tema zaključana.
24.04.2016 | 10:43
E, da mi je kuna za svaki put kad sam nekom rekao "napravi si backup" i dobio odgovor "Ma da, ma ne, ma budem, ma nije mi to ništa bitno, samo neke fotke i tako to, ma šta se može dogodit..."
Tema zaključana.
16.06.2016 | 16:26
Možeš pogledati u icentru, oni popravljaju baš matične ploče, znači ne mijenjaju sa novom matičnom nego popravljaju pokvarenu, što je znatno jeftinije. Imaš besplatnu dijagnostiku i procjenu koliko bi koštalo, a koliko vidim bave se i spašavanjem podataka pa možeš pitati koliko bi koštalo.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1618)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO