Appstore
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Appstore

16.06.2016 | 18:34
Pozdrav,

živim u Zagrebu i htio bih si instalirati Uber te plaćati koristeći paypal. Ali tu postoji problem, budući da mi je appstore na hrvatskom odnosno hrvatski appstore u aplikaciji Uber mi ne nudi mogućnost paypal jer je ta usluga rezervirana za 13 zemalja među kojima je Amerika. Prijatelj je registriran na američkom appstoreu i on normalno ima opciju za paypal pri registraciji. Postoji li mogućnost da prebacim appstore na američki samo dok instaliram Uber i vratim ga onda opet na hrvatski. Našao sam kako se to mijenja ali me traži da upišem karticu i te podatke a ne bi.

Koja je i razlika između ta dva appstorea?

Nadam se da će mi netko znati to pojasniti malo i svima se zahvaljujem unaprijed.
Tema zaključana.
16.06.2016 | 19:06
Ne postoji mogućnost da si napraviš account na američkom app storeu, a da ne uneseš valjanu američku adresu. Zašto kompliciraš? Napravi si prepaid karticu (npr. IDEŠ od HPB-a) ako se bojiš da će te netko okrasti, pa ne možeš "izgorit" za više od onoliko koliko si uplatio .
Tema zaključana.
16.06.2016 | 23:59
Nema veze s kojeg store-a downloadas app, ionako se u app logiras sa svojim uber accountom. A Uber ti nudi opcije placanja po tome u koji zemlji se nalazis. Npr. ja zivim u Irskoj i kad sam instalira Uber i otvorio account, stavio sam PayPal kao platno sredstvo (jer ga Uber podupire za Irsku), ali kad sam putovao u Portugal i tamo htio naruciti Uber, dobio sam obavijest da tamo ne podupiru PayPal i da moram dodati credit card.
Tema zaključana.
17.06.2016 | 13:12
Prijatelj mi zivi isto u Zagrebu, njemu radi paypal normalno i nudi mu paypal, ali je skinuo aplikaciju s US storea. Meni je na hrvatskom i nema mi opcije za paypal. Na webu se idem registrirati i također mi samo nudi karticu a ne paypal. Sad mi nije jasno kako i zašto...
Tema zaključana.
17.06.2016 | 13:32
Onda kontaktiraj Uber u vezi toga, jer definitivno nema veze iz kojeg storea je app skinut. Btw. zaboravio sam gore spomenuti, Apple ID koji sam koristio za skinuti Uber mi je za HR store. Znaci Uber skinut iz HR storea, u Irskoj nudi PayPal u Portugalu ne.
Tema zaključana.
17.06.2016 | 13:36
Btw. taj prijatelj, jel on koristio Uber do sad, znaci narucio i platio voznju PayPalom, ili je samo doda PayPal account?
Tema zaključana.
18.06.2016 | 14:49
Da, plaća svaki put samo s paypalom tako da mi stvarno nije jasno
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1542)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.10 Seconds

Provided by iJoomla SEO