iPhone 7 - narudžba iz US
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 7 - narudžba iz US

16.09.2016 | 17:16
Pozdrav,

imam priliku naručiti iPhone 7, frendica je trenutno na putu (San Francisco), kupila bi ga u Apple Store SF ... treba li tražiti neku posebnu verziju ili je dovoljno da bude "Without Contract"?
Tema zaključana.
16.09.2016 | 20:22
Pa zar nisu svi bez ugovora?
Treba biti valjda onaj za T-Com.
Ili danas više i nije bitno?!?
Tema zaključana.
16.09.2016 | 23:01
willmyphonework.net
Tema zaključana.
17.09.2016 | 14:09
na apple.com kada ideš na "buy" nudi četiri operatera bez mogučnosti izbora "No Contract" ili "Unlocked"
Tema zaključana.
17.09.2016 | 14:13
unlocked, ili kako oni to nazivaju SIM-free, budu u prodaji cca 2 tjedna nakon starta 'regularne' prodaje
Tema zaključana.
17.09.2016 | 14:20
Hvala!

Izgleda da su u prodaji dvije verzije:
CDMA("A1660") i GSM (“A1778” and “A1784“)

Oba bi trebala biti kompatibilna i kod nas, na Vip-u.

• A1778 and A1784 iPhone 7 models have an Intel modem inside which doesn’t support CDMA networks, these handsets cannot be used on Verizon and Sprint networks.
• A1660 iPhone 7 model is compatible with FDD-LTE bands as well as TD-LTE bands. It is intended for Verizon, Sprint, and dozens of smaller carriers in the US (but not AT&T or T-Mobile) as well as China Mobile, China Telecom ...

Official:
All iPhone models are world phones, so you can use them almost anywhere. Whether you are a GSM or CDMA network customer, you can roam internationally on GSM networks in over 200 countries around the world. Availability of LTE data varies in some countries and depends on carrier support for certain LTE radio frequencies.
Tema zaključana.
19.09.2016 | 00:29
tebi treba A1778 ilit GSM verzija ,sim free

i javi kad bude transakcija gotoova,koliko je na kraju kostao,da i mi sto imamo rodbine u CA da ih angazujemo
Tema zaključana.
19.09.2016 | 17:40
Nisam siguran hoće li uspjeti kupiti jer ostaje u SF do 26. 9.
Koliko vidim SIM-FREE verzija se još ne prodaje ... javim ako uspije
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1692)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO