Iphone 6 - ITUNES
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 - ITUNES

16.07.2016 | 08:17
Pozdrav svima. Potrebna mi je pomoć vezano za backup podataka s itunesa. Kada sam kupila Iphone 5s, napravila sam sigurnosnu kopiju sa četvorke i zatim obnovila 5-ticu sa zadnjom sigurnosnom kopijom. Sada sam kupila iphone 6, i sve sam isto napravila, međutim uopće mi ne želi povući glazbu, sve mi vrati na šesticu, osim glazbe. Jedan od mojih poslova uključuje glazbu i imam dosta podataka na petici i jednostavno ne znam što krivo radim. Molim Vas za pomoć... Hvala
Tema zaključana.
16.07.2016 | 08:27
Ako ne ide automatski, mora rucno.
Najdi glazbu na kompu, ubaci je u iTunes i onda sinkroniziraj s telefonom.
Ja nikad nedam iTunes-u da sam nesto radi i prebacuje. Tako imam kontrolu nad podatcima.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 10:14
ajoj, to mi i je problem. Laptop mi vise nije u funkciji, zato sam se i nadala back up-u... A ništa, čeka me cijeli dan skidanja glazbe... hvala
Tema zaključana.
16.07.2016 | 10:59
A gdje ti je backup ako nije na laptopu?
Tema zaključana.
16.07.2016 | 11:00
instalirala sam itunes na drugi komp, i na njega napravila sigurnosnu kopiju iz petice. I glazba mi je u itunesu samo. nemam je na tom novom kompu.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 11:21
Backup (ni iTunes ni iCloud) ne sadrzi muziku. Jedino muzika kupljena kroz iTunes Store ce automatski biti downloadana nakon restora. Na starom kompu ti je muzika vjerojatno bila u libraryju i iTunes ju je synca nakon restora.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 13:09
da, zaposlila sam brata i sve mi je za par sati skinuo, rucno sam unijela glazbu i sada je sve ok... samo sam se nadala da postoji nacin da u sigurnosnoj kopiji bude i glazba... hvala
Tema zaključana.
16.07.2016 | 14:48
Da, glazba s iPhonea se jedino rucno moze skinuti (ako nije kupljena). Drzi sve vazno na vanjskim diskovima (vise njih) kako bi ih mogla seliti.

Zabac
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
16.07.2016 | 15:46
Postoji način, a to je da se kupi njihova usluga koja "autorizira" cijelu postojeću glazbenu kolekciju i onda je uvijek sva glazba u cloudu jer se smatra legalno kupljenom. No, možda mi savjet i nije neki jer vjerojatno to ne funkcionira u našoj banana-republici.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 16:06
Zasto bi bila banana? Zasto zivis uopce tu? Zar smo jedini?

Zabac
Tema zaključana.
16.07.2016 | 16:54
Zar je bitno što nismo jedini? To što živimo u njoj ne znači da moramo prihvatiti bez pogovora sve što ne valja. Baš zato što živimo tu imamo pravo na kritiku.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 19:26
Kritizirati da, vrijeđati ne. Čim je zove banana, nije "njegova".
Čak ni Amerikanci to ne rade.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 20:25
Žabac, niti neznaš koliko si u krivu.
Tema zaključana.
16.07.2016 | 20:39
Ja ne razumijem jednu strvar. Ako je nekome ovo banana-država, zašto se pati u njoj?
Zašto recimo ne sere u Njemačkoj?
Tema zaključana.
16.07.2016 | 21:02
Pa nije bila do , recimo ne tako davno. A sad pod stare dane kam da idem?
Tema zaključana.
16.07.2016 | 21:16
zabac kaže:
Ja ne razumijem jednu strvar. Ako je nekome ovo banana-država, zašto se pati u njoj?

Zato što je moja. Zato što je volim više od lopova koji ju je takvom učinio, ma koliko velikom zastavom on mahao.
Tema zaključana.
17.07.2016 | 05:53
Ja je isto volim. Nije me sram.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1551)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO