Iphone 4s erorr 48
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s erorr 48

08.08.2016 | 17:21
Kako rijesit i da li ima rijesenja za gresku 48. Svaka pomoc dobro dosla
Windowsi su 10 novi je ituns i softver je zadnji za iphon. Ako treba jos koji podatak tu sam. E da tel. je bio jelbrekan i bila je pokrenuta funkcija reset all data i od onda ga nemogu vise update
Tema zaključana.
09.08.2016 | 07:35
Upao u loop mode,kabal mora biti original,ubacen u USB na ploci,radi restore iz DFU nz DFU moda.
Tema zaključana.
09.08.2016 | 07:48
Kabal orginal, radim sa laptop tak da je ustekan na plocu i iz dfu moda i odaberem novi ios ili pustim ituns da ga odabere dogodi se isto nepoznata greska 48. Mozda jos koji prijedlog
Tema zaključana.
09.08.2016 | 08:35
Onda idi kick from recovery sa TU ili nekim drugim alatom
Tema zaključana.
09.08.2016 | 10:47
Molim te jel mozes samo malo bolje objasnit. Probam cim stignem doma
Tema zaključana.
09.08.2016 | 17:31
Tinyumbrella ga uopce ne prepoznaje jel treba telefon stavit u neko stanje poput dfu
Tema zaključana.
09.08.2016 | 18:27
Ide sve super i puni se ona linija ispod jabuke u cijelosti na ituns pise azuriranje iPhone firmvera i onda u nekom trenutku izbaci da je doslo do nepoznate greske 48 neznam vise sta da mu radim osim da ga puknem u zid
Tema zaključana.
09.08.2016 | 21:06
Nisam stigao ranije odgovoriti.Vidi ako ga TU ne prepoznaje probaj sa redsn0w ili iReb izaci iz recovery moda. U najgorem slucaju promjeni racunar,obavezno ubaci u DFU mode(moras biti siguran da je u DFU) i onda skini iOS zadnji i uradi restore opcijom da ti izaberes FW. Telefon ti je u loop modu koji si izazvao tako sto si radio erase all a imao si JB
Tema zaključana.
10.08.2016 | 20:12
Nejde. TU ga prepozna ali nenudi ni jednu opciju. Redsn0w kaze da nije kompatibilan sa 4s ireb nesta napravi i onda stoji samo na jabuci nema vise kabla i znaka itunsa sigurno je u dfu modu kad ga krenem sa itunsom obnovit i izaberem sam ipsw fail ali nejde kad napuni onu crticu do kraja ispod jabuke i na itunsu pise da obnavlja frimwear nakon par sekundi izbaci gresku 48
Tema zaključana.
10.08.2016 | 20:25
na zalost moram imati fizicki pristup telefonu da to rijesim.Nije tesko i bilo bi gotovo za manje od sat
Tema zaključana.
10.08.2016 | 20:37
Uh kak bi to rijesili i koliko para bi me kostalo vec sam pomalo lud jel postoji mogucnost sa remote desktop ili tako nesta. Tek sad vidim da si iz sarajeva
Tema zaključana.
11.08.2016 | 13:40
Na zalost nema mogucnost popravke preko remote desktop.Sto se cijene tice to bi lako (na kafu ) ako uspijemo srediti, ali samo slanje bi te kostalo.Probaj naci neki servis u tvojoj blizini
Tema zaključana.
11.08.2016 | 15:54
Šteta. Morat cu potrazit jel ima ko u blizini. Hvala ti svejedno
Tema zaključana.
12.08.2016 | 15:43
Odneso ga kod lokalnog mehanicara. Veli da ce ga ozivit i da je softverski popravak 150 kn
Tema zaključana.
13.08.2016 | 08:54
To je ta cijena,nadam se da ce sve biti OK
Tema zaključana.
17.08.2016 | 15:51
Nista od telefona kaže majstor da nejde. Mozda sa budcom nadogradnjom se uspije ozivit tako kaze.
Tema zaključana.
17.08.2016 | 21:17
Taj 'majstor' mi bas i ne djeluje pouzdano. Imam osjecaj da je tip mislio da ti nisi zna ubaciti telefon u DFU mod i htio iskoristiti situaciju za easy money. Ovo meni djeluje kao hardware issue, a ne software i nikakva nova nadogradnja to nece rijesiti. Najvjerojatnije je cellular modem riknuo. Mozda je problem sa baseband-om, ali ako nisi radio ono kemijanje sa iPadovim basebandom za unlock telefona, cisto sumnjam. Reci mi samo jesi mozda imao problema sa signalom prije nego si isa restoreati telefon? Ako da, onda sam 100% siguran da je hardware a ne loop mode.

Mislim da sam citao negdi (mozda cak i ovdi na Jabucnjaku), da su ljudi to popravljali, ali kao hardware issue, znaci otvaranje telefona nekakvo cackanje po neispravnom modulu, nesto mi je mutno u sjecanju nekakvo hladjenje cipa, ili je bilo mozda grijanje, ili mozda cak i zamjena. Stvarno nisam siguran, mozda ce netko tko je to radio prepoznati situaciju pa znati vise reci.
Tema zaključana.
17.08.2016 | 21:48
Ma ne, telefon je bio na 8.2.1 ios i bio je skroz ispravan nikakvih problema nije bilo s njim
Tema zaključana.
18.08.2016 | 19:55
Svejedno mislim da je hardware issue. Kao sto si reka stavis ga u DFU mode, restore pocne uredno, prvi dio (software) zavrsi uredno, pocne drugi dio (firmware) i tu dolazi do greske. U tom firmware dijelu on zapravo updatea baseband, i jedini razlog za fail bi bio ako je verzija basebanda manja od one koja je trenutno na telefonu. Posto si rekao da nisi radio nikakvi unlock ili petljai po basebandu, jedino preostalo objasnjenje je hardware fault.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1662)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO